IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
6.1.2008
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
23,9 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 23,9 vuotta
Ylläpitäjä
TonyRomeo

Jäsenet (1)

TonyRomeo
« Uudemmat - Vanhemmat »
Elikkäs todella rasittavan bussimatkan jäljiltä ("kännissä" olevien teinien seurassa) päädyttiin sitten taas viimein vähän aikuisempaan seuraan Tavastialle. Ostettiin parit siiderit ja mentiin seisomaan yleisöön. Oli enää tunti HIMin keikkaan mutta yleisön sekaan pääsi helposti, aika lähelle lavaakin vielä. Odoteltiin siinä sitten HIMin keikan alkua ja uutta vuotta. Vähän ennen vuoden vaihdetta Juhani Merimaa tuli lavalle ja laskettiin kaikki yhdessä countdown to the year 2009:) KOLME....KAKSI....YKSI!!!! Ihan mahtava tapa alottaa uusi vuosi!

Sitten HIM tuli ja sekasorto alkoi. En edes muistanut millaista on olla oikealla HIMin keikalla, en ehkä halunnut muistaa:) Ihmiset tappeli ja töni ja nipisteli ja suunnilleen potki jotta pääsisi mahdollisimman lähelle bändiä. Jotkut jopa oikeasti rupesi tappelemaan, tönimään ja lyömään toisiaan. Me ei todellakaan aiottu päästää ketään edelle, mutta saatiin maksaa siitä kova hinta; yksi todella mukava juuri tapaamamme tyttö lähes kaatui ja kaatoi tuoppinsa meidän päälle. Ja sitten vielä meitä kohti tuli joku tyyppi, joka lähes heti siideri incidentin jälkeen tuli ja lorautti vielä kurkotkin meidän päälle. Vähänkö potutti! Mutta ei se mitään, keikka jatkui. Pari ekaa biisiä meni ihan ohi kun pidettiin puoliamme. Onneksi olin nähnyt HIMin jo niin useasti aikaisemmin ja Nosturissa muutamaa päivää aiemmin, muuten olisi vituttanut ihan kunnolla.

Kivuliaan ja sekavan alun jälkeen riehujat katosi johonkin, tai sitten ne ei enää jaksanut riehua ja huomasin että nyt oli hyvä olla. Oltiin keskellä, suora näköyhteys Ville Valoon eikä edessä ollut ketään minua pidempää:) Oli taas hetken aikaa rauhallista, kunnes taas riehuminen alkoi. Ja tällästä vuoristorataa koko keikka oli. Välillä näki, välillä ei nähnyt ja sattui niin penteleesti kaikkialle. Olin hieman pettynyt keikan aikana, kun HIM soitti samoja biisejä kuin Nosturissa, samassa järjestyksessäkin. Mietin, että ois ollu kivaa jos ne ois soittanu ees vähän eri setin. Onneksi HIM yllätti encoren aikana ja soitti VAMPIRE HEARTIN. Se oli niin parasta. <3
Ja Ville hiljensi häirikön: TURPA KIINNI, kiitos:)

Keikan saldo: mahtava keikka, HIM kuvia (suurin osa tärähtäneitä), paitani katosi tavastialle johonkin, mustelmia, kädessä nipistysjälkiä, kipeät varpaat, viideltä nukkumassa, mutta kuitenkin hyvä mieli:)
Todellakin hyvä uusi vuosi<3

JJJenni`Se on menoo ny, moron. ;>Luonut: JJJenni`Tiistai 30.12.2008 12:38

HIM.<3

'All I ever wanted, was you my love.'

JJJenni`T Ä N Ä Ä N ? !Luonut: JJJenni`Tiistai 30.12.2008 12:04

Tänään se sit tapahtuu.. :A
ei vaan meinaa vielkää uskoo.. :o

tästä päivästä tulee mahtava! <3

kauan on jo odotettu ;>

Mä tosiaanki oon tänää menos kattelee HIMiä.. APUA! :D

JJJenni`30.12.2008 HIM @ Helldone <3Luonut: JJJenni`Maanantai 15.12.2008 01:48

Sen verran voin kertoo, että poru tuli, ku äite ne liput anto ;'>
ei muutaku penkoo äiten tavaroita :'D

Arvakkaa kuka pääsee EHKÄEHKÄEHKÄEHKÄEHKÄEHKÄEHKÄEHKÄ kattoo HIMiä ? (;

äite sano,et kaikki on isästä kii eli isältä pitäs viel kysyy.. :S

mut jos mä pääsen niiin YEAH !

jossen saa lupaa,nii sit vaik kävelen sinne ja pummaan rahat joltai. näin oon päättäny. :P

I'm killing myself for your love and again all is lost
In 777 ways I love you 'til my death do us part. <3

In our hearts love keeps sweet-talking to despair
And goes on sleepwalking past hope
All is lost in this war
All we can do is to wail and weep to the saddest song
Sleepwalking past hope <3


« Uudemmat - Vanhemmat »