IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
9.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 76 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 10
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,2 vuotta
Ylläpitäjä
nanna80
Valvojat
nanna80, sufi^

Jäsenet (10)

fingirl-zumppa-sufi^-J3zz1ca-lilvinennulityty82Angelica^nonnannanna80
« Uudemmat - Vanhemmat »

sufi^Mulla on polttarit!!<3Luonut: sufi^Torstai 02.07.2009 13:32

Tää morsian lähtee kohta Porvoota kohti junalla:) Perjantaina on nimittäin miun polttarit, jeij!!:) Mitään muuta en tiedä, ku että ovat jossain vaiheessa perjantaita:DD Hihii, odotan innolla mitä tytskyt on keksiny mun pään menoksi;)

Jarkolla oli viime viikonloppuna kans polttarit;) Oli autuaan tietämätön, että koska ne on ja jätkät saikin revittyä sen unesta ylös;) Mä olin tietysti juonessa mukana, en vaan tienny kaikkea mitä ne oli sille järkänny:P Heti aamusta sille puettiin Borat-uikkarit päälle ja sai kävellä ne päällä kaupunkiin:DD Ja sitte vesihiihtään sama asu päällä, hahaa!! Sen jälkeen sen silmät oli sidottu ja autoon.. Ku vihdoin sai ottaa siteen pois silmiltä, tulee äijä kättelemään ja esittelemään itsensä ja kysyy " Miten ois jos hyppäisit kohta tuolta 3km alas??" Eipä siinä sitten mitään:DD Tais olla aika huikee hyppy;) Siitä toivuttuaan Jakelle puettiin Lumikki-asu teeman mukaisesti, kun juhlijoita oli 17, niin nehän oli sitte Lumikki ja 17 kääpiötä:) Sen jälkeen niillä oli erinäisiä rasteja lapsuuden maisemissa ja siitä sitten koko reuhka mökille ryyppäämään:D Tais olla aika kuosit kaikilla:P Hihaa!!
Mut varmasti huippureissu!! Ja ootan innolla, että pääsen näkemään sen videokameran tuotoksen ku on ollu koko päivän mukana, koneessakin;)

Mut on se vaan ihanaa mennä naimisiin;)<3 Suosittelen kaikille:D

Angelica^6 viikkoa häihin <3<3<3Luonut: Angelica^Lauantai 27.06.2009 12:40

Tänään ois sit se koemeikki <3 Nyt oon töis ja tietenki unohin sit kameran kotio...no, meikkaajal on kuitenki kamera ni saa heti ottaa kuvan ja pistää mul :D Tosin kestäähän se meikki kotio kuitenki.. Tänää saatetaan sit illal mennä Kaljaasiin tonne Lohjal :P Mut se viel epävarma, kattoo nyt..
Nyt on sitten jo hiukan mallia puvusta katottu. Huomenna sitten
tätin tykö juttelemaan puvusta.

sufi^Pitopalvelu-miitinkiLuonut: sufi^Keskiviikko 08.04.2009 21:37

Tänään päästiin siis vihdoin pitopalvelun kanssa samaan pöytään:)
Oli kyllä erittäin hyödyllinen tapaaminen, saatiin koko menu sovittua(suunniteltiin kaikki itse) ja laskee vielä että mitä koko komeudelle sitten tulee hintaa:) Paljon saatiin selvitettyä, ja tämä tapaamamme mies otti esille monta juttua, mitä ei oltu yhtää ajateltu!! On pitänyt monet häät ja muutkin juhlat meidän hääpaikalla, niin hänellä oli paljon hyviä ideoita ja vinkkejä:)
Mutta tajuttiin myös, että paljon on viel tekemättä ja kiirushan tässä kohta tulee:P Ku ei oltu tajuttukaan, että pitää pitopalvelunki tietää et mitä tapahtuu milloinki ja mitä ohjelmaa on esim. ruuan ja kahvin välissä.. Kääk! Pitäis ehkä jo ruveta sitäkin miettimään:D
Nyt seuraavana on mietinnässä että mikä teksti kutsukortteihin tulisi.. Ku onkelma on se, että siihen korttiin ei mahdu kovin monta riviä tekstiä:/ Laitoin jo viestiä Calligraphenille(mistä kutsut tilataan) että kuinka paljon tekstiä siihen mahtuisi.. Ku vierasmäärä pitää kertoa pitopalvelulle viimeistään juhannuksen jälkeen, niin pitää saada ne kutsut postiin toukokuun alussa..
Nyt alkaa taas hääkuume nousta, ei kun hihat siis heilumaan:D

Angelica^[Ei aihetta]Luonut: Angelica^Torstai 19.03.2009 21:16

Kävin tuos hankkimas itelleni alusvaatteet häihi valmiix :)
Äske selailin kuvia kampauksista ja tiiän suunnillee mitä haluun... pitää jutella serkun kaa et koska kokeiltas et onko se hyvä miten aattelin... ja et sopiix sit huntu vai jättääx sen pois et ois vaa tiara... tai etuhiuksist en oo varma, siis en haluu et ois kaik kii vaa et saa roikkuu jotai mut miten ni sen näkee sit ku pääsee kokeilee ;) olipas sekavasti selitetty :D
« Uudemmat - Vanhemmat »