IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
3.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 403 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

WyckedLuonut: WyckedPerjantai 08.07.2011 16:27

breakfast_club.jpg

Nyt en vähään aikaan tilaa yhtäkään leffaa, I swear.

Tämä viiden euron ostos tipahti nimittäin postilaatikkoon tänään ja mun "Emilio-kokoelmani" alkaa olemaan aika hyvällä mallilla. ;D Omistan nyt viisi leffaa herralta. (ja velipojaltakin ihan liikaa, ottaen huomioon etten vielä n. pari viikkoa sitten mulla oli ainoastaan Scary Movie 3 jos sen äijän sekoiluja halusin vahdata)

Sitten kun seuraavaksi rahatilanteeni parannuttua jotain tilaan, kohteena on kukaties jälleen vanha kunnon karvakamu Gay-fer. Ja ikävä kyllä samalla myös Pekoni(!!!), koska Flatliners on listallani seuraava MUST HAVE-tekele.

WyckedPekonia pöytäänLuonut: WyckedPerjantai 29.04.2011 02:13

Katottiin Ellun kanssa tänään Fin-tv:stä toi.

Oli kyllä niin "laadukasta" taas - sekä toi leffa Pekoneineen päivineen että mun ja Ellun älykkäät kommentit kun sitä katsottiin - ja naurettiin ihan kippurassa.

Suosittelen kaikille kyseenalaisen komedian ystäville, siitä huolimatta että toi oli mukamas luokiteltu kauhuksi. Yeah, right. Kiitän vain onneani siitä, että fin-tv:stä tota ei pystynyt katsomaan kuin sellasella tosi pienellä ruudulla, koska muuten ois tullut kyllä aivovaurio Pekonin komeuden ansiosta. o_O
« Uudemmat - Vanhemmat »