IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
2.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 22 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »
Matti pohti, ettei parisuhde ole virallinen, jos sitä ei ole ilmoitettu Facebookissa. Naamakirja kuitenkin moralisoi sitä, ettei voi olla serkun kanssa parisuhteessa, vaikka se Suomen lain mukaan on laillista. Facebookin lisäksi Aamussa keskusteltiin myös vuoden vaihteessa tulleesta laista, joka muutti kauppojen tupakkalaitteita. Tupakka-askien kuvien sijasta automaatteihin on tullut numerot.

Typeriä sääntöjä löytyy kaikkialta: vanhemmat asettavat säännöt kotona, liikenteestä löytyy omituisuuksia, koulussa voidaan nillittää pikku asioista, ulkomailla ei saa tehdä sitä ja tätä. Varsinkin ulkomaisista saunoista löytyy suomalaista kummastuttavia sääntöjä!

Kerro meille, milloin sinä olet kohdannut typerän säännön. Onko koulussasi kielletty valokuvaaminen vessassa? Onko äitisi kieltänyt hiustesi leikkaamisen? Onko kiinalaisessa saunassa ohje, jonka mukaan saunassa ei saa olla 15 minuuttia pidempään? Mitä muuta? Kerro oma tai ystäväsi tarina meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.
Hanne
« Uudemmat - Vanhemmat »