IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
5.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 179 (1.7.2008 alkaen)
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 19
Keski-ikä
26,7 vuotta
Otos: 15 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,7 vuotta

Jäsenet (19)

arttulan-didiMariKaariSusityttö-PilveÄnNikäÄliÖZetterinnaLeo_pluwemonaNipsutiusPixienuttezpörhNoName-Shiroi-^^^Em
« Uudemmat - Vanhemmat »

arttulanTeeveestä tuttu :DLuonut: arttulanLauantai 27.12.2008 20:19

Tänään tuli neloselta Messarin kooste. Ja siellä ne mun "lapsukaiset" niin upeina esiintyivät! Onneksi sain taltioitua koosteen digiboksilla ja nyt sitten voin katsoa sen ainakin miljoona kertaa ;)
Sain eilen vihdoin haettua Messarin palkinnot Marikalta. Kiitos Marikalle kaikesta! Tottakai sitten piti hiukksen hehkutella hienon puuplakaatin ja rusetin kanssa.

Koira kuvassa on multiupea KANS&FIN&EST&BLR<<U&BALT MVA Arttulan Diilitippi eli Hippi, joka oli yksi kasvattajaryhmäni ihanista uroksista.

Lisää hehkutuskuvia löydät omasta albumistaan.

-Shiroi-Voittaja 2008Luonut: -Shiroi-Maanantai 15.12.2008 21:08

Eilen oltiin Messukeskuksessa Voittaja-näyttelyssä. Ina hienosti NUK EH1! Nuorissa oli Inan lisäksi kaksi narttua ja Ina voitti hienosti molemmat! Lisäksi olimme ROP-kasvattajaryhmässä(vähänkö oli kiva juosta upeassa isossa kehässä kameroitten edessä! Suosittelen! :P), mutta BIS-kehässä ei tullut menestystä.. Basenjeilla tuomarina oli Espen Engh Norjasta(, joka jakoi kaikenlaista: pari HYLkyä, jokunen H, suurin osa EHta ja vain 20 ERIä ja koiria oli 65) ja harjoitusarvostelijana Iren Naarits Virosta.

Arvostelu: Välp---a(r?)tionerad ädel till som behöver ---ling. Kall i överarmen och rak i lenå(?) välmejslat huvud. Skeptisk i temperamentet. Bra hals. Kunde vara något stramare i rygglinjen. Till räckligt högt ansatt snans?. Korrekta tassar. Trevliga rörelse från sidan.

Arvostelusta selvää saaminen oli taas niiiin vaikeaa kun se on ruotsiksi ja niiin epäselvällä käsialalla.... -_-

MariKaariVOITTAJA 2008Luonut: MariKaariMaanantai 15.12.2008 14:50

Viikonloppu meni nopeesti ja kauheessa kiireessä messarissa :) Mutta monta kivaa kokemusta ja titteliäkin rikkaampana kotiuduttiin :)

Messukeskus, Helsinki, Sammarikehällä.. :

tuomarina, Gunnar Nymann, Tanska

Hipin poika, Arttulan Nasta Lautaan PEK1 KP ROP-pentu

Hipin tytär, Arttulan Nokkela, PEK1 KP VSP-pentu

Hippi: VAL ERI

kennel Arttulan: ROP & BIS2-kasvattaja :)))

-nyt vaan odotellaan koska tulee lähetys ulos tvsta, oli se messarin isokehä vaan hieno juttu :) Onnea Sirpalle vielä tätäkin kautta hienosta kasvatustyöstä. Ja tietty kaikkein upeimmasta julkkis-Hippiäisestä :))


Ja sitten MUN MAAILMAN HIENOIMMAT MITSU-POJAT <3

tuomarina, Frank Kane, Iso-Britannia

Nuuka: JUN ERI1 PU2 SERT, JV-08 (mieletöntä..........!!)

Niitti: VAL ERI1 PU4 VARA-CACIB <3 <3

Mitteleitä oli ilmoitettu n. 50kpl ja uroksia oli paikalla n. 20kpl, aika makeeta kun oli omat pojat luokkavoittajia (paikalla olleita junnuja 5, valioita 7kpl) ja sijoittuvat vielä kaiken lisäksi hienosti PU-kehässä. Tuomari olisi Niitin kertomansa mukaan sijoittanut paremmin, syy miksi jäi 4. laihuus.. Nirso-Niitti oli astumisen jälkeen lähes 1,5-viikkoa syömättä.. Hippikin on aina astumisten jälkeen ollut ruokahaluton, mutta vain pari-kolme päivää.. Mutta nyt ruoka maistuu taas jo Niitillekin, uutta massaa sit vaan ensi vuoden koitoksiin.

Onnea Ellalle ja Nuukan siskolle, Black Caesar's Cassandra, Saralle, joka myöskin JV-08, PN3 & VARA-SERT!!

Kaiken kaikkiaan paljon parempi lopetus hienolle näyttelyvuodelle, mitä osasin odottaa!!

Suur kiitokset esitysavusta Kreetta, Ida ja Mira!!

Kiitos myös kaikkien koirieni kasvattajille!! Ja kaikille ihanille tuomareille kuluneesta vuodesta.

kuvasta kiitokset Miralle, kuvassa tuomarimme Frank Kane, minä ja Nigel

arttulanNyt jo pyörryn...Luonut: arttulanSunnuntai 14.12.2008 20:13

Arttulan kennel BIS2 kasvattaja messarissa..... voi apua!!

arttulanHelppo hymyilläLuonut: arttulanSunnuntai 14.12.2008 16:26

Voittaja-titteleitä tai sertejä ei tippunut mutta todella ihanasti Arttulan kennelin, uroksista koostuva nelikko oli Messarissa ROP-kasvattajaryhmä sammareissa!

Oi, jospa oisin saanut olla mukana...

Ryhmässä esiintyivät:
Arttulan Eilisen Haiku
Arttulan Erikoispainos
FIN MVA JV05 V05 PMJV05 Arttulan Cocco The Jussi
KANS*&FIN&EST&BLR<<U&BALT MVA Arttulan Diilitippi

Upeat pojat <3

Kiitos omistajille ja avustaville esittäjille!!

arttulanVoihan messari...Luonut: arttulanSunnuntai 14.12.2008 13:03

Olipa ostettu uudet näyttelyvaatteet ja hyvät, niihin sopivat siistit juoksukengät (eli ei oo liukkaat). Oli käyty kampaajalla. Oli puunattu koiraa kolme tuntia. Oli auto pakattu valmiiksi; häkki, sen päälinen, trimmipöytä ja rengassysteemi. Oli kahvinkeitin ladattu valmiiksi, painaa aamulla vaan päälle. Oli pakattu laukku valmiiksi, harjat ja koiran paperit, nakit ja omat eväät.

Ja voi voi. Eikös Kata, jolla on keskiviikkona laskettu aikansa, ala näyttää lauantaina merkkejä, että hän haluaa tehdä pentunsa nyt. Voi iik. Henkisesti valmistauduin lähtemään tunnin yöunen jälkeen messariin... Koko illan ja yön seurasin Kataa; ruoka ei maistu, tekee petiä jne oireet on selvät synnytyksen valmistautumiseen. Meni yö, meni aamu. Kello on nyt 11 aamulla, sammarikehä täydessä tohinassa messarissa ja minä nökötän edelleen pentulaatikon laidalla ja odotan pentuja syntyväksi. Ehkä ne tänään vielä syntyy...

Sentään iloisia väliaikauutisia kuuluu messarista, sisarukset jylläsivät pentuluokassa:
Arttulan Nasta Lautaan PEK1 KP ROP-pentu
Arttulan Nokkela PEK1 KP VSP-pentu

Messarissa mun piti tavata kasvattien lisäksi mm. monta galleria-tuttua! Pahoittelut, ettei nyt sitten tavattukaan!
Tämä loppu vuosi on toimintaa täynnä...

Ensinnäkin olin tuossa sunnuntai viikonloppuna katsomassa agilityn mm kisoja Helsingissä.. oli aivan mahtavaa <3 Upeita suorituksia sekä koirilta , että kouluttajilta ja meininki oli aivan mahtava!

Sitten päästäänkin musiikin pariin... Ruotsin hevi ylpeys In Flamesin saapuu suomeen 27.10 eli enää 27 päivää niin pääsee riehuu oikee kunnolla. Bändi jonka olen jo kauan halunnut nähä livenä ja vihdoin se toteutuu <3 Kaapelitehdas odottaa \,,/

Sitten marraskuun ensimmäisenä ja toisena päivänä on lemmikki 2008 messut tuossa ihan lähellä myyrmäessä. Ja 21-23.11.Sitten Tokon Pohjoismaiden mestaruuskilpailut myös myyrmäessä. Sinne on pakko mennä kattomaan miten ammattilaiset pärjää. Kun itsekkin nyt on alkanut tuota Tokoa Hulan kanssa alkanut harrastamaan.

Marraskuussa päästään kuulemaan myös musiikki nimittäin mennään Antin kanssa katsomaan Apulantaa tavastialle 28 päivä marraskuuta.. siellä pääsee taas laulaa äänensä käheeksi.

Ja sitten vielä joulukuussa on 13.-14.12. päivä Voittaja 2008 koiranäyttely, jonne aijon ainakinkin saksanpaimenkoirien menestystä katsomaan.

Joten tekemistä tulee riittämään..
« Uudemmat - Vanhemmat »