IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
22.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 444 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

rigefknbanana- aöposhghpLuonut: rigefknbananaSunnuntai 08.08.2010 20:54

me oltii eile sielä alhossa. Sit ku mä ja Laura lähettii käymää hesellä syömässä, nii ku me oltii tulos takas nii 2 sellasta jotai 5-8 vuotiasta kiinalaista poikaa tuli vastaa. Ne lähti heti ylittää tietä ko ne näki meijät. Sit yhtäkkiä se toine tarraa Lauraa käestä ja alkaa vetää sitä jonnekki, ja laura vaa hokee jotai "mitä vittua oleppa kunnola".
Sit se alkaa roikkumaan laurassa, ja se vähä isompi juoksee ja hyppää mun niskaa. Minä ja laura iha kyrpänä et "mitä vittuaa" ko yhet vaa roikkuu siinä. Sit se kieto jalat mun ympärille ja aukas paidasta sen napin.
Sit me saatii ne ravisteltua pois ja lähettii lauran kans pois siitä, nii Laura sano et se oli kourassu sitä perseestä. ಠ__ಠ
Sit niillä oli joku isompi varmaa veli siellä kans mut se vaa nauro siellä kauempana. Sillee mitäs vittua jotku random -pennut tulee hiplailemaa. Puhuttii koko loppu matka ja taivasteltiin sitä Lauran kans.

Traumat jäi

Casiolove[Ei aihetta]Luonut: CasioloveTorstai 03.12.2009 02:44

Vois alkaa kirjottaa enemmän juttuja tänne galleriaan :3
ku ketuttaa etten oo ollu aikoihin kovin aktiivinen. Nyt on jokseenkin onnellinen fiilis. <3

Kattelin tossa hullui japanilaisia ja perään kahjot ninjat Jimilt ajan kuluks :') laatuviihdettä.



Huomenna se ois sit taas yks iltavuoro kestettävänä, mutta pitäähän niitä töitäkin välillä >..> Nii mut taas feidattiin tänään mukavasti =)) en ottanu toki hernettä nenääni.. Milla taas pelasti illan <3

;D Nii ja sit tehtiin cooking mamas kebabit.. tai ainakin oltiin tekemäs kunnes painoin "cancel" -nappulaa..



<3<3<3 ... jne.
« Uudemmat - Vanhemmat »