IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 8 890 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
171 jäsentä
Tyttöjä: 75 (44 %)
Poikia: 96 (56 %)
Keski-ikä
36,4 vuotta
Otos: 130 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,3 vuotta

Jäsenet (171)

marde_tortzu_[tore]Ja||uJanzu86EizaTaZ-ZaSoppi5sergeevnameryleerusinarypale_-tatu-_Janzgulionewaystreet^^jute^^Leima_Jikke
« Uudemmat - Vanhemmat »

PIUSAIhanaa, Toijala!Luonut: PIUSATorstai 11.11.2010 14:51

Onhan se aivan vitun jees, kun ihmiset, jotka eivät minua henkilökohtaisesti tunne, varoittavat minusta "Et kai vaan hengaa sen Koskisen Jassun kaa? Menee meinaan sunkin mainees." Onneksi uudet tuttavuudet tutustuvat minuun IHMISENÄ, eikä kuulopuheiden ja ennakkoluulojen perusteella. Ja pisinaikaisimmat RAKKAAT YSTÄVÄT ei välitä mitä musta puhutaan, koska tietää kuinka vitun loistava tyyppi mä oon jos sille päälle satun.

En tosissaan usko, että te joka sortin imbesillit ymmärrätte paskanvittujakaan tästä tekstistä, koska ootte eläny jossain kuplassa, missä kaikki on virheettömiä ja, jossa virheet ovat epäinhimillisiä. Onneksi te jokainen muu ootte niin vitun täydellisiä, ettei kukaan voi teitä sanoa huoraksi, lutkaksi tai joka paikan höyläksi sen perusteella että olette jutelleet baarissa jollekkin.

Ei kukaan pääse MINUN pään sisälle kattomaan mitä oon tehny ja mitä en. Ja jos satun jollekin juttelemaan, se ei tarkoita automaattisesti, että olen kyseisen henkilön salarakas. Ilmeisesti ei voi jutella kenellekään ilman, että koko kunta luulee että on vaihtanu limaa myös. Ja nyt kun tarkemmin ajattelee, niin kenelle MINUN asiat kuuluu? Ei näemmä ainakaan minulle.

Voisitteko vittu pitää sen päänne kiinni niin kauan kun oikeasti tiedätte asioista FAKTAtietoa!?

Se on turha alkaa spekuloimaan kuinka minä olen perseestä jos on vain kuullut huhuja, joita MINÄ EN OLE vahvistanut todeksi. Voin pitää huolta siitä, että tällaiset ihmiset, jotka jauhavat muista ihmisistä perätöntä shittiä, saavat ikuisiksi ajoiksi "Kyylä-paskanpuhuja-selkäänpuukottaja-tekopyhä-teeskentelijä-leiman"

Ei teidän umpiluisiin päihin varmaankaan mahdu mitään, kun tästäkin asiasta saa niin saatanan monta kertaa vinetä. Onneksi sitä saa mitä tilaa.

Ja jokainen voi ihan oma-aloitteisesti mennä imeen äitinsä tissiä, kun ei muutakaan hyvää osaa muiden eteen tehdä. Kaikki taitaa olla vaan niin vitun kateellisia, että minulla menee HYVIN! Itseasiassa olen HELVETIN ONNELLINEN LÄLLÄLLÄÄÄ, VITUN MULKUT.

Kiitosta vaan aivan vitusti ku jaksoitte lukee, saatanan talipäät :)

Ystävällisin ja rakkain terveisin Jasmin <3

-GAYLORD[Ei aihetta]Luonut: -GAYLORDKeskiviikko 04.08.2010 22:06

MEIKÄ POIKA (?) KÄVIKI TÄNÄÄN TOIJALASSA.
« Uudemmat - Vanhemmat »