IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
2.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 181 (1.7.2008 alkaen)
Koko
31 jäsentä
Tyttöjä: 29 (94 %)
Poikia: 2 (6 %)
Keski-ikä
26,1 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,9 vuotta
Ylläpitäjä
Dead_Beauty

Jäsenet (31)

_Julirandom_StarLight^^eiraliiniViiLhoussan_randomMonox90HomonyymimanueBingWikiaavikkohiekkaKaunistaHiekkaaMerihamsterirejoyce
« Uudemmat - Vanhemmat »
Remus on hieman ujo ja hiljainen, eikä halua ikinä riisuutua kämppistensä läsnäollessa hänen arpiensa/ihmissuteutensa/seisokkinsa/itsekontrollin menetyksen pelkonsa takia, joten joka kerta, kun Sirius sattuu näkemään pienen vilauksen paljasta ihoa, hän melkein itkee/huutaa/kosii Remusta/tulee housuihinsa saman tien.

Tuun lukemaan vielä zsannyn ficcejä aika rutkasti tänään. Ja huomennakin vielä.
Nyt oon menossa kelmeissä, mutta kohta alkaa H/D, ja sitten saatan ehkä itkeä.
Eikö olekin jännittävää, ystäväiseni?
Ah, nii. Isoskoulutus oli vähä persiistä, eipä ollu oikee kiwaa.
Laulan täällä muute ihan sikakovaa. Laulamine on rakkaus. Lauluäänestähän ei välitetä.
Ja vois itse asias kattoo Queer as Folkin kokonaa. UK-version siis. Satunpa nyt sellasenkin dvd-hommelin omistamaan.

_randomRommi?Luonut: _randomTiistai 09.12.2008 20:00

Eilen tuli ihan kasittamaton ikava. Oli kylla vaha vasyny ja angsti paiva muutenki, ja en keksiny muutakaan tekemista niin kaivoin Zsanyan esiin mun macilta ja aloin ettia luettavaa. Mietin, alkaisinko vaan alusta jonkun joka on jo syopyny mun mieleen sana sanalta, ja alotinkin kylla parilla lyhyella novellilla...Kuka pelkaa pukkia sai itkemaan oih ja Ei porausta -novellin viimenen osa oli edelleen yhta sopo kun aina ennenkin. Ei jotenkin ollut innostusta lahtee penkomaan niita HP-kasoja niin menin sitten pitempien novellien puolelle. Siella se oli, edelleen. Aivan avaamatta. Ainoo syy miksi hankin sen edes koneelle sillon ennen taman vuoden maaliskuuta oli etta olis tuntunu jotenkin koyhalta jattaa kokoelma epataydelliseksi. Prologi oli tullut luettua sillon kun se ilmesty mutta en jaksanut vaivautua jatkamaan ja kiinnostumaan taas jostain uudesta. Olkoonkin, etta se oli Zsanyan....mutta merirosvot?? Eieiei...nyt, varmaankin lahemmas kahta vuotta myohemmin avasin sen saman prologin uudestaan. Se ei sykayttanyt yhtaan sen enempaa kun edellisellakaan kerralla, mutta oli nyt kuitenkin sellanen olo etta annetaan tallekkin mahdollisuus, niin jatkoin ensimmaiseen lukuun.


OMG.


Zsanya teki sen taas.
« Uudemmat - Vanhemmat »