IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ravintolat ja kahvilat
Perustettu
12.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 338 (1.7.2008 alkaen)
Koko
40 jäsentä
Tyttöjä: 23 (58 %)
Poikia: 17 (42 %)
Keski-ikä
26,7 vuotta
Otos: 25 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,1 vuotta

Jäsenet (40)

esi-guerillanoorrra_87-Yenni-kinuskiufogätlin[d-_-b][[aku]]TAlecjonna_a|PK|^^SantraTintti-Rintti^thomson^Tuige|hake|
« Uudemmat - Vanhemmat »

-Agarwaen-Haalarikastajaiset.Luonut: -Agarwaen-Keskiviikko 18.02.2009 21:03

Nih. Nyt on minunkin haalari kastettu. Pitää vielä tuunata se oman näköseksi.
Ensin tehtiin hienoja tehtäviä kaupungilla. Piti esim. käydä kysymässä Sokokselta että onko siellä aikuisten värityskirjoja ja jos on niin paljo maksaa. (16,90) Sit piti ehtiä Thai hieronta paikka ja sen puhelinnumero..ja ryömii silleen miten armeijassa pitää ryömiä ja kaikenlaista muuta. Yhtä opettajaakin ahdisteltiin kun vastaan käveli et neuvois meidät Yrjöpuistoon (teinien ryyppäyspaikka)..sen vaimo hieman kahto.

Sit siirryttiin Henkkaan jatkoille. Oli haalarimerkin ompelukilpailuu yms. Ja hyviä soittajia kävi lavalla. Juontajan puheesta ei kyllä selvää saanut..oli tainnut nautiskella vettä väkevämpää. Oli koulukaveritki paljo rennompia ku niiden juomia hieman terästi minttuviinalla. (Miksköhän ne oli hieman enemmän kännissä ku minä? :D) Ja ääni oli kaikilla käheenä ku piti biisien mukana hoilata...ja puhua huutamalla ku sen verran kovaäänistä oli se soittaminen...

Sit jatkettiin Passioniin tanssimaan. Siellä ois voinu olla kivaa mutta yritäpä siinä sitten tanssia kun tullaan käpälöimään ja kiskomaan väkisin jonnekin syrjäisempään paikkaan jos oikein tämän paskiaisen tarkoituksen ymmärsin. Jos ei suomea ymmärrä eikä ilmeisesti englantiakaan niin luulisi että rimpuileminen ja töniminen olisi aika selvä merkki siitä että ei kiinnosta. Eipähän tuota muiltakaan ihmisiltä apua tippunu vaikka luulis että olis näkyny että alan olla paniikissa siinä tanssilattialla. Onneks kuitenkin suht äkkiä irti pääsin kuitenki. Loppuaika menikin sitten vessassa piilotellessa. Että näin. Kylläpä Kuopio on kiva paikka ja täällä on ihania ihmisiä.
« Uudemmat - Vanhemmat »