IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Desucon
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
3.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 15702 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 9
Koko
549 jäsentä
Tyttöjä: 411 (75 %)
Poikia: 138 (25 %)
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 324 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,7 vuotta
Ylläpitäjä
Japsu
Valvojat
niidel, eQualizer, stuf, Dystopia, Sorsamon, Truthdel, Kurisu, chinor, Corvus, Ping-chan, Drasa, AKX, RanEncounter, Hoothoot, lolcat, Desu-kun

Jäsenet (549)

NargaraKiirikoneMikarinSitruunaKIDAlice-sanMr_RaatoShinyahmoyhnp1GaruMushii^_Kiisi_^ShamanQueenKK_FawkesGuyCereniq
« Uudemmat -

KenZii-Desucon Frostbite on ohi.Luonut: KenZii-Tiistai 18.02.2014 01:51

Kieltämättä meni muutama päivä (torstaina lähin tänään tulin takas) niin nopsaan, että kaikki muistot on jotenki iloisen ja sumean lapsia... If you know what I mean ;_D

Minusta oli hyvä, että tämä oli K18! Oli vähemmän semmosta tuuppimista ja vääntymistä ovien/muiden aukkojen kohdalla ja olin huomaavani, että ympäristö oli jotenkin siistimmän/roskattomamman oloinen kuin edelliset desut joissa olen ollut (tosin tämä oli mulle eka frosti). Toi roskien "puuttuminen" saattaa kyl johtua muustakin, mutta luulen vain :)

Harmi, että kaverini kanssa meillä oli vaikeuksia nousta tarpeeksi ajoissa aamuisin, niin jäi monia hienoja ohjelmanumerojah näkemättä. Ja lopun aikaa tuli vaan kikseiltyä ja hilluttua hienosti ympäriinsä :D
Minä halusin ostaa tietyn laisen lehden, mutta enpäs löytäny vaikka monta kertaa kävin katteleen. Nyyhkis, elämä jatkuu.

Uhosin jo kk ennen conia, että saan cossini valmiiksi ja miten sitten kävikään: mie leikkasin kaikki kankaiset osat vasta torstaina (päivänä jolloin oli lähtökin) ja koska ompelukone repi sopimuksensa irti, jouduin pakkaamaan keskeneräisen tekeleen mukaan silmät ristissä sitte conpäivän jälkeen hotellissa ompelin käsin (ja siltä se kyllä näyttääki). En sitte cossinu taaskaan mitään ja kohta mie oon jo niin vanha, ettei enää kannata :DDD

Iltabileet (se osa mitä seurasin ja koin) oli ihanat, mutta pitkä päivä alko kivistään päätä joten jäi sekin leikki kesken. Kaveri muutes selaili kuvia meidoista ja oli ihan ♥___♥

Olipas ihmiset tehneet hienoja cosseja! Harva tekele sattui silmään ja nekin, jotka sattui eivät oikeastaan edes sattuneet. Mitä?!

Huhhuh. Tänään aamulla olin kotona väsyneenä, mutta tyytyväisenä. Edes turvonnut nilkka tai pääkipu ei haitannu. Elämä on tarkoitettu elettäväksi, nee?

Ei ees ollu tarkoitus kirjoittaa näinkään pitkästi, mutta vahinkoja näköjään sattuu. Eipä tässä. Menen nukkumaan, jotta jaksan huomenna vaikka kikseillä vähän lisää ja sitte joskus palata ankeaan arkeen.

Heido~

Ps. Nyt oli hienot päättäjäiset. Ei ollu esityksiä, joista ei ymmärrä mitään. <3

KenZii-Desucon Frostbite!!!Luonut: KenZii-Torstai 16.01.2014 01:43

Siellä on Anne ja Jenni (ja monta muuta hienoa desukansalaista). Ah, ihanaa :)

Tässä on suunnitelmissa vähän ehkä cossata (miten voi vähän cossata? XD) Disneyn Frozenin Elsaa! Mulla on valehtelematta kauheat suorituspaineet koska haluan olla se "paras" Elsa ikinä. Miksikö? Koska oon outo, DAAH? :D
Luultavasti epäonnistun jotenki, mut ei se mitään <3

Apua!

http://ramblingswithme.blogspot.fi/http://ramblingswithme.blogspot.fi/

Sain sitten tehtyä vihdoin kaikki Desu-postaukset :'D Miljoona vuotta jäljessä but anyway...

Sit olis tulossa toi Pride päivä... Finncon... Saksan matka... Ja olihan tossa toi Traconki xD Ja kohta olis Fan Fest... Apuaaaaa.... x'''D
Mulla on liikaa kuvia... ihan oikeesti. Liikaa kuvia :D

KenZii-NYT Desucon -kansiossaLuonut: KenZii-Keskiviikko 26.06.2013 23:32

on video, jonka saaminen netin uumeniin oli melkoisen haastavaa!

(Tai no onhan toi nyt ollu tuolla jo jonkun aikaa, muttaku otti päähän sillon) :D

Jumankauta! ☆____☆ mie sain juuri äsken hienoja ideoita! Tulee taas vaikka mitä tuolta päästä ♥ (Ai asiasta kukkaruukkuunko)?

Ihihihi :'D lähtee järki jne.

I don't even...

HAAH! EI, mie en nyt muista mitä muuta minun piti täsä kirjottaa? Ärsyti.

Sen kunniaksi youtubesta random (omista kansioista):Joo HEIPPA! Ei tuu kesää meen toteuttaan niitä hienoja ideoita! :D

Ps. Gosick on hieno sarja ♥

JustJackDesucon 2013 saalis :DLuonut: JustJackPerjantai 21.06.2013 23:06Herkut tietenkin Manga Cafesta <3 <3
Alien jääpala muotti ja Stargåte-patchit HeadHunter Storesta Deanilta <3 <3 <3

Ja sain ne.... mä sain mun ihanat alpakkani <3 <3 QuQ mun rakkaat <3 beibet <3 <3 ja ostin kaks... mun piti ottaa vaan yks... mutku... <3 <3 mun rakkaat....
Ja sitten sponttaani panda-reppu xP se oli niin söpö! Tanjalle ostin myös <3 ja ostin pienen totoron sinne sisään x3 <3

[Cherry]brrrrrLuonut: [Cherry]Tiistai 18.06.2013 22:43

http://5wan1ake.blogspot.fi/2013/06/desucon-13-ja-muuta.html sinne vaan c: kirjotin juttua Desuconista
Desuconista on pikkuhiljaa selvitty sekä henkisen että fyysisen olon tasolla, kurkku on tosin kipeä (kastuin dramaattisesti loppusateessa).

Nyt vain odottelen kuvia kiltisti :D Oli ihana viikonloppu, kiitos kaikille, jotka kanssani olivat vuorovaikutuksessa (Anen kanssa paricossi perjantaina, Soul Eater- ryhmäcosplay lauantaina, Kuroshitsuji Noah's Arc-ryhmä sunnuntaina sekä muut tutut).

Haluaisin lyhyen coniterveisen loppuun vähän sanoa jotain conikäyttäytymisestä. Joku sanoi tumblrissa, että coni tarvitsisi Common Sense- paneelin. (tyyppiä oli cossissa vähän mukiloitu..). Conikäyttäytymisestä taitaakin löytyä jonkinlainen muistilista netistä. Miksi haluan ottaa tämän esille, vaikka luulisi tämän olevan päivän selvää?

Cossaajat eivät ole koko ajan in-character, eikä tarvitse ollakaan. Cossaaja on sama ihminen sisältä kuin hän on "siviilissä" fyysisellä ja psyykkisellä tasolla. Puku ei siis oikeuta törkeään ja väkivaltaiseen käytökseen, ei cossaajan eikä ulkopuolisen osalta. Omaa käyttäytymistä ei välttämättä tajua paikan päällä tilanteen sattuessa eikä siihen ehkä osaa reagoidakaan. Olen itsekin ehkä saattanut käyttäytyä sopimattomasti, ja jälkeenpäin olen sitten katunut ja hävennyt toimintaani.

Cossissa olo on ehkä vapautuneempi ja tekee mieli näytellä. Muiden ihmisten yksityisyyttä täytyy silti kunnioittaa. Vaikka hahmo on jonkun lemppari- tai inhokkihahmo, se ei oikeuta siihen, että ihmiseen voisi koskea ilman hänen lupaansa. Pukuilijaa (tai puvun rakennetta) ei välttämättä tunne, ja raju ele voikin loukata monella tasolla.

Itse pystyn jonkin tasoisia asioita sietämään, jos pystyn ne mieltämään, että ne ovat tapahtuneet in-character-muodossa ja tekijä itse ymmärtää tämän ja jollakin tasolla viesittää, ettei tahallaan tarkoittanut toimintaansa. Koin kerran Desussa itselleni vähän turhan rajua ic-kohtaamista ja halusin nyt vähän muistutella siitä, että cosplayaajat ovat loppujen lopuksi ihmisiä.

Huh, tällasta. Hellempää kontaktointia siis jatkossa, ellei molemmat osapuolet ihan tietoisesti sitten tee rajuja juttuja keskenään.
En ihan ole yllättävän kosketuksen ystävä, joten pyytäminen vaikkapa ennen halausta (mallikkaita halaajia kyllä Desussa olikin :3) olisi kiva.

ElyseCirque du Cosplay päivittääLuonut: ElyseTiistai 18.06.2013 02:45

KenZii-DESULuonut: KenZii-Maanantai 17.06.2013 13:29

Con on ohi ja olen juuri saapunut kotiin.

Hieno oli reissu, vaikka pieniä vitutuksen aihettakin löytyi!
Myöhemmin jos jaksan niin kerron toki lisää, mut nyt voisi ladata kuvia ja videoita kamerasta koneele --->

Wii


Juu eli tuossa olisi Tiitun kuvaama video miun esityksestä.
« Uudemmat -