IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
27.12.2007
Tilastot
Käyntejä: 367 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

Yolkoso utterly confusedLuonut: YolkoMaanantai 15.03.2010 20:04

Koska ah, niin vammainen Sonyn mp3-ohjelmisto SonicStage ei toimi kuin Windowsilla (kuten tuhannet muut ohjelmat), päätin kokeilla ohjelmaa jolla voisin käyttää teko-Windowsia tällä Macillä mikä mulla nyt on. Virtual PC on Macilla maksullinen, joten päädyin ohjelmaan nimeltä Virtual Box. Se luo tavallaan toisen koneen, johon voi valita käyttöjärjestelmän, muistin koon jne.

And about that, I have only one thing to say: WHAT. THE. HELL. En tajua tästä yhtään mitään! DX Pimeää ja melkeinpä pelottavaa touhua. Pääsisin varmaan paljon helpommalla jos vaan hankkisin iPodin. Guhh.

Yolkofrom W to MLuonut: YolkoPerjantai 11.12.2009 21:54

eli siis joo sain sitten Final Cut Expressin lahjaksi. Parin sadan softahan se, toivottavasti pääsen tekemään videoita sillä pian. *3*

Pitää katsoa jos nyt saisin vaihdettua ihan lopullisesti tohon macciin.. Latasin tosiaan Adiumin korvaamaan sen älyttömän jälkeenjäneen Macin Messengerin, toimii tosi hyvin ja alan jo pikku hiljaa tottua siihen. Ja ja, mulla on tämmönen älyttömän siisti bluetooth-hiirikin tolle Macille. Nyt latailen erilaisia freewareja joita tarviin ennen kuin pystyn tekemään AMV:itä sillä.

Sitten puuttuisi enää kaikki tiedostot, mitä mulla on tällä koneella.. Ja niitähän on paljon. Niin ja sitten mua huolettaa, millä ohjelmalla Macillä voi selata kuvia samalla tavalla kuin Windowsin Kuvien ja diojen esikatselulla. Kun noita yaoi-mangoja on kertynyt koneelle ihan kiitettävä määrä enkä varmasti aio luopua niistä. :
D Ai niin ja sitten on ongelma mp3-soittimen kanssa kun sen kökkö oma softa ei kai ole yhteensopiva macin kanssa. ;___; that fucking sucks, en minä uuttakaan voi tähän hätään ostaa ja vaihdan sen musiikkeja tosi usein. Niin ja torrenttiohjelmat ei taida toimia Macillä. Tai ainakin luulisin niin. Pläääähh.

Eli joo, sahaan varmaan vielä kahden koneen väliä. Tällä hetkellä ihan kirjaimellisesti, tossa ruokailupöydällä on Macbook ja tässä konepöydällä on tämä PC ja rullailen tehokkaasti tätä väliä mun satulatuolilla. :
D Surprisingly fun, actually.
« Uudemmat - Vanhemmat »