IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
10.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 2180 (1.7.2008 alkaen)
Koko
78 jäsentä
Tyttöjä: 44 (57 %)
Poikia: 34 (43 %)
Keski-ikä
35,7 vuotta
Otos: 42 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,6 vuotta

Jäsenet (78)

Miitzu_wilf94vilm--nann1_[manski]Eeku_HermanYSeHulluTakaHurairaTassunalleYuseongMilsitash-jas-NightyTin-ja
« Uudemmat - Vanhemmat »
mentiin eile aamun nooran kaa käymää apsilla. no ulkonahan satoi tietysti vettä ja olimme menossa skootterilla joten päätimme pukea ihanat keltaiset sadevaatteet päälle! no noorahan ei meinannu pysyy housuissaa jostai kumman syystä.... no ku ei se apsin reissu viel riittäny ni mentiin sitte vielä käymään mäkkärissä...oli kyllä ehkä hauskin reissu taas vähää aikaa! :D
Eile oooooooli kivaaaa :PPP

Sakura``no nyyhQLuonut: Sakura``Torstai 27.08.2009 10:04

vittuku joskus yöllä kahen aikaa ukkosti ja sato vettä iha kaatamal nii arvatkaa kuka heräs siihen ja ei saanu vähää aikaa unta -.-'

-mirkaYYYLuonut: -mirkaTorstai 27.08.2009 00:31

tuol sataa sataa ropisee ja kaikki oravat kastuu ha sit niitten hännät ei oo enää pörrösii ja ne alaa itkee.... tai sit ei... ;D

JYRÄ`Ompas aurinkoistaLuonut: JYRÄ`Keskiviikko 12.08.2009 11:10

vois mennä pelkil boksereil kouluu ku on taas sellane helle et voi perkele

minttuw[Ei aihetta]Luonut: minttuwPerjantai 24.07.2009 19:39

vittuku sataaaaaaaaa... ;<

iinksu[Ei aihetta]Luonut: iinksuPerjantai 24.07.2009 16:44

jeees, ulkon sataa iha kaatamal ja meijä piti pyöräillä liisan kans niitte mökille ::: D

[TKkotipeliLuonut: [TKPerjantai 10.07.2009 00:48

jej, me voitettii 2-1
KariJokelaiset
(ei, kuten jotkut uskovat, en tarkoita Jokelaisen Karia monikossa)

kakkosjakso meni kyllä nii huonosti että.
onneks vaihdettii huuto takas FREDERIKKI:in.

sataa räpäyttikin ykkösjakson lopussa.
ja marika on paras kirjuri :>

MUOKS// ...NOKU EI OO MUUTA ELÄMÄÄ KU PESÄPALLO
Earth Hour on WWF:n organisoima maailmanlaajuinen tapahtuma, jonka aikana ihmiset ja yhteisöt ympäri maailmaa sammuttavat valonsa tunnin ajaksi samana päivänä samaan kellonaikaan. Tapahtuma järjestetään lauantaina 28.3.2009 klo 20.30–21.30. Suomessa tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Tarja Halonen.


http://www.earthhour.org/about/fi:fi

http://www.youtube.com/watch?v=BjWD8pbK5t8

hohohohooh. ei oo paha.
ei kannata kokeilla samaa, ku meikä ja anniina.

anniina vaan galleriassa kysy muo stadiin. mentiin siis sinne, ku ode ja sen kaverit ois siel, mut, ku päästiin sinne ni vittu... anniina soitti odelle, et nyt ollaa tääl stadis ja ne yhet oli pasilas. ei siin sit mitää... junalla nopeesti pasilaan. JEEE !!! ravataan ees taas.
no sit päästiin pasilaan ja sato jo ennejn sitä vitusti. siel oltii märäs mentii yhelle essolle ja sit siit skeitti mestoille, mis ode ja sen kaverit skeittas. nastaa. seisottiin siin vaa anniinan kans kattelemas ja heitettiin läppääl. LoL.
sit oden frendit lähti ja meikä ja anniina haluttiin kamppiin. ME LÄHETTII KÄVELEE SINNE PASILASTA !!!!!111 joo ei siin sit mitää. aijottiin mennä vähän ajan pääst sinne yhel bussil, mut se ei ottanu meit kyytii.. olin matkan maksaja ja tietysti ei ollu peienmpää setelii, ku viiskybänen. JEEE !!!1 sit se kuski ei ees uskonu sitä 50€ aidoks ! REILUH !!!1 ei siin mitää. jatkettiin matkaa kävellen. tietysti sato vitusti.
sit siin yhes vaihees piti oikee kysyy neuvoo, et mist pääsis kamppiin. kiva siel satees. no päästiin kamppiin ja mentii ostaa limuu, mansikoit ja suklaata ja vitoskerrokseen hengaamaan ja valittaa siit, ku jalat iha poikki.
meijän oli pakko anniinan kans lähtee siin kuuden aikoihin.. mentii junal ja meijä vieree tuli semmosii miehiä. anniina istu muo vastapäätä ja sen vieree tuli yks kauhee haiseva mies joka kuunteli musaa ja oli tyyliin kiinni anniinas.. NII JA SE MOUKKA KEHTAS VIELÄ TUIJOTELLA MUO SIINÄ MIELESSÄÄÄÄH !!!!!!!1111 >:(((( no onneks päästiin pois junasta. oltii koivukylässä ja piti sitten sieltä kävellä kotiin ellei oltais haluttu oottaa bussii 24 minuuttia. käveltiin siinä kauheessa kaatosateessa ja oltiin vitun märkiä.

kyllä oli kiva päästä himaan tolta reissulta.
ÄLKÄÄ KOKEILKO MENNÄ STADIIN SADE KELILLÄ !!!!1
« Uudemmat - Vanhemmat »