IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
8.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 445 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
26,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 26,1 vuotta
« Uudemmat - Vanhemmat »

MUSTATIIKERIOoh yeah !~Luonut: MUSTATIIKERITiistai 29.06.2010 20:29

16 pvä enää ~ Thaikkulaan !
Hiukset tilataan tänää tai sitten huomenna ~Thanks daddy, moneymoney ~♥

lulz vanhuskuva

Ja sitten torstaina ja lauantaina varmaan, kaisun kanssa prideen. ~

tyts`nyt on hiukset! Luonut: tyts`Maanantai 04.05.2009 22:21

<vink> <sydän>!!

Noorah||[Ei aihetta]Luonut: Noorah||Perjantai 24.04.2009 20:19

kohta mulle aletaanki laittaan pidennyksiiiii <virne>
näin unta että matkustin jonnekkin lämpimään.. liekkö ollu brasilia vai mikä lie. ja ajattelin ottaa hius jatkot ja menin jonnekki kampaajalle.. no sainhan minä hiusten lisäykset mut ne olivat ihan eriväriset kuin omat hiukseni (minulla oli vaaleat pitkät omat hiukset ja jatkot oli punertavan ruskeat..) mut ne olivat alhaalla ja ku hiukset piti kiinni niin näytti hyvältä.. en halunnut suuttua kampaajille koska kampaajat olivat -Agarwaen-&image_id=88491683 suvi ja Kirsten] kirsti.. minun oli pitänyt istua huoneen toissessa päässä ja kirsti oli toisessa päässä ja suvi oli siin.. no siin välissä.. ja liu^utti kirstin laittamia hiustuppoka..eli miun hiuksiin oli joka kohtaan laitettu siiman pätkä ja kirsti laittoi siiman toiseen päähän hiustupon..ja suvi veti sen siimaa pitkin miun hiuksiin.. tuntuikin sillo unessa et näinkö näitä todella tehdään? (ylhäällä olevassa kuvassa havainnollistettu tekniikka hiustenpidennyksestä)

kampaajan jälkeen menin kävelemään ylä ja ala mäkistä asvalttitietä ja yksi lieksalainen kuuromykkä tuli ajelemaan ympärilleni ja lällättämään, että millainen kunto minulla... hän ajoi alas ja minä päätin kääntyä takaisin..mutta mäki oli hirmu jyrkkä! joten päätin mennä konttaamalla mäen ylös..pian olivat paparazzit liikkellä helikopterilla ja ottivat miusta kuvia...

seuraavan päivän lehdessä oli ihan selä jennifer annistonin kuva ruömimässä mäkeä ylös kuumalla asvaltilla..lehtijuttukin oli jotain tyyliin ette olleet nähneet 16 vuotiasta annistonia tälläisessä kunnossa! samassa lehdessä oli myös juttua..kuinka salkkareitten jukka(se sallan mies) ja tanja nukkuivat samassa sängyssä..ja paparazzit jahtasivat sallaa..ja salla pakeni jukan ja tanjan väliin nukkumaan.. ja ne vain nukkuivat ku paparazzit paukuttivat ovelle..

ps..anteeksi ..korjaus.. ei jukka vaan jarkko :D
« Uudemmat - Vanhemmat »