IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
16.4.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 676 (1.7.2008 alkaen)
Koko
106 jäsentä
Tyttöjä: 98 (93 %)
Poikia: 8 (7 %)
Keski-ikä
30,0 vuotta
Otos: 63 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,7 vuotta
Ylläpitäjä
Mustikka
Valvojat
Mustikka

Jäsenet (106)

|Suilichious|fveanakatsuEdhelairRAINBOWboxHEWWOKeroyupsychommunityMÄRmuovimarsuiknowainoKousenmatriisMERIFISHV1lle-BURIALAPPLICANT
« Uudemmat -

nakatsu...Luonut: nakatsuSunnuntai 03.07.2011 21:26

jo kolme vuotta kulunu .___.

iknowainoTT_____TT♥Luonut: iknowainoSunnuntai 21.12.2008 19:49

justLIES#blogcomments

iknowaino[Ei aihetta]Luonut: iknowainoKeskiviikko 09.07.2008 14:52

kiitos kun jaksoit huolehtia musta myvissä<3

LintunenMiyavi 2-3.7.2008Luonut: LintunenTiistai 08.07.2008 17:31

Jos nyt yrittäisin kertoa jotain Miyavi-matkasta.

Lähdin siis Helsinkiin bussilla 05:05. Bussilla siis Seinäjoelle ja siitä Helsinkiin junalla. Ellu tulis myös mukaan. Matkalla oli kivaa. Olin ekaa kertaa elämässäni kaksikerroksisessa bussissa ja istuttiin vielä ihan siinä eessä! Junassa vaan istuttiin aika paljon ravintolavaunussa ja sitten näytin Ellulle Supernatural-videoita (en yrittänyt käännyttää, ei?!). Matka meni ihmeen nopeesti.

Helsingissä sitten vietiin tavaroita säilytykseen. Soittelin myös Åsan kanssa, joka oli Kampissa. Suuntasimme rautatieasemalta suoraan Kamppiin (ja TAAS menin väärästä ovesta ulos, en tajua!!). No kuitenkin päästiin Kamppiin ja siellä Åsa jo odottikin! Oli tosi ihanaa nähdä sitä taas pitkästä aikaa <3 Siinä sitten Åsa sai lippunsa yhdeltä tytöltä, jonka nimeä en muista, mutta sillä on ihanat hiukset. Mitähän sitten tehtiin. Kierreltiin kaupungilla. Ostin Blipposta Loveless-kännykkäkorun. Käytiin myös hengaamassa Tennarissa ja sielläkin oli hauskaa.

Kampin aukiolle siinä yhdessä välissä hakemaan jonotuslappuja. Meidän numero oli jotain yli 300. Oltiin kolmannella seinällä jos muistan oikein. Siinä sitten jonottamaan ja jonottamaan. Onneks se ei ollu niin paha koska ei ollu kylmä. Alussa oli vähän liian kuuma, mutta se meni onneks ohi. Meidän ympärillä istui mukavaa porukkaa.

No sitten päästiin sisälle ja menin heti jonottamaan merch-pöydälle. Ostin sellaisen vaaleanpunaisen t-paidan. Olin ihan ihmeissäni että se makso vaan 25 €. Ootin että ois ollu ainaki 30. Siitä sitten menin ihmisten sekaan ja näin Ellun.

Kun keikka alko, aloin mennä vähän eteenpäin. Siellä pääsi eteenpäin niin helposti, mutta huomasin etten oikein kuitenkaan nää sieltä. Siks menin taaemmas vasemmalle sivulle ja sieltä näki ihan hyvin. Hypin ja tanssin ja riehuin siellä. Tuntu ihan ku kukaan muu siinä mun ympärillä ei ois tehny mitään :SSS Miyavi & Kavki Boyzit oli niin hyviä!!! Aivan mahtavaa. Kun Saro (onhan sen nimi Saro?) steppas ni kaikki vaan katto sitä suu auki, eikä osannu taputtaa eikä mitään :DDD Se MC:kin oli tosi siisti. TeddyLoid oli niin hyvä kans!! :D (luuviulu) Koko poppoo oli niin mahtava.

Keikan jälkeen sitten yritin etsiä plektroja, mutta en löytänyt. Ei kyllä ihme, sillä Myv heitti vain yhden yleisöön. Kävin vessassa ja join ja sitten jonottamaan ulos. Siitä aulan tiskiltä sai ilmaseks vettä, joten join siinäkin sitten ja odotin että porukka vähenee. Menin ulos sitten melkeen viimesten joukossa, ku en jaksanu alkaa jonottaa ja tunkea. Ulkona en meinannu eka löytää Åsaa ja kumppaneita, mutta kyllä ne sieltä sitten löytyi. Harmi että Ellua ei löytyny mistään, mutta se oli jo lähteny. Alexan (onhan se Alexa?) iskä tuli meitä hakemaan ja sitten mentiin niille. Mulla oli ihan kamalan huono olo sen matkan, joten yritin vaan nukkua. Se olo parantu siinä yhdessä kohtaa, mutta sain kyllä välillä yökkäillä siinä.. Selvisin kuitenki oksentamatta ja heti melkeen ku pääs autosta ulos, huono olo oli poissa.

Alexan talo oli tosi hieno! Ja sokkeloinen :) Saatiin syötäväääää. nam nam!
Sitten piti käydä suihkussa, mutta kun menin sinne ni sieltä tuli vaan kylmää vettä. Mä sitten kävin puoliks suihkussa. Sitten vielä juteltiin vähä aikaa ja sitte nukkumaan.

Aamulla herättiin, käytiin suihkussa (lämpimässä tällä kertaa), syötiin ja lähdettiin kohti Helsinkiä. Oli vähän sateinen päivä. Oltiin jo päätetty, että jos saadaan huono jonotusnumero, ei mennä jonottaan ollenkaan. Meidän numerohan oli sitten joku yli 400, eli hengattiin vaan kaupungilla siihen asti kunnes kaikki oli menny sisälle. Suunnilleen viimesinä mentiin sisälle. Koko paikka oli ihan täynnä.

Jäätiin ihan sinne taakse. Sieltä näki hyvin lavalle. Nyt ootti koko keikkaa melkeen enemmän ku tiesi minkälainen meno siellä on ja miten ne vetää ja kuinka hauskaa siellä tulee olemaan. Olin ekaks vähän silleen, etten tienny pääsenkö tunnelmaan ku en oo jossain ihmisten keskellä, mutta siitä ei kyllä ollu huolta sitten enää ku keikka alko. En oo varmaan ikää ollu niin hikinen!! Sillon me oikeesti tanssittiin ja riehuttiin ja pompittiin ja laulettiin ja fasödfkjasdlfkj!! Meillä ei ollu ketään siinä ympärillä, että oli paljon tilaa poukkoilla siinä. Ne soitti tällä keikka kaks eri biisiä kans!! Freedom Fightersin ja We Love You:n. (Opin myös tekemään sydämen käsilläni paljon helpommasti ku ennen)

Meillä oli myös sellanen pahvi missä luki "dondake~" ja ku se joku biisi loppu (en enää muista minkä biisin jälkeen se tuli) ni Miyavi huomas sen lapun ja sano monta kertaa "DONDAKE~"!! :DDD Vähänkö oltiin innoissaan siitä :)

Niin sanoinko jo että riehuttiin siellä takana ku hullut? Niillä takana istuvilla meni varmaan hermot ku vaan pompittiin siinä koko aika eikä oltu yhtään paikoillaan xD Ja hassua, mulla ei kertaakaan edes tuntunu että nyt ei enää jaksa. Ja jos tuntu ees vähän, ni jatko vaan ni hetken päästä ei ollu enää sitä tunnetta xD Kädet tuli tosi kipeeks ku se MC laitto meidät tekeen kaikenmaailman jumppaliikkeitä :DDD Esim BOOM-HAH-BOOM-HAH-HAH oli niin paras!! Mulla soi pari päivää ton keikan jälkeen toi juttu päässä koko aika ja sit teki mieli koko aika tehä noita käsiliikkeitä.

Tulin myös siihen tulokseen, että tykkäsin melkeen enemmän Kavki Boyzeista ku Miyavista. Tai siis okei, Myvi oli tietenki hyvä, mutta musta tuntuu että se ois ollu tylsä ilman poikiaan. Ja en ollu oikeen mitään mieltä Kavki Boyzeista ennen tota keikkaa, mutta ton jälkeen wuhuu! Levyn biisit ei todellakaan oo niin hyviä ku mitä ne on livenä! Just noista levyn biiseistä on ollu sellanen olo, että nojoo, vähän kummallista ja tollasta etten tieny tykkäänkö niin kauheesti, mutta livenä!! Noissa levyn biiseissä ei edes oo niin paljon "sydäntä" ku keikalla niissä on! Tän takia tykkään keikoista <3

Åsa oli jo aikasemmin vieny mun ja Alexan tavarat ulos, ni meidän ei tarvinu muutako mennä siitä ulos eikä tarvinu alkaa jonottaan narikkaan tai mitään. Sitten ulos mentiin ja mulla ja Åsalla oli niin paljon virtaa että vaan hypittiin ja pompittiin ja laulettiin ja selitettiin ihan omiamme xDDD
Ihmisillä varmaan meni hermot ku oltiin niin kovaäänisiä, mutta ei voi mitään. Meillä oli hauskaa! :D
"Ã…sa.. Ari Koivunen"
"HYI VITTU!"
xDDDDDD

MC OOSAKA IS IN DA HAUSSSSSS!!!
(toi nimmari ei muuten oo vielkää kunnolla lähteny tosta kädestä.)

Sitten Miyavi & Kavki Boyzit meni autolla ohi ja heiluteltiin niille ja tollasta. Sitten lähdettiin taas Alexalle. Syötiin, suihkuun & nukkumaan.

Aamulla piti herätä aikasin. Mentiin bussilla keskustaan ja hengailtiin siellä aika kauan. Käytiin jossain italialaisessa syömässä. Mentiin rautatieasemalle ostaan mulle junalippu ja onneks oli sellanen juna jossa ei tarvinu vaihtaa kertaakaan, ni otin sitten se. Se lähti muistaakseni 13:06. Kello oli varmaan jotain 15 vaille yks, joten jäätiin sinne asemalle hengaan. Sitten tasalta siirryin junaan. Jouduin istuun jotain jätkää vastapäätä. Ei siinä mitään silleen, mutku vihaan istua tuntemattomia ihmisiä vastapäätä ku en tiiä mihin kattois tai mitä tekis.

Se junamatka oli kamalin mitä on koskaan ollu xD Se tuntu ihan ku oisin matkustanu kokonaisen vuorokauden ja siellä oli NIIN kuuma, että hiki vaan virtas. En oikeesti valehtele, sain vaan pyyhkiä hikeä otsalta koko aika. Varmasti tuulettimet oli rikki tai jotain, koska ei sieltä kyllä mitään tullu. Yritin nukkua, mutta tajusin että hikoilen sillon vielä enemmän, ni ei siitä tullu mitään. iPodista loppu akku ekan biisin kohdalla, joten en voinu sitäkään kuunnella. Ei ollu mitään viihdykettä mukana, joten piti vaan hengailla siinä ja kattella ikkunasta ulos. Yhdessä vaiheessa kävin ravintolavaunussa hakemassa juotavaa. Olin vaunussa 9 ja ravintolavaunu tais olla numerossa 4. Sen jälkeen ku olin tullu takasi ja istunu paikoillani vähän aikaa, ni kuulutetaan että junassa on KAKSI ravintolavaunua. Se toinen oli sitten VAUNUSSA 10!! Sen jälkeen teki mieli hakata päätä seinään xDDDD Juoksin suunnilleen koko junan läpi hikisenä ku oisin voinu mennä toiseen suuntaan ja se vaunu ois ollu ihan siinä. Että tällaista mun tuuri on.

Mutta vaikka ärsyttikin toi junamatka, niin koko reissu oli silti tekemisen arvonen x 1000!!!
Haluaa nähdä Miyavin ja Kavki Boyzit uudestaan hetinyt!!!

~Kiitos~

nyappy2. ja 3. heinäkuuta = <3Luonut: nyappyMaanantai 07.07.2008 03:51

tateba sou... moshi dareka ni dakishimetehoshii yoru wa
mazu kimi ga soba ni iru hito wo sotto GYUtto shite agereba ii.

sou da na, moshi kari ni kimi ga dareka ni koi shita to shite
sono hito no taisetsuna hito nara kimi mo aiseru koto deshou?

"itsudemo bokura wa dokoka de tsunagatteru"

dakara We love you, sekai wa kimi wo aishiteru.

"donna ni tsurakutemo anata ga soko ni iru to
kokoro ni sou omoeru dake de fushigi to ganbarerunda yo"

We love you... hora sekaijuu ja ima kono shunkan mo dareka ga dareka wo aishiteru.

sou sa We love you, sekai wa kimi wo aishiteru.
dakara daijoubu, kimi wa kimi no mama de, sugao no mama de.

Everyday we love you, anytime we love you.



If, for example, you wish to be held by someone some night,
You should gently hug the person next to you first.

And then, if by chance you were to fall in love with someone,
If you're precious to that person you'd be loved by them too, right?

"At anytime we're connected somewhere."

So, we love you, the world loves you.

"No matter how hard, just by feeling in my heart,
that you are there, I can pull through it."

We love you... Look, the whole world, even at this very moment somebody loves someone.

Then, we love you, the world loves you.
So it's ok, just the way you are, the real you.

Everyday we love you, anytime we love you.

Lintunen3 uutta!Luonut: LintunenMaanantai 07.07.2008 01:04

Nylon Beat, ?1998?, Hartwall Arena, Helsinki FIN
Backstreet Boys, ?1998?, Hartwall Arena, Helsinki FIN
Tiktak, Kokkolan venetsialaiset 2001, Kokkola FIN
Tiktak, Kokkolan venetsialaiset 2003, Kokkola FIN
Maata Näkyvissä-festarit, 10-12.11'04, Turku FIN
Antti Tuisku, 18.12'04 Tuiskula, Nivala FIN
Simple Plan 20.02'05 Klubben Fryshuset, Stockholm SWE
Melody Club, 20.06’05, Helsingin jäähalli, Helsinki FIN
Simple Plan, 20.06’05, Helsingin jäähalli, Helsinki FIN
Smak, 26.08'05, Kokkolan venetsialaiset , Kokkola FIN
Apulanta, 26.08'05, Kokkolan venetsialaiset , Kokkola FIN
Technicolour, 01.10'05 Calle, Kokkola FIN
Technicolour, 02.10'05 Hartwall Arena, Helsinki FIN
Backstreet Boys 02.10'05 Hartwall Arena, Helsinki FIN
Maata Näkyvissä-festarit, 18-20.11'05, Turku FIN
The Rain, 30.11'05, Länsipuiston koulu, Kokkola FIN
April, 10.12'05 Nosturi, Helsinki FIN
Bullet For My Valentine, 10.12'05 Nosturi, Helsinki FIN
Silverstein, 25.01'06 Arenan Fryshuset, Stockholm SWE
Simple Plan, 25.01'06 Arenan Fryshuset, Stockholm SWE
The Leobarby, 10.02'06 Ruotsalainen yläaste, Kokkola FIN
ChinZilla, 10.02'06 Ruotsalainen yläaste, Kokkola FIN
Turvakytkin, 18.03'06 Länsipuiston koulu, Kokkola FIN
Smak, 01.04'06 Palatsi, Turku FIN
Downstairs, 12.05'06 Nosturi, Helsinki FIN
Disco Ensemble, 12.05'06 Nosturi, Helsinki FIN
Smak, 03.06'06 Pakkahuone, Tampere FIN
Smak, 17.06'06 Jäähalli, Utajärvi FIN
Smak, 02.07'06 Räikkärock, Ylöjärvi FIN
Brightboy, 23.9'06 WESTCOAST BAR, Kokkola FIN
The Sounds, 12.10’06, Stora Vega, Copenhagen DK
Panic! At The Disco, 12.10’06, Stora Vega, Copenhagen DK
Strawels, 28.10'06 Nuorisotalo, Mietaa FIN
Smak, 28.10'06 Nuorisotalo, Mietaa FIN
Franky Lee, 08.11’06, Arenan Fryshuset, Stockholm SWE
My Chemical Romance, 08.11’06, Arenan Fryshuset, Stockholm SWE
Smak, 31.12'06 Pakkahuone, Tampere FIN
Smak, 13.01'07 Evijärven Nuorisotalo, Evijärvi FIN
Smak, 26.01'07 Pakkahuone, Tampere FIN
Strawels, 27.01'07 Puustelli, Nivala FIN
Smak, 27.01'07 Puustelli, Nivala FIN
Smak, 08.02'07 Urheilutalo, Noormarkku FIN (en ole varma oliko se urheilutalo vai mikä)
Smak, 01.03'07 Kuopio FIN (vitsi en muista paikan nimee)
Good Charlotte, 19.03'07 Tavastia, Helsinki FIN
Pinboys, 21.03’07, Stora Vega, Copenhagen DK
Fall Out Boy, 21.03’07, Stora Vega, Copenhagen DK
Funeral For A Friend, 09.04’07, Baltiska hallen, Malmö SWE
My Chemical Romance, 09.04’07, Baltiska hallen, Malmö SWE
Funeral For A Friend, 10.04’07, KB Hallen, Fredriksberg DK
My Chemical Romance, 10.04’07, KB Hallen, Fredriksberg DK
Bambi Slaughter 11.05'07 Ruotsalainen yläaste, Kokkola FIN
Twenty Bucks 11.05'07 Ruotsalainen yläaste, Kokkola FIN
Ayabie, 28.05'07 Tavastia, Helsinki FIN
Smak 01.06'07 Pakkahuone, Tampere FIN
Schmorf 07.06'07 English Pub, Kokkola FIN
Twenty Bucks, 30.06'07 Tori, Kokkola FIN
Billy Talent, 03.07'07 Helsingin Jäähalli, Helsinki FIN
My Chemical Romance, 03.07'07 Helsingin Jäähalli, Helsinki FIN
Twenty Bucks, 07.07'07 West Park Rock, Kokkola FIN
Schmorf, 07.07'07 West Park Rock, Kokkola FIN
Twenty Bucks, 02.08'07 English Pub, Kokkola FIN
Mad Caddies, 26.08'07 Pakkahuone, Tampere FIN
NOFX, 26.08'07 Pakkahuone, Tampere FIN
Twenty Bucks 04.10'07 English Pub, Kokkola FIN
Roisto, 12.10'07 WESTCOAST BAR, Kokkola FIN
Pelle Miljoona + Unabomber, 12.10'07 WESTCOAST BAR, Kokkola FIN
Bambi Slaughter, 18.10'07, English Pub, Kokkola FIN
Tokio Hotel, 4.11'07, Grugahalle, Essen GER
Collarbone, 17.11'07, WESTCOAST BAR, Kokkola FIN
Twenty Bucks, 07.12'07, English Pub, Kokkola FIN
Twenty Bucks, 05.01'08, WESTCOAST BAR, Kokkola FIN
Twenty Bucks, 10.01'08, Corner´s Pub, Kokkola FIN
The Tossers, 11.02'08, Tavastia, Helsinki FIN
Reel Big Fish, 11.02'08, Tavastia, Helsinki FIN
Streelight Manifesto, 11.02'08, Tavastia, Helsinki FIN
Klamydia, 01.03'08, Socis, Kokkola FIN
Wiidakko, 07.03'08, WESTCOAST BAR, Kokkola FIN
Simple Plan, 27.03'08, Nosturi, Helsinki FIN
Good Charlotte, 03.04'08, Helsingin Jäähalli, Helsinki FIN
Dima Bilan, 28.05'08, Stockmann, Helsinki FIN
Ayabie, 28.05'08, Tavastia, Helsinki FIN
雅-miyavi-, 02.07'08, Tavastia, Helsinki FIN
雅-miyavi-, 03.07'08, Tavastia, Helsinki FIN
Twenty Bucks, 05.07'08, Westpark, Kokkola FIN

WHORECOREI love you Miyavi <3Luonut: WHORECORELauantai 05.07.2008 04:25

Miyavin keikka <3! Kolmannes rivis ja koko ajan :D Ja viel ilman jonotuslippuu :333
Miyavi = jotain niin parasta <3 onneks ne jako siel vettä ettei sinne kuollu ku meinas henki loppuu sinne :D hiyonoo näin ja sit joku nalletyttö jonka nalle heitettii lavalle ja ku Myv (<3) näytti sitä nallee yleisölle ni se nalletyttö sekos iha megana xPP

Ryuuni sori sut näin jonos mut en moikannu koska oon nii... nii... no joku :| sry

JA MIYVI (<3) HEITTI MUN PÄÄLLE VETTÄ!!!! <3333 *3* I'm dying :DDDD

We love You! <3


ps.
Myvin bandmate: Miyaviiiii!!!
Yleisö: WAAAAAAAH!!!
Bandmate: BONDAGEEEE!!!
Yleisö: WWWWWWWHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!
*Bandmate reps*

pps.
se bandmate koitti jotai japaniks rueta laskee ja sit yleisö vaa iha hiljaa..... Sit se vaa nauraa sille oikeenpuoleiselle bandmatelle ja huutaa uuestaa ja sit vast yleisö tajuu alkaa huutaa xD
Keikan jälkee:
Bandmate: Suomalaiset on tyh... vähän hitaita välillä xD

We love You! <3
KIAIII!!!! Keho on turta ja tuskainen, päätä tykyttää, väsyttää julmetusti ja silti on maailman loistavin fiilis! Mitä helevettiä..? Luehan eteenpäin, sillä nyt tulee kauhea ja älyttömän pitkä (GOMEEEN) pöhinä maailman ihanimmasta päivästä, joka oli eilen, 3. heinäkuuta 2008, päivä, jolloin melkein kaikki meni ihan liian putkeen. ♥ (Ja anteeksi jos jotakin olen unohtanut tai muistanut väärin, tämä on aivan omasta kokemuksestani~)

Aamu alkoi aivan liian aikaisin kännykän pärähtäessä jo kahdeksalta ruhtinaallisten viiden tunnin unien jälkeen. Ensin ei sitä edes tajunnut, mietti vain että miksi helvetissä tuo jo nyt herättää, mutta hetken muristuani muistui mieleeni; 3.7.. Miyavi.. AAARGH!!!! Siitä sitten naamani vääntyi "kasidee"-ilmeeseen, ja sellaisena se taisi koko loppupäivän pysyäkin, satunnaisia jäätämisiä lukuunottamatta.

Juna Helsinkiin lähti sitten 10:37 ja junamatka menikin ihan ihmeellisen nopeasti, Ichiroinen angstasi ja minä laitoin Ohkun hiukset ja sitten kai vain oltiin niin sienissä, ettei mitään erityisiä muistikuvia junamatkalta jäänyt, paitsi että päässä soi Ossan Ossan ore Nanbo. Hauskaa oli ja iltaa jännitettiin.

Helsinkiin saavuttiin 12:06 ja hoidimme äkkiä alta pois pakolliset ostokset ja syömisen, ja jo ennen kahta suuntasimme Kampin aukiolle odottelemaan jonotusnumeroiden jakoa joka alkaisi puoli kolmelta. Kyllä siinä ernulaumassa alkoi tuntea itsensä kovin taviksen näköiseksi, vaikka siinä vieressä oli Ohku johon verrattuna itse olin niin ernu. Ihmisiä oli hauska katsella, kaikilla hienoja vaatteita ja kampauksia, ja kaikilla ilmiselvästi aivan hurjan hauskaa. Jonotusnumeroiden jako olikin jo sitten sekavahkoa, kun ei kuullut Jamelaisten ohjeita megafoneista huolimatta. Jonoja ei oikein saatu muodostumaan vaan ihmiset seisoskelivat suurena massana Jamelaisten edessä. Kyllähän se siitä sitten lutviutui ja lopulta sitten saimmekin jonotusnumeron ja hiippailimme ulos tungoksesta jännittäen minkä numeron saimme. Ohku rullasi lapun auki ja oli siinä pieni ihmetys päällä kun lapussa luki 2. 2!!!!!!! *kiljuntaa* "päästiin jonon kärkeen!!!!" Siitä alkoi oikeasti viimeistään tajuamaan koko homman; ollaan menossa jonottamaan, illalla nähdään Miyavi!! Tästä kun olin unelmoinut jo ties kuinka kauan.

Jonotus menikin sitten ihan jäissä, en kyllä tajua miksi. Kai se kolmen tunnin kylmällä kynnyksellä istuminen siihen hiukan vaikutti.. Ja se että varpaani palelivat ja sadekuurot piinasivat.. Nyyh. Nooo.. Puolustauduttakoon sillä, että säästimme energiaa itse keikalle, sillä siellä sitä tarvittiinkin. Monet kuvasivat jonoa, ja YouTubestapa taitaa jo löytyäkin jonkinlainen taltiointi, hipe siellä istuskelee Keltaisen Jäänsärkijän kynnyksellä tukka pystyssä aurinkolasit silmillä. Ja tuossa kyseisessä videossa taidan vielä syödä sämpylää, ah kuinka edustavaa.

Kellon lähestyessä kuutta alkoi sitten taas jännitys pistää hipeenkin vipinää ja kun sitten vielä päästiin sisään Tavastialle tajuntaan iski kuin lekalla; enää puolitoista tuntia Miyaviin!!!! Ovelta juostiin narikalle ja sitten ostamaan fanikamat, paita ja lippis tarttuivat hipen mukaan. Pyhä paita, pyhä lippis, uuh. Kallista, mutta pöh. Sitten rynnättiin saliin ja eturiviinhän siitä oltaisiin päästy, mutta itsesuojeluvaisto kehoitti valtaamaan sinän vierestä penkin, josta näkymät olivat ehkä eturiviäkin paremmat ja tungos puolta pienempi; siinä mahtui jopa liikkumaan.

Tunnelma Tavastialla kohosi tasaisesti, jo roudareille kiljuttiin ja alkoi hiukan pelottaa oman kuulon puolesta; jos nyt jo niin kiljuttiin niin mitä sitten kun itse MYV astuu lavalle.. Sehän selvisikin sitten puoli kahdeksan aikoihin, kun show alkoi. Bändi tietenkin ensin lavalle, kiljunta käyntiin ja älytön jännitys, koska se MYV tulee?!! Tulihan se MYV sieltä, tosin ensin päivänvarjon ja sitten kahden hyypiön pitelemän paperin takana piilossa. ..Voi sitä fiilistä mikä iski kun näki vilauksen Miyavin kasvoista sen paperin takaa, sieluni taisi lentää taivaaseen.. Ja palata bumerangina takaisin pikkuernujen yrittäessä epätoivoisesti tunkea penkille..

Ensimmäinen kappale oli uusimman levynkin avaava JPN Pride, loistavaa!! .. Anteeksi, on kauhean vaikea yrittää muistella kronologisesti, joten nyt menee sekavaksi, gomen! Miyavin Esiintyminen oli juuri niin egoilua kuin olin unelmoinutkin, kilometrien päähän näkyi, kuinka hän hyvin tiesi kuinka me häntä rakastamme ja miten saisi meidät kiljumaan äänemme käheiksi ja pomppimaan jalkamme katki. Muutama suomenkielinen lause sai yleisön villiintymään. "Ma olen okei." Tutisen onnesta kuullessani tuon mielessäni uudestaan ja uudestaan.. Pienellä paidan nostamisella kiljuminen kohosi ainakin sata desibeliä ja "käsi melkein housuissa" .. Lensikö sieluni silloin sinne taivaaseen...? Hmm..

Keikan aikan kuultiin monia kappaleita uusimmalta This iz The Japanese Kabuki Rock -levyltä; äsken mainittu JPN Pride, Kabuki Danshi -Kavki Boiz, BOOM-HAH-BOOM-HAH-HAH, 21st Century Tokyo Blues, Subarashikikana, kono sekai - What a Wonderful World, ja tietenkin keikan upeasti päättänyt Sakihokoru Hana no You ni-Neo Visualizm. Miyavin vanhempi tuotantokin oli mielestäni varsin hyvin ja monipuolisesti edustettuna. Keikan alkupuolella meinasinkin kuolla onnesta, kun koko päivän päässäni soinut Ossan Ossan ore Nanbo soitettiin; pääsin viimeinkin huutamaan tuota kertosäettä keuhkojeni pohjasta! Samankaltaisia reaktioita aiheuttivat AHO matsuri, Kimi ni Funky Monkey Vibration, Freedom Fighters, Shouri no V-rock ja hervottoman huudon aikaansaanut Are You Ready to ROCK? ..Okei, koko keikan ihmiset kyllä huusivat kuin viimeistä päivää. Señor, Señora, Señorita ja Dear My Friend esitettiinkin remix-versioina maailman söpöimmän DJ:n toimesta itse ison staran vaihtaessa vaatteitaan.. Staran elkeet olivat kyllä hallussa tuolla söpöläiselläkin. Mainittakoon nyt, että ha haa, MYVin purskauttamat vedet osuivat minuun ainakin kahdesti.. Nytpä en voi peseytyä enää ikinä toteaa hysteerinen fanityttö.. Ja kerran, en todellakaan muista missä vaiheessa, olin niin onnellinen, mutta kerran MYV katsoi suoraan kohti hymyillen sitä maailman ihaninta kivenkin sulattavaa hymyä. ...Silloin sieluni lopulta todella lensi taivaaseen, istumaan MYVin olkapäällä.

Are You Ready to ROCK?:n jälkeen Miyavi poistui lavalta yleisön jäädessä kiljumaan ja huutamaan encorea. Tottahan toki MYV palasi, kolmen kappaleen voimin, joista ensimmäinen oli muistaakseni jokin noista uusimman levyn kappaleista, mutta en kyllä todellakaan muista mikä, gomen... Ja sitä seurasi koko keikan kohokohta, aivan loistavan fiiliksen luonut biisi, We Love You. Koko sali lauloi sydämensä pohjasta. Juuri tämän kappaleen sanat osaan ilmeisesti parhaiten.. Ihanaa.. Ja vielä lopuksi ihana Neo Visualizm. Laulua. Kiljuntaa. Taputusta. Lisää kiljuntaa.. Ja sitten se olikin ohi. Kauhea tungos narikkaan ja juosten asemalle.

Kuin ihmeen kaupalla ehdimme sitten kuitenkin suoraan Kouvolaan menevään junaan ja istumaan päästyämme alkoi kauhea sekoaminen, itketti, nauratti, oli aivan älyttömän onnellinen ja niin kova ikävä Miyavia. Tavallaan jäi myös tyhjä olo, tätä olin odottanut viime joulusta asti, unelmoinut jo paljon kauemmin ja nyt se oli ohi. Onneksi ihana Miyavimme kuitenkin ainakin kahteen kertaan totesi; "I'll be back soon." Tähän nyt uskomme ja luotamme, sitä odottaessamme, Let's keep Kabuki Rockin' ja PEACE.

OLI MAHTAVAA!!!

02.07.

- Olin siel keikal Lauran ja Jutan kaa ja sit saatii jonotusnumero 268, joo aika huono mut sit loppujen lopuks olin vissii jossain 3:s tai 4:s rivis....
ja sain RUMPUKAPULAN PÄÄHÄNI ja sit otin sen ittelleni. :DD
näin tuttuiki siel...

Meevi <3

ostin muute kangas kassin ja keikkapaidan...

03.07.

- Olin keikal Jonnan kaa, mut sit Minna, Janita, sen kaveri ja vissii serkku oli siel kans, ne sai numeron 49 ja me saatii 58, aika hyvät...
Päästii aluks Jonnan kaa johonki 3. riviin, mut sit ku pidettii kiinni et ei erkaannuttais nii oli pakko päästää irti ku joku tunki siihen nii kauheest et tuntu et käsi katkee. >___< ...mut sit pääsin tokaan riviin ku sain siit kaiteest kiinni...ja olin siin keskel ihan miyavin eessä! ja sain vettäki päälle ku se sylki. XD ...oli mahtavaa...sit seottii Jonnan kaa ihan sen keikan jälkee, kauheet ihkutukset...haha.

sielt ostin penaalin, miyavi-kuvallisen muovipussin ja uuen kangas kassin ku edellisest lähti värii siel keikal. :/

MAHTAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! <3__________<3

miyavi oli komee, nam. ;P
« Uudemmat -