IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
6.5.2008
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tara says:
HEy baby! Omgsh, I miss you so so much! i was just telling my mom yesterday how much I miss everything about you, especially your voice!
I kept wanting to hear you say, "omgsh, what the heck you think your doing nelly belly, you fat little girl". or something like that. hahaha. - - - so, just wanted to let you know that distance will never seperate us b/c u are in my thoughts, dreams, and prayers!
GOD BLESS YOU my AINO baby from Finland!
I can't wait to see you again!
Btw, you are welcome to visit me at my house again!
I LOVE YOU! <3

Vähemmästäki tulee ikävä, nii entä sitte tästä!! Mä haluan mun ameriiiiikan elämän takasin! Ihan tyhjä olo. ;< Ja mä vannon et jos en pääse mihinkää kivaan paikkaa syksyllä niin mun on mentävä takasi Taralle. Tää on joku kutsumus tai jotain. :DD Tekis melkein mieli itkee, niin paljon kaipaan kaikkia tuolla mantereen toisella puolella!! Kaipaan, nyt ja aina.<3

Jajajajajaa... Tänään kävin kysyy matikan tuloksia, ja äh, metsään meni. Mut se on pientä tässä konkurssissa. Nollaan tilanteen perjantaina aivan täydellisesti! Ja sitten kävin ostamassa uuden imurin, että sain auton imuroitua. Jeps, ja huomenna on sit feon vuoro. Ja hei, imuroin sit pientä korvausta vastaan muidenki autoja. :DD haha.

Että sellasta. Huh. Miten näin kauhia ikävä iski just nyt ja aivan puun takaa?! :o
« Uudemmat - Vanhemmat »