IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
15.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 409 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 16 (95 %)
Poikia: 1 (5 %)
Keski-ikä
23,6 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 18,4 vuotta

Jäsenet (17)

mmoo[Akuma_Legend_RockSirpa-liinijnnimriaSeurakuntasisar|Outolintu|Blondi-AivoKarssu^Mirzu_DeStorm``mariajessicakantjairawwBestooANUoo||Simppa^
« Uudemmat - Vanhemmat »

[AaskkdfofhfjgfLuonut: [AMaanantai 08.08.2011 23:07

oli kummitädin luona yötä aa oli ihanaa<3 ja tänään olin jkl samin, roosan samin ja roosan kanssa oli erittäin mukava reissu! (:
mutta äääääääääääöäöäöäöäöäöäöäö ahistavinta ehkä ikinä, kevätlukukaudesta ylä-asteen loppuun koulunkäyntini tulee olemaan.. painajaista
ihan tosissaan thank you perhe & sukulaiset, kukaan ystävä ei oo ikinä saanu mua tuntemaan näin hyvältä. ootte parasta seuraa ja teidän kanssa on kaikista hauskinta ja mukavinta. kun koulut alkaa, niin toivon löytäväni muitakin sellasia henkilöitä, jotka olis niin ihania, tai edes melkein yhtä ihania. koska ei mikään tai kukaan oo yhtä ihanaa kun perhe ja suku. :)
mutta huoneen järjestys muuttui ja mulla on kaapillinen uusia vaatteita, laukkuja, kenkiä ja koruja.
oooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.,
ja loppukesäloma iskän ja samin ynnä muiden perheenjäsenten kanssa ollu parasta mun kesässä.♥
mutta mua ahistaa, toisaalta mulla on niin hyvä fiilis kun olla ja voi ! :D (:
en oo yksin (mulla on suku), mut yksinäinen
mulla ei ole mitään syytä valittaa, vaikka yksinäinen olen. onhan minulla kaikki mitä rakastan :)
Tuli mieleen ku tossa muutama viikko sitten baarissa pyörähdin ja tuli siellä sitten törmättyä aika moneenkin vanhaan tuttuun että yks niistä tosiaan kommentoi miulle miun äitiyttä ja ja sitä että oon naimisiin menny sanomalla että "haista siekii paska."

Häiritsee tosi paljon ku en sen lähemmin kyselly että mistä tollanen reaktio johtu, koska USEIMMAT on kyllä vaan onnitellu :D

Miusta olis ihanaa tavata jotai vaikka yläasteen tai lukion aikasia luokkakavereita, tai kuulla edes että mitä heille kuuluu. Joistakin harvoista on jotain pikkusia tietoja korviini kantautunu. Yhen tai kaks tiiän että hekin on saanu lapsia. Muutaman tiiän opiskelevan. Kenenkää en oo vissiin kuullu seurustelevan niitten tyyppien kaa joitten kaa sillon koulussa seurustelivat. Kaikki on eronnu, osa ettiny uuden, osa viilettää vapaana. Miusta on hauskaa ajatella, että mitä kaikkee miun vanhat tutut voi olla tekemässä, mitä ne on saattanu savuttaa ja mitä niillä on vielä eessä. (Ja itelläni kans, mut tän hetken oon omistanu tälle pohtimiselle.) Yks on matkustanu vissiin jo maailman ympäri, ainakin täällä galleriassa olevien kuvien perusteella :D yhestä on tulossa lääkäri, mikä on miusta aika siistii.

Toisaalta tuntuu hölmöltä sanoo tätä, mut toisaalta se tarkottaa vaan sitä että oon enemmän ku tyytyväinen omaan tilanteeseeni. Olipa ne kaverit saavuttanu mitä vaan. Käyny Intiassa, Aasiassa, Afrikassa. Hypänny benji-hypyn, seilannu valtameren yli, mitä vaan, niin niillä on monella vielä se kaikkein suurin ilo vielä tulossa, siis miun näkökulmasta. Ei lapsen saantia voi verrata mihinkään muuhun, kyllä se vaan on niin kokonaisvaltanen onnen tunne jonka toivon kaikkien kokevan jotka vaan sitä haluaa! Mie oon niin onnellinen siitä että myö on saatu Annu. Ja mie oon niin ylpee siitä että voin sanoo olevani Akin vaimo :) MIe en KOSKAAN kuvitellu itelleni tällästä elämää, mutta nyt kun se on, niin se tuntuu vaan niin oikeelta.

Kaikista parasta on ettei tää tunnu miltään vaaleenpunaselta sadulta, vaan oikeelta elämältä. Aina ei oo kivaa ja välillä on itseasiassa aika vitun vaikeeta mutta kaiken kestää ku tietää että tää on sen arvosta. Ja mie tiiän sen. Mie haluun herätä lopun elämääni joka aamu Akin vaimona, Annun äitinä, tuli mitä tuli.

****************************************************************

Aika suhteellisen imelän kuulonen teksti tuli, vastoin sitä mitä alunperin mietin kirjottavani. Huh, no, ei oo kovin usein tapahtuvaa se että meikäläinen julkisesti pehmoilee joten toivottavasti nautitte :) miusta vaan tuntuu välillä että pakahdun tähän rakkauden määrään mitä tunnen, pakko vähän tuulettaa :D ja onhan miulla siihen syytäkin!! Kyllä työ kaikki muut äitit tiiätte mitä mie tarkotan :):)

RierHyi vittu.Luonut: RierTorstai 13.11.2008 22:45

Tappeluu, huutoo, paska päivä.

Ja sit viel mun vitun ruma pärstä on LEHDESSÄ. -.-'
« Uudemmat - Vanhemmat »