IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
16.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 020 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 3 (75 %)
Poikia: 1 (25 %)
Keski-ikä
24,0 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,9 vuotta

Jäsenet (4)

-mymmmeli-milknhoneyandressa
« Uudemmat - Vanhemmat »
hjuu. olipa taas aika vilinä ja vilske narussakin tänään. oon kyllä niin poikki taas. huoh. laskin että huomenna oon polkenu 75km. :D yippikayee. ja perjantaina 100 km :D

tsihii :D

olis kiva jos se sit myös näkyis jossain :D mut nuo työmatkat on kyllä min päivän paras kohta, paitsi tiistaisin, eli tänään, kun tv:stä tulee gossip girl. :D oon kyllä niin koukussa.

mut nuo aurinkoiset päivät on kyllä aika kohtuullisen rankkoja, joten sadepäivää odotellessa... :D

<3 LAIKA.

SYMBIOOSILetkeeeeeeeeeeee (=Luonut: SYMBIOOSITorstai 09.07.2009 22:01

Olin aamulla silleen "ei vittu", ku näytti siltä että alkaa sataa. Ootin jotain ihan järkkyä työpäivää.

Mut :
) Ekaks kitkin ½ tuntii rikkaruohoja ( <3<3<3 ) sitten keräsin tunnin lampaille ruokaa ( mulle sanottiin "tee se niin hitaasti ku pystyt" ).
Sitten menin Sirkusmaailmaan puhdistamaan semmosia lasten pomppupalloja. Ei saakeli oli ihan tärkeetä hommaa.
Olin siellä Sirkusmaailmassa niinku .... 6 tuntii ja sain puhdistettuu seittemän palloo :D:D:D:D:D:D
Yli puolet ajasta vaan pelasin muiden työnteköijöiden kanssa kaikkii pelei mm. ilmakiekkoo, missä olin tietenkin ihan ykkönen ( niin kuin toki kaikissa muissakin ).
Välissä kun kävin puiston puolella syömässä niin mun työnantaja vaan sano silleen "etkä sitten vaan pelaa siellä )=<" hymyilin vaan kiltisti ja olin silleen "joojoo" ............. vitut (
;

ENÄÄ 1 PÄIVÄ IN NOKKAKIVI <3

memii[Ei aihetta]Luonut: memiiKeskiviikko 11.06.2008 23:03

tänään minusta tuli vähän aikuisempi, kun vastaanotin ajokortin poliisilaitoksella, ja tällä hetkellä ulkona sataa. ja minä rakastan sadetta. sade on kaunista, sateella on voimaa.

sateella on voimaa tehdä, mitä ikinä se tahtoo. se pystyy tarvittaessa olemaan pelastus, mutta taas tarvittaessa se voi tuhota ja tehdä elämästä ikävää. mutta ikävästä ei ole kiva kirjoittaa nyt kun sade on mukava asia, rakastettava asia.

tällä hetkellä se saa luonnon loistamaan kaikissa tuhansissa väreissään. se muodostaa pienen pieniä vesilammikoita hiekkatielle ja yhden isomman kun käännytään tuolta hiekkatieltä talon pihaan, meidän talomme pihaan. siihen samaan kohtaan muodostuu aina isompi vesilammikko kun sataa. hassua.

näen miten pisarat laskeutuvat vaahteran lehdille ja näen kuinka puu nauttii siitä. se nostaa itsensä uuteen kukoistukseen. se uskaltaa taas rakastaa.

päästyäni kotiin, en löytänyt kukkaroani, mihin laittaa ajokorttini. että se siitä aikuisuudesta.
« Uudemmat - Vanhemmat »