IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
25.4.2008
Tilastot
Käyntejä: 472 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
29,1 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 29,1 vuotta
Valvojat
DaMassive

Jäsenet (2)

DaMassive
« Uudemmat - Vanhemmat »

anneli2hyiLuonut: anneli2Perjantai 11.05.2012 19:02

olin taas tänään hammaslääkärissä.. menin sinne kaheksaks.
mulla piti olla juurihoito mut sitten se lääkäri sano että hoitajaa ei oo, niin se paikkaa yhen sellasen ison reiän, missä oli jo väliaikanen paikka. makasin siinä tuolis ja se hml otti ne työkalut esiin. se ei puuduttanu, ja sitte se sillä vinkuporalla irrotti sitä väliaikasta paikkaa. se laitto mulle imurin ja käski pitää sitä ite, voi paska.
väliaikasen paikan alta paljastu melkein kokonaan musta hammas,missä oli oranssit reunat. tiedän, koska hammaslääkäri otti kuvan ja näytti.. se ei vieläkään suostunut puuduttamaan, joten se vaan poras ja melkein itkin, sattu niin paljo. puolen tunnin poraamisen jälkeen se laitto sinne sitä paikkausainetta.
luulin pääseväni pois, kunnes se sano että tutkii vielä koko suun. löyty kolme reikää, joista kaksi on tosi isoja. se kuvas mun suuta järkkärillä, ja sano laittavansa niitä hammashoitolan seinälle pelotteluks lapsille. luulin taas, että pääsen pois mutta sitten se rupes poistamaan hammaskiviä. siinä meni noin puoli tuntia. kun se katto mun takahampaita, siellä oli ällöttäviä eilisiä ruoantähteitä ja valkokeltaista mönjää. se käski mun harjata useemmin.
sitten se pesi mun suun ja luuli mun etuhampaiden laikkuja kariekseksi.
se anto mulle lapulla 7 uutta hammaslääkäriaikaa, niitä odotellessa.. koulussa kun mun piti selittää missä olin ja näin kauan, kaikilla loksahti suu auki kun sanoin että olin hammaslääkärissä 3,5h. selitin niille sitten mitä siellä tehtiin ja ne melkein oksensi. sitten avasin mun suun ja annoin niiden katsoa niitä reikiä. vihaan mun hampaita.
« Uudemmat - Vanhemmat »