IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
10.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 1609 (1.7.2008 alkaen)
Koko
76 jäsentä
Tyttöjä: 76
Keski-ikä
35,2 vuotta
Otos: 66 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,2 vuotta
Ylläpitäjä
_Lizardus_
Valvojat
Nannu`, ^neitoinen, |Solchica|, _Lizardus_, MissPekkis, -tindeH-, -Rinu-

Jäsenet (76)

minttumaEternalQueenTikuzinNasicmarika77KriSSe^^^^NaNNaskaKatja-floppisIntagliocloudDonaDobossumiazzy{MaRy}-HeMpPaO-minna1979
« Uudemmat -

sinesspaniikkiperseLuonut: sinessMaanantai 20.06.2011 04:27

Otitko sinä sikainfluenssa rokotuksen? Entä otatitko sen lapsellesi myös?

Entä jos sikainfluenssarokote aiheuttikin oikeasti sen tilastollisen nousupiikin keskenmenoissa? Entä jos Polysorbaatti 80 oikeasti aiheuttaa myös ihmisille, naisille hedelmättömyyttä, kuten rotille? Olenko mennyt sinetöimään nuorimman tyttäreni kohtalon lisääntymisessä? Entä omani? Voinko sitten saada koskaan enää lapsia? Vai onko tässä nyt joku narkolepsian kaltainen juttu, että joillekin se vaan aiheuttaa/aiheutti tällaisen reaktion, että loppu elämäs on sit tätä? Mä haluan vastauksia. Mua pelottaa. Mene aika eteenpäin 10 vuotta, MENE PERKELE, mene!

Miks vitussa menin ottamaan rokotuksen ja vielä kaiken lisäksi oman lapseni tungin piikin alle..?! "Onneksi" vain toisen niistä. Olihan se sanomattakin selvää, ettei rokotetta oltu voitu tutkia riittävästi. Ja pelon alaisena juoksi piikkejä päin possuja karkuun.

Sanokaa ny joku tai mielummin kaikki mulle, että -Rauhotu nainen! Sä vaan skitsoilet taas. Mä en voi antaa ikinä ittelleni anteeks, jos Nella joutuu kärsiin lapsettomuudesta. Vaik niin vois käydä ihan ilman rokotuksenkin saamisia. Sitä ei saada koskaan tietää. Mutta kyllä ihmettelen ja SUURESTI, jos itselleni tulee joskus ongelmia lasten saannin suhteen, sillä nää kaks on tullut kuin sormia napsauttamalla. Eihän se tavatonta olisi, jos sitten yhtäkkiä ei enää onnaiskaan, mutta automaattisesti epäilykset kohdistuis tuohon rokotteeseen. Kiva kaikille teinitytöille hei. Tässäkö nyt sitten oli se väenvähennyspiikki?
Tässäpä uuret mitat, suluissa 6kk mitat.

Paino 10,5kg (9650g)
Pituus 72,3cm (69,2cm)
Py 46,2cm (44,5cm)

"Jusa kävi kasvu- ja kehityskontrollissa. Kasvu norm. Suojeluheijasteet tulevat sivuille hyvin, taakse heikommin. Käännyt vatsalleen ja takaisin selälleen. Nouset konttausasentoon. Käsillä työntämällä liikut takaperin. Vielä et varaa jalkoihin, suositellaan fysioterapeutin arviota."

Seuraava neuvola sit 9kk ja ite varaillaan aikaa tuolle fyssarille sit.

_Lizardus_Jusan hampaat nr. 6, 7 ja 8Luonut: _Lizardus_Keskiviikko 07.07.2010 12:52

Siinäpä syy miksi meidän pikku mies on "hieman" ollut kärttyne viimesen viikon ajan, paukas sitten kerralla kolme hammasta suuhunsa! nyt on hammassaldo siis yhteensä 8 hammasta, neljä ylhäällä ja neljä alhaalla :D

Ikäähän jäbällä on tänään 6kk 2vko 6pv

_Lizardus_Vihdoin se tapahtui!Luonut: _Lizardus_Lauantai 26.06.2010 21:29

JUSA KÄÄNTYI EKAA KERTAA ITSE SELÄLTÄ MAHALLEEN! IKÄÄ NYT 6kk 1VKO 2PV <tuuletus>

MAHALTA SELÄLLEEN KÄÄNTYI 22-23.6 JOLLOINKA IKÄÄ OLI 6KK 1VKO AIKA LAILLA TARKALLEEN.

OON MIE NY NIIN YLIPIÄ MUN PIKKUPOJASTANI <sydän>

_Lizardus_Eliksen puheterapiakäyntiLuonut: _Lizardus_Keskiviikko 09.06.2010 15:50

Ensimmäinen käynti oli tänään, elokuulle saatiin jo neljä uutta aikaa puheterapiaan. Lisäks tulee arviokäynnit fysioterapeutin luona ja toimintaterapeutin luona, niiden pohjalta tehdään päätös et onko tarvetta laittaa lähetettä Jyväskylään lasten neurologille. (Eliksen tapauksessa melko varmasti joudutaa siellä kuulemma käymään mutta jonot on sitten semmoista 3-6kk luokkaa).

Puheessa siis on viivästymää, ymmärtää hyvin kyllä mutta oma puheentuottaminen on vaikeaa. Joitakin sanoja tulee (lähinnä puolikkaita et loput saapi arvata), asioille löytyy omia nimityksiä, yrittää matkia sanoja ja puhetta. Ilmaisee itseään parhaiten elein ja ilmein. Lähdetäänkin nyt tukemaan puheen tuottamista kuvilla (lätkitään kuvakortteja ympäri kämppää ja sitä rataa) että voi niistä näyttää asioita ja itse toistetaan sanoja ym. Lisäksi aletaan viittomilla tukemaan puheen kehitystä jne.

Keskittymisessä myöskin havaitsi lievää ongelmaa, että malttaa keskittyä vain hetken ja sitten keskittyminen herpaantuu kun kiinnostus lakkaa tai huomaa jotakin muuta, ei myöskään malta kuunnella aikuisen kysymyksiä/kehotuksia/pyyntöjä loppuun asti.

Kehui Elistä älykkääksi ja viisaaksi lapseksi, eli ainaki se osa aivoista kehittynyt ehkä jopa vähän turhankin hyvin ;D

tropfen.....Luonut: tropfenTiistai 25.05.2010 12:35

Jalustallinen turvakaukalo olis hakusessa...

Sellaset nykyaikaiset yhdistelmät kans hakusessa...

Ilmoittakaahan jos on jollai ylimääräsenä nurkissa...


KIITOS :)

_Lizardus_Jusan 5kk neuvolaLuonut: _Lizardus_Tiistai 18.05.2010 18:12

(suluissa 4kk mitat)

Paino 8850g (8175g)
Pituus 66,6cm (63,7cm)
Päänympärys 44cm (43cm)

"Hyväntuulinen hymypoika. Kuulo ja näkö vaikuttaa norm, karsastat. Iho terve. Testes +/+. Jokellat hienosti. Nyt voi aloittaa lihasoseet sekä puurot."

Eli hyvin oli kasvettu taas, painoa tullut +675, pituutta +2,9cm ja pipoa lisää +1cm.

Sai kolmannen rotarokotesatsin ja toisen yhdistelmärokotteen. Seuraava neuvola sitten 6kk lääkärineuvola 23.6 ja sillo saadaa toinen satsi tutkimusrokotetta (pneumakokkitutkimus). Muute kaikki ihan jees ja ok "pienellä" miehellä :D

tropfen...Luonut: tropfenTorstai 06.05.2010 14:02

Löytyy kaksi meandi pilvimekkoa koot 74/80 ja 98/104

http://www.minityyli.fi/wp-content/2009/10/pilvimekko.jpg
Tuo mekko siis kyseessä...
Tarjota saa ja postarit päälle...

_Lizardus_Hammas nr.1Luonut: _Lizardus_Lauantai 01.05.2010 22:19

Jusa sitten päätti tekasta ekan hampaansa näin vapun kunniaksi, eli läpi on hammas numero yksi!

Eteen alas oikeelle sen tekaisi sitten, viereinen hammas näyttää olevan tulossa melko pian myös ja siitä seuraava hammas niinikään...eli kolme rivistö siinä kuultaa ja pullottaa (siis toki tuo yksi hammas on ihan kunnolla nyt jo läpi).

Meirän iso pieni mies <3

ai niin ja ikäähän on nyt 4kk 2vko tasan.

_Lizardus_Jusan 4kk neuvolaLuonut: _Lizardus_Maanantai 19.04.2010 16:21

(suluissa 3kk mitat)

Paino 8175g (7300g)
Pituus 63,7cm (60,1cm)
Py 43cm (41,4cm)

"Tyytyväinen poika olet, kasvu hyvää. Kuulo ja näkö vaikuttaa norm. Vas. silmä aavistuksen karsastaa. Testes +/+. Kehitys norm. Norm. iänukaiset soseet ja korvikemaito."

Sai pneumakokkitutkimus rokotteen ekan satsin jonka seurauksena kauhee huuto ku loukkaantu niin pahasti :)
Muuten kaikki kondiksessa ja iso poika on ikäisiinsä verrattuna, siksi myöskin liikkeelle lähtö hitaammanlaista kun on kuulemma "laiskanoloinen poitsu". Mut jospa se siitä, eipä esikoinenkaa kääntyilly tosiaa mihinkää suuntaa ku vasta 7kk ikäsenä.

Seuraava neuvola sit 5kk neuvola millonka tulee taas lisää piikkejä kinttuun, hih...
« Uudemmat -