IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
1.4.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 743 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 10 (59 %)
Poikia: 7 (41 %)
Keski-ikä
27,4 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,8 vuotta
Ylläpitäjä
mRLoonatic

Jäsenet (17)

RottenJulioTheCoolio-Brock-horowitzgamriinaRobus^Kamilla-mRLoonaticr--sajosteriodaxelagniakorova_milkbarRiiAAAPennywiseHeidi``
« Uudemmat - Vanhemmat »

möömi-[Ei aihetta]Luonut: möömi-Maanantai 25.05.2009 12:39

Buahaha.. I Drive you crazy and kill you all!
I´m Nightmare what you don´t ever had!
I´m the worst dream what come tru!
I`m everything what in this world you fear of.

FryGuyElokuva-arvostelu: ItLuonut: FryGuyTiistai 21.04.2009 21:53

Ohjaus: Tommy Lee Wallace
Vuosi: 1990

Stephen Kingin tunnettuun kirjaan perustuva TV-elokuva tuli nyt sitten vihdoin katsottua kokonaan. Joskus useita vuosia sitten näin elokuvasta vain alun, mutta en TV-sarja esitystyylin ansiosta jaksanut/muistanut katsoa muita osia. Elokuvassa hyvää on oikeastaan vain se ensimmäinen kohtaus, joka antaa odottaa oikein loistavaa kauhuelokuvaa.

Yhteensä reilu 3 tuntinen elokuva on sisällöltään muuten täysin mitäänsanomatonta kuraa. Potentiaalia on alun tunnelman mukaan vaikka muille jakaa, mutta mitään ei hyödynnetä kunnolla.
Uskoisin, että TV-sarjanakin tämä tuntuisi pitkäveteiseltä ja elokuvaan oli ängetty järjetön määrä aivan turhaan informaatiota.

Seitsemästä luuserista koostuva joukko joutuu mystisen pellen vainoamaksi, joka tappaa lapsia pikkukaupungissa. Pelle kiusaa ipanoita sen minkä kerkiää ja lopulta luuserijoukon paras ampuja (tyttö) pamauttaa ritsalla reiän pellen kalloon. He tekevät lupauksen, että jos pelle ilmaantuu uudestaan niin he kaikki palaavat sitä metsästämään. Muutaman kymmenen vuoden kuluttua murhia alkaa jälleen esiintyä pikkukaupungissa. Jostakin syystä tämä 7 parhaan kaveruksen ryhmä on täysin erkaantunut toisistaan ja näkevät toisensa vasta tämän pellenmetsästyksen merkeissä. Iloinen jälleennäkeminen muuttuu helvetiksi kun kiinalaisen ravintolan katkaravut ym. torakat käyvät kimppuun. Kaikkien harhojen ja sähellysten jälkeen porukka päätyy samaan paikkaan, jossa pelle edellisen kerran tapettiin. Tällä kertaa vastassa onkin järjetön mutanttijättiläishämähäkki, mutta kuinka ollakaan, ryhmän paras ampuja (tyttö) ei osu tähän 6 metriseen mörköön edes metrin päästä. Yksi ryhmäläisistä saa ilmeisesti sydänkohtauksen, koska kuolee ilman mitään päällepäin näkyvää syytä. Erään ryhmäläisen vaimo jostain toisesta maasta on myös mystisesti eksynyt samaiseen viemäriin ja tapetoitu seinälle hämähkin jättisuperseitillä. Lopulta ryhmän paras ampuja (tyttö) osuu kuin osuukin hämähäkin valoa hohkaavaan vatsaan ja sen voimat hupenevat. Ryhmä päättää kostaa kaiken ja hyökkää otuksen kimppuun. Yhteisvoimin he hajottavat tämän elokuvan varmasti kalleimman ja rumimman erikoistehosteen hakkaamalla sekä potkimalla. Kyseessä on myös visuaalisesti harvinaisen nolo kohtaus. Tämän jälkeen kaikki seinällä roiskitut ihmiset laskeutuvat alas ja maailma on pelastettu.

Elokuvan lopetus on niin sekavaa paskaa ettei siitä ottanut mitään selvää. Täysin tarkoituksettomia yksityiskohtia oli siellä sun täällä ja elokuva tuntui toistavan itseään pahemmin kuin moni muu. En tiedä jaksanu tämän enempää kirjoittaa... järjettömän potentiaalisesta pohjasta saatiin tehtyä harvinaisen epäkiinnostava, tylsä ja loppua kohden harvinaisen sekava hämähäkinpaska.


*
« Uudemmat - Vanhemmat »