IRC-Galleria

Netari

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
28.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 27 350 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 12
Koko
279 jäsentä
Tyttöjä: 157 (57 %)
Poikia: 122 (43 %)
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 85 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta
Ylläpitäjä
Netari
Valvojat
-celeb-, Netari, Netard, Netariharkkari2, Onervankukka, Ninnuliina, nekkumato, Suunta-ohjaaja, Bolgerina, syaanisilli, NetariAnsku, SlowBro

Jäsenet (279)

MerikeK-Elluäö^^Sopumvilmaemilia96axksuSirellaFaxeDragonPinjaaaaaaaRestless-BeataArarat08TukkaTaikaNetariabdidasjaffaTommiini

Kuvaus

Netari

Tervetuloa Netarin yhteisön jäseneksi! Netari on valtakunnallinen, nuorten oma toimintakeskus netissä. Netarissa voit tavata kavereita, tutustua uusiin tuttavuuksiin, osallistua keskusteluihin ja verkon tapahtumiin. Netarissa on aina tavattavissa luotettavia aikuisia kuten nuorisotyöntekijöitä, joiden kanssa voi jutella eri asioista. Lue lisää Netarista. IRC-Gallerian lisäksi toimimme Habbo-hotellissa. Löydät Netarin myös Facebookista ja Twitteristä.

Avaa chat ja tuu juttelemaan kahdestaan ammattilaisen kanssa!

NETARI CHAT
Kahdenkeskinen Netari-chat on avoinna sunnuntaista torstaihin klo 18-21. Avaa chat sivun oikeasta alareunasta. Voit käyttää haluamaasi nimimerkkiä, joka ei ole liittyneenä galtsuprofiiliisi.

SUUNTA-CHAT
Kaikenlaisissa työhön, opiskeluun ja koulutukseen liittyvissä asioissa päivystävät Suunta-ohjaajat, joiden kanssa voi jutella kahdestaan. Aukioloajat näet Suunta-palvelun nettisivuilta.

HELP.SOME CHAT
Help.some on alle 18-vuotiaille suunnattu mobiilisovellus, jonka voit ladata android-puhelimeen Google Playsta . Voit sovelluksen kautta kysyä apua ja neuvoja ikäviin tilanteisiin, jotka liittyy esim. kiusaamiseen, ahdisteluun, häirintään sekä erilaisiin rikosasioihin. Samaan Help.some-chattiin pääset myös tältä sivulta! Tämän sivun Help.some-chatissa päivystää Pelastakaa Lasten koulutetut ja luotettavat aikuiset. Mobiilisovelluksessa voit jutella myös Nettipoliisien sekä Rikosuhripäivystyksen asiantuntijoiden kanssa. Lue lisää Help.somesta.

suunta_galtsu.png jelppi_galtsu.png helpsome.png

Auki tänään:



[Kyselyä ei löydy]

Kysely

Ei kyselyä tällä hetkellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.