IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
20.10.2007
Tilastot
Käyntejä: 9 199 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 4
Koko
685 jäsentä
Tyttöjä: 460 (68 %)
Poikia: 225 (32 %)
Sijoitus koon mukaan: 875
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 420 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,1 vuotta

Jäsenet (685)

stardustermätänevä-jehovavadelmamörköJonnasd1WyckedsiniewwkpmkT3RH1tamseBädäri-tunsqSateenkaarikalaPIKEFAGGOTjannyka[-kati_]Mikkode

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalPerjantai 29.04.2011 03:57

i can't stand anymore





rinzbitch[Ei aihetta]Luonut: rinzbitchMaanantai 04.04.2011 00:53

turhamaisuus

SarutoOpen up my eager eyesLuonut: SarutoKeskiviikko 02.02.2011 22:20

Voi luoja, mielialat on ihan mielinkiintosil virityksil kyl, toivon et tää on vaan sitä ku ei oo päivisin mitää ohjelmaa et siitä heittää häikkää, ei ei ei, meitsi on itsemurhavastanen ihminen, olen. <_< Välil vetää nimittäi syyyyyviä pohjamutia et monnit vaan kopsahtelee päähä.

Tai sitte turhauttaa niin vitusti (sekin) ku on KH ja molemmat GHt ihan jumis, en pääse eteenpäin, en! Argggggh! Hyvinvointivaltion pahoinvointikansa taas äänes, jep.

Nyt sitte Californian makeaa punkkua (en oo viel maistanu, vast henkee haukkoo hän) ja vois koittaa maalata ton yhen loppuun ja jostai syyst ostin askin tupakkia koska alavire...

Tuntuu välil et oon vaan epäonnistunu kaikes ja oo mitää järkee täs elämäs. :/

HYÖH.

AissiHyi saakeliLuonut: AissiMaanantai 10.01.2011 21:40

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011010612962012_uu.shtml

Tämmöstä täällä ♥

mnkakoko homokohu in my ass vittuLuonut: mnkaSunnuntai 24.10.2010 16:00

En ymmärrä tätä helvetin kohua ollenkaan. Miksei ihmiset saa olla mitä ne on? Ja Räsäsen takana seisoo sitte lauma suuruskovaisia jotka seisoo raamatullisten arvojen takana ja just näin. Jos Jumala rakastaa kaikkia ni mikä ongelma tässä sitten on? Ottaisitte joskus mallia Jumalastanne ja rakastaisitte tekin kaikkia sellasina niinku ne on, ettekä tuomitsis sokeina kaikkia jotka on erimieltä asioista kuin te.

Ja tää et kuinka joku voi väittää homoutta sairaudeksi? Mitä sairasta siinä on? En vaan ymmärrä miten jotakuta voi HÄIRITÄ niin paljon JONKUN TOISEN elämä? Homous se on niin väärin, mutta pedofiilejä paapotaan ja murhaajia säälitään. Jebou.


"En ole vaatinut ”eheyttämistä” homoseksuaaleille. Jokaisella tulee halutessaan olla oikeus tukeen ja terapiaan. Jos seksuaalinen poikkeavuus tai riippuvuus (mikä tahansa) häiritsee ihmistä itseään, hänellä on oikeus saada vertais- ja muuta tukea seksuaalisen identiteetin eheytymiseen. Ihmisen seksuaalinen identiteetti voi muuttua asteittain suuntaan ja toiseen. "
- Räsäsen blogi

Kuinka ahdasmielinen ihminen voi olla? "Homot menkää hoitoon" ois ton tekstinpätkän kiteytetty sanoma nätein sanoin koristeltuna. Sulla vois olla oikeus saada jonkinlaista hoitoa tohon sun järkyttävään kammoksuntaan kaikkea kohtaan.

Räsänenhän ei siis ole ikinä tehnyt lakialoitetta väheksyäkseen homojen ihmisarvoa, koska ihmisarvohan on kaikilla totta totta, mutta hoitoon ne voisivat kyllä kaikki passittaa, koska he eivät ilmennä samanlaista ajattelutapaa kuin Rouva Räsänen. Vai vielä vertaistukea seksuaalisen identiteetin eheyttämiseen ! Ymmärrän tän Räsäsen perinteisten arvojen kunnioittamisen, mut tätä kammoa ja väheksyntää en ymmärrä. Miksi homoilla ei ole oikeutta perinteisiin arvoihin? Voi tätä ahdasmielisyyden määrää.

Ja musta on jotain niin uskomatonta, että ihmiset on kuulemma tarjoutunu siivoamaan rouvan kodin sen tähden mitä hän on sanonut. Tekis mieli vaan hakata päätä seinään. Mihin tää maailma on menossa??
on mielestäsi ihmisiä aina
vain kaltaisesi eikä kukaan muu
vaan katso joskus silmin muukalaisen
onni uusi kohdallasi toteutuu

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalTiistai 20.04.2010 18:24

onks normaalii käydä itkemää monta kertaa päiväs ilman syytä?

NirhamaNo voi ny jumalauta!!1!Luonut: NirhamaTorstai 11.02.2010 00:57

Nelosen Maria! -ohjelmassa on tuollainen vanha haahka, Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Paula Kokkonen. Joka "hoitaa" nuorten asioita, etc. EIKÄ TUOLLA AKALLA OLE EDES OMIA LAPSIA!!
Itseänsä täynnä oleva harppu.

Juuri tuollainen helvetin ämmä, joka saa helvetin hyvää palkkaa siitä että päättää nuorten kohtalosta joutuuko lukkojen taakse osastolle vai ei. Ja sinnehän heti tungetaan vaikka ei edes puhuta olisiko tarve joutua sinne. EI PUHUTA MITÄÄN. Sinne ne änkee nuoria "ammattitaidolla" ja mistään ei tule kunnon hoitoa, ei tukea, ei mitään!

Tuolla se nokka pystyssä turkiksen kanssa luulee tietävänsä mistä puhuu.

Ja miksi nuorilla on paha olla!? Ja sitten ihmetellään mikseivät nuoret puhu kenellekään. Joskus vanhemmille ei voi puhua, ei kaikki nuoret vain voi puhua vanhemmilleen. Ja "ammattiapua" on niin helvetin vaikea saada kun jämähtää jonnekin mielikuvitukselliseen jonoon eikä asiat lähde muuta kuin vain pahempaan suuntaan kunnes nähdään että olisi kyllä nyt sellainen tilanne että osastolle pitää laittaa. Ja sekin "ammattiapu" mitä saa on niin paskaa että mieluiten hyppäisi bussin alle kuin avaisi sanallista arkkuaan joillekin nenäkkäille "ammattilaisille".

Että kun pistää vihaksi!
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1845821

huhhu vittu mikä pelle ihan oikeesti uutena vuotena? ja ei mitää välii vaikkei ois uusvuoskaan ... pitää joku kauppakeskus ottaa ku ei kouluihin pääse

MIKÄ HYVINVOINTIVALTIO ???

jjessy[Ei aihetta]Luonut: jjessyKeskiviikko 16.12.2009 00:47

stressaa äklöttää vituttaa eikä nukuta yhtää -.-
Kylläpäs taas vituttaa. Pakko myöntää, ettei tästä Suomen terveydenhuollosta ole yhtään mihinkään. Minun pitäis muka odottaa vielä noin 4-6kk, ennenku pääsen tutkimuksiin. Joopa joo... Sairaslomaa vain antavat, eivätkä mitään tee. Maksan niinku toisinsanoen vain tyhjästä ja vittuunnun aina vain lisää. Koulussaki vain ihmetellään, että minkä takia ollaan niin paljon poissa ja kehotetaan hoitamaan ittensä kuntoon kerralla. Kertokaahan mullekin, että kuinka mie sen teen? Eipä tässä ole mitään muuta yritettykään viimisen 6-8kk ajan.