IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
25.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 466 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 3
Keski-ikä
24,4 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,4 vuotta

Jäsenet (3)

Pirkko-Liisa_itunpäivänsäde-Marryy
« Uudemmat - Vanhemmat »

lostboiKotikotikotiLuonut: lostboiMaanantai 16.03.2009 14:10

Jei, huomenna asuntonäyttö, taas. Tällä kertaa tosin Myyrmäestä Vantaalta, mutta ainakin se on ihan radan vieressä (eli siis Myyrmanni ja sen kenkävarastot ihan lähellä <3). Ja se on iso, 60 neliötä. Puolet suurempi kuin esim. Kallion kaksiot, jotka ovat sen kipeät 30 neliötä. Huokaus, olisi nyt hyvä kämppä ilman mitään ongelmia, ja toivottavasti ei ole paljon hakijoita. Ainakin tuon pitäisi olla yksityisen.

Ja tänään mut herätti jostain koulusta joku sihteeri, joka olis halunnut mut sijaiseksi huomiseksi ja keskiviikoksi. Mutta mulla on huomenna lääkäri juuri samaan aikaan, joten ei tullut mitään. Paska, olisin saanut rahaa. No, katsellaan.

Tänään lähden juoksemaan vihdoinkin, jee, onneksi on hyvä ja kaunis sää.

// Ja mut saa viedä Viroon, aloin lukemaan Stalinin Lehmiä, ja rakastuin taas. En ymmärrä miksi koko lapsuuteni halusin vaan Viroon, ja miksi vieläkin haluan. Estonia in my mind, baby <3

"Niin mahtava on Herrani ja luojani, ja niin otollinen minä olen Herralleni, jonka vahvassa syleilyssä naisenlihani kukoistaa, jos vain tottelen ja kunnioitan Herraani hyvin. Silloin Herrani antaa minulle sen, mitä haluan, täydellisen naisenruumiin, täydellisen minulle, täydellisen Herralleni, täydellisen maailmalle. Ja täydellinen naisenruumis tekee minusta täydellisen naisen. Hyvän naisen. Haluttavan naisen. Älykkään ja kadehdittavan naisen. Sen jota katsotaan. Sen jota ihaillaan. Beauty hurts, baby"
« Uudemmat - Vanhemmat »