IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
30.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 248 (1.7.2008 alkaen)
Koko
25 jäsentä
Tyttöjä: 9 (36 %)
Poikia: 16 (64 %)
Keski-ikä
23,9 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,3 vuotta
Ylläpitäjä
downfalll
Valvojat
wank, downfalll

Jäsenet (25)

LannttuBree-TeenZELIMINATIONVrashnakdownfalllRikuuuKJemelSID__0SoulDestroyerJ19circlecreepPököTerdePantzeLama666dead666Dont_Sleep
« Uudemmat - Vanhemmat »

jjeleOSTAKAA JA TARJOKKAA HINTAA!Luonut: jjeleTiistai 22.05.2012 16:15


S koko Bring Me The Horizon

M koko A Day To Remember

M koko A Day To Remember

M koko Bring Me The Horizon

M koko All Time Low

L koko Slipknot

M koko Bullet For My Valentine

L koko Korn

S koko Dead By April

DefoniShould I just go naked?Luonut: DefoniSunnuntai 18.10.2009 17:42

Tuli keikkapukeutumisesta juteltua tänään kavereiden kanssa krapulapäissämme. Yhteisymmärrykseen ei päädytty (do we ever?), mutta ajattelin kirjoittaa oman kantani ylös että pysyisi ajatukset kasassa.

Eli oma mielipiteeni oli, ettei keikalle mennessä tule pukea ylleen sen yhtyeen bändipaitaa, jota on menossa katsomaan. Kaverin ajatus oli, että hän ei näe mitään vikaa siinä, että laittaisi Anthraxia katsomaan mennessään päälleen bändin puna-musta raidallisen paidan, koska se on kerta hieno.

Okei, jokainen tietysti pukeutuu juuri niin kuin haluaa, mutta mulla on ihan tietyt perustelut omalle mielipiteelleni:

Ensinnäkin, se on mielikuvituksetonta. ”Hei, menen keikalle, mitähän pukisin päälleni? Sen yhtyeen paidan tietysti!” Jos lähtee ihan normaalina iltana kavereiden kanssa ulos, baareihin tai mihin vain, ja pitää yllään bändipaitaa, niin on hyvät mahdollisuudet että joku täysin tuntematon tunnistaa yhtyeen jota ylpeänä esittelet, ja siitä voi lähteä hyvinkin mielenkiintoinen keskustelu alulle.

Mutta jos olet jo valmiiksi yhtyeen keikalle, niin onko se silloin mikään yllätys kenellekään, että pidät bändistä? ”Odotas, onko toi Placebon paita? Sä tykkäät siitä? En olisi ikinä uskonut, vaikka ollaan molemmat niiden keikalla!” Eikö itse keikalla paikalla oleminen ole jo tarpeeksi suuri vinkki siitä, että ehkä kenties saattaisit pitää esiintymässä olevasta bändistä? Tarvitseeko se todellakin vielä paidan asiaansa vahvistamaan? Vai onko ideana yrittää saada itsensä näyttämään ”paremmalta” ja ”isommalta” yhtyeen kuuntelijalta kuin muut, koska sattuu omistamaan bändin oheistuotteita?

Paljon mielenkiintoisempaa olisi, että The Curen keikalla näkisi jonkun päällä vaikkapa The Jesus And Mary Chainin paidan. Itse ainakin voisin mennä juttelemaan, sillä tämä ihminen pitää selvästi ainakin kahdesta samasta bändistä kuin mitä itsekin kuuntelen, ja tuollainen mielipiteiden matsaaminen on aina hyvä alku kaikelle, niin keskusteluille kuin ystävyydellekin.

Mutta tämäkään ajatus ei ole aukoton, koska ”this is the one and only truth” –kanta olisi erittäin tylsää.

Olin kaverin kanssa Montussa kaksi vuotta sitten katsomassa Appendixiä ja omaa silmää piristi nähdä 40-50-vuotiaita punkkarimiehiä, joilla oli päällään yhtyeen kuluneita, repeytyneitä ja ilmastointiteipillä paikattuja paitoja, jotka he olivat ostaneet käydessään keikoilla omassa nuoruudessaan. Saattaa toki johtua vain mieltymyksestäni kaikkeen old schooliin, mutta se oli jotenkin mahtava tunne että näki itseään niin paljon vanhempien ihmisten vieläkin liputtavan yhtyettä, jota he kuuntelivat jo vuosia sitten ollessaan itseni ikäisiä.

DF’n kuuluvien ihmisten kanssa keskustelin myös asiasta, ja sieltä nousi ihan mielenkiintoinen pointti esille; jotkut pukevat pelkästään DF’läisille saatavilla olevia paitoja päälleen keikoille, koska siten he tunnistavat muut samaan clubiin kuuluvat.

Onhan tuokin tapa erotella ihmisiä siinä missä mikä tahansa muukin keino, mutta mielestäni tällainen menee paremmuuden tunteen hakemisen puolelle ja vaikuttaa itsensä nostamiselta muiden bändistä pitävien yläpuolelle. ”Omistan DF-paidan, kai kaikki huomaa kuinka suuri fani olen?” Tokihan se on mahtavaa, että on ylpeä siitä mihin kuuluun, mutta eikö edes keikalla ollessa voitaisi olla vain joukko tasavertaisia ihmisiä, jotka ovat tulleet paikalle osoittamaan kiintymystään ja arvostustaan yhtyeellä ilman, että sielläkin tarvitsisi jaotella ja koittaa tunnistaa kuka pitää yhtyeestä enemmän kuin toinen?

Jos tuntee tarvetta yrittää painottaa sitä kuinka paljon jokin asia merkitsee itselle, niin paljon mielenkiintoisempaa olisi tämä rakkaus tatuoituna iholle. Paitoja tulee ja menee ja niitä voi vaihtaa samaan tahtiin mielipiteittensä kanssa, mutta tatuointi on pysyvä osoitus asioista, joita pitää itselleen tärkeänä.

Enye[Ei aihetta]Luonut: EnyeTiistai 07.04.2009 18:49

^______^


Yhteensä 18, sillä Eminemiä en kehdannu laittaa kuvaan. (Lue: en löytäny sitä.)

EDIT!
Yksi Kotiteollisuuden paita lisää perheeseen.

miäämuhahhahaLuonut: miääTiistai 24.02.2009 21:57

Strumsun strams oli omituinen. muut ihkutti ja kirku ja me moshattiin ja vinettiin.

illal oli jännää ku tian isä oli mukava ku se osteli meille kaikkee ja tanssitti meit ;D
"saanks mä sanoo nyt ihan suoraan? sä oot idiotti"
ja mä olin kuulemma si höyhen ::D
si me tanssittii ja humppapändi nauro meille ;<
varsinki ku tanssittiin jonku ihme tyyppien kans : D
ja joku peukkutyyppi tuli tyrkyttään peukkuansa eikä me tajuttu ja sit se toivotti meille kaikkee hyvää

si shoppailtii vähä tallinnas ku oltii jaksettu herätä

si bussis oli jännä tunnelma menos, helvetin sairasta läppää :
D
"tytöt ei saanu ollenkaa.. etteks te oo täys-ikäsii? joo ottakaa tosta se on avaamaton"« Uudemmat - Vanhemmat »