IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
18.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 175 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 4
Keski-ikä
22,2 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,2 vuotta
Ylläpitäjä
_muffle^

Jäsenet (4)

_muffle^SiljusZageroyuritsu
« Uudemmat - Vanhemmat »

patheticmonster19Luonut: patheticmonsterTorstai 16.09.2010 22:45

EI KUKAA SATTUIS TIETÄÄ MIST YOU'RE BEAUTIFULIN SAIS NIINKU DVD:NÄ ?!!1

ZageroHyo Shin~Luonut: ZageroKeskiviikko 14.04.2010 21:48


Park Hyo Shin - Castle of Zoltar

Olen koukuttanut itseni uudelleen tuon miehen ääneen ja ihaniin biiseihin.
Loistava myös livenä ja kappaleella kauniit sanat. Jos joskus tulee hetki, jolloin ei itseensä luota ja pelkää epäonnistuvansa tätä kuuntelen. Upea kappale.

Ja tuo mies on aivan liian kaunis ja upea ja vaikka mitä *.*

Hyvää kevättä kaikille. Voimia~

ZageroHalleluja~!Luonut: ZageroTorstai 05.11.2009 00:44

Olen parantunut migreenistä, isä käväisi hakemassa lääkkeitä. Olen saanut koneeni takaisin. Windows 7 käytössä eikä minkäänlaisia valituksia vielä. Meikä haluaa, että toimit nyt sitten.

Ööö... Olen ollut puoli päivää jo ihan hyvässä kunnossa. Tarkoittaa sitä, että olen vaihteeksi kattellut videoita. Haluan jakaa niitä teidän kanssanne~

Ensinnä Park Hyo Shin ja Tei. Kaksi upeaa laulajaa. Jotka on jo pari vuotta sitten esiintyneet yhdessä. Rakkautta noiden kaden duetto.
http://www.youtube.com/watch?v=Y-muI1IyIN4
Siinä on kaksi biisiä.
http://www.youtube.com/watch?v=kEl8YqnLBdY
Ja tuossa yksi toinen. Par Hyo Shin, luulin pitävän noista hiuksista kun teit comebackin tässä vähän aikaa sitten. En tiedä piänkö siitä enää...

Kaksi miestä, joiden äänet on toisaalta niin rauhoittavia, kertovia, valloittavia, toisaalta taas selkäpiitä pitkin menee kylmiä väreitä, kun tekevät juttuja äänillään. Pieni fanityttyö on innoissaan ja toivoo kuulevansa tulevaisuudessa lisää.

Sitten toinen duetto. Olenko maininnut rakastavani Outsideriä? Rakastan sitä enemmän aina, kun korviini kuuluu uusia uutisia. Outsider tekee dueton K.Will:in kanssa. Siitä on 1:11 pituinen teaser.
http://www.youtube.com/watch?v=qpzOXE5Ilk4
Korvia hivelevää. Upeaa. Outsider on sanoittanut biisin. Loistava. Kiljaisin ääneen tuossa 0:16 alkaen. Voi hyvä luoja. En malta odottaa, että se tulee kokonaisuudessaan. Sisko tuossa vieressä alkaa jo kyllästyä meikäläisen reaktioihin. Mutta kun.
« Uudemmat - Vanhemmat »