IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ravintolat ja kahvilat
Perustettu
5.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 18 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »
... että rakastan teitä kaikkia ja olen taas niin helvetin onnellinen, mut katotaan huomen uusiks XD!

Vaikka mullon alahampaassa reikä, etuhampaitten välissä toinen ja takimmainen ylähammas murenee silleen et minun kielestä roikkuu epämääräsiä lihan palasia ja veri roiskuu, niin koen olevani elämäni keskipisteessä :))) tätä koko komeutta koristaa levinneet meikit kun itkin juuri ensimmäistä kertaa elämässäni ilosta !

Olin tossa eilen (maanantaina) sateessa Särkänniemessä ja maksoin itseni kipeäksi pelkästä aluelipusta, hodarista sekä limusta. Kävin myöskin ihkaekaa kertaa näsinneulassa ja se oli huisin upeeta, vaikka koin kauhuskenaarioita mielessäni pelkällä hissimatkalla ylös ja alas :))) vitun hissit. Olin liimautuneena seinään ja tärisin pelosta, jännityksestä ja paremmasta seurasta, mitä kukaan voi toivoa!

Jännäkakan määrää housuissani lisäsi myös lisäkauhuskenaariot siitä, jos koko hökötys kaatuis tai kun putois sieltä ylhäältä. Siinähän ehtisi silmissä vilistä koko elämä kuorrutettuna sillä että tajuaisit kuolevasi muutaman sekunnin matkalla alas että "nyt minä kuolen, nyt minä kuolen, nyt minä kuolen. PLÄTS!"

Ps. särkänniemessä puputin hodariani älyttömän suloisien ankanpoikasten kanssa, joista yhellä kutisi perse ja se kulki perä edellä, ennen kun kutina loppu ja se hyppäs takas pöpelikköön. Nauroin itsekseni että "kyllä on emo saanu munaa kun on noin monta poikastaki :)))"

RAKASTAN TEITÄ IHMISET
« Uudemmat - Vanhemmat »