IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
6.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 4 044 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
56 jäsentä
Tyttöjä: 44 (79 %)
Poikia: 12 (21 %)
Keski-ikä
30,9 vuotta
Otos: 27 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,8 vuotta
Ylläpitäjä
melinka

Jäsenet (56)

mallanaufairydustMÄTTEmerrygoroundLeolinenukkuoZ0Z0onomoimoimintyfreshJossuksmixteippi`idaaaaJoviaalienmaluukunaWhatsezname
« Uudemmat - Vanhemmat »

SorinPäiväuni 21.6.2013Luonut: SorinPerjantai 21.06.2013 21:45

Näimpä tietyllä tapaa jännittävän unen. Olimme jonkun kaverinkanssa katselemassa jotain erikoista rakennusta joka oli rakennettu niin että se nousi korkealle mäelle. Kävimme ylhäällä ja alhaalla ja taas ylhäällä. Hetken aikaa uni muuttui harry potter uneksi, jossa kolmikko etsi korkeista rakennelmista salaisen kirjaston ovea. Löysin sen. Oven takana oli vain tyhjää raunioita, mutta kun astui sisää, kaikki meni yhtäkkiä mustaksi ja sitten esiinilmestyi kirjaston käytävät. Joku vanhempi oli heillä mukana, joka käski Ronin langettaa loitsu salaiselle ovelle. Jokin mikä pitäisi muita poissa. Tässä kohtaa tuli lista esimerkkejä, kuten että jästit karttaa tai ovesta astuminen tuntuu kuin pitkien portaiden kapuamiselta. Sitten maisema vaihtui samalla, kun keskustelimme miksi rakennetaan korkeita portaita? Sitten olimme taas ystäväni kanssa kapuamassa kukkulalla katselemassa taloja. Päädyimme siihen tulokseen, että portaita korkeita portaita rakennetaan siksi, että harvempi haluaa kiivetä niitä, ja juuri se tekee siitä arvokkaampaa, mitä huipulla onkaan. Kun olimme päässeet jälleen ylös, minulle iski kauhea korkeanpaikan kammo. Keskustelimme siitä mitä kautta pääsisi parhaiten alas ja lähdimme laskeutumaan. Sanoin että olen saanut demonin uneeni. Alaslaskeutuminen oli tälläkertaa hankalaa, sillä rinne oli muuttunut pystysuoraksi. Pääsimme tasanteelle, josta ajattelin hypätä alas. Kaverini oli huolissaan minusta "älä hyppää". Sanoin että mehän voisimme käyttää vaikka lentoloitsua. Kaveristani se ei ollut hauskaa. Sanoin hänelle, että oikeastaan on ihan sama mitä teemme sillä tämähän on vain unta. Kieleke oli kuin jonkun painajaismaisen rakennuksen parveke ilman kaiteita. Tein jonkin eleen, niinkuin vapauttaakseni itseni unesta. Sitten meni tosi randomiksi. Olimme päässeet ovesta sisään ja kaverini oli siellä suojassa. Ovi oli auki ja siellä ulkopuolella oli arkkidemoni lohikäärme. Yritin vakuutella kaverilleni ettei hätää, minkä jälkeen pärähti soimaan hyvin tarttuva biisi mordorista, pyhästä maasta ja kuinka joku random posse kävi sen vallottamassa. Sitten heräsin.

Erityisen jännittävää minusta tässä on se, että ensimmäistä kertaa unessani yritä selittää jollekkin toiselle, että tämä on unta, ja tämä toinen ei meinaa uskoa asiaa. En tiedä oikeen kuka kaverini oli: sami, hanna-kaisa, joku muu, vaihteleva, sekotus? Ehkä unissa asuu demoni ;)

HennaRebell[Ei aihetta]Luonut: HennaRebellMaanantai 17.10.2011 22:24

näin unta että paneskelin seksikkään agentin kanssa jossain mökissä, mut sit huomasin et kytät tulee ja ne ampus sen. ja sit ryömin ilman vaatteita takaovelle ja juoksin karkuun. sen pituinen se.

stereoheartoh it was a dreamLuonut: stereoheartTorstai 31.03.2011 12:06

oli taas iiihana uni <3 (:: miksei ne vois ol totta? ):

ja tnä ehkä suoraa surma suuhu.

FIGHTWITHKNIVES[Ei aihetta]Luonut: FIGHTWITHKNIVESPerjantai 02.07.2010 01:01

jeesjees näin aivan idioottia sekopäistä unta jonka takia olin herätessäni heittää puhelimen seinää :
D

njoo se on sit huomena joskus kahe aikaa rovaniemee päi. tivolis ja arskan luona rei'ittääs korvaa olis ainaki tarkotus käyä 8) nii ja subways ja mäkkäris ♥ ja haaaa yö hotellis !
Jahas, tulipa sitten nähtyä sellainen uni että alta pois.

Kuvitelkaa mut kuljettamassa jotain törkeän kallista mestariteos-tason taulua törkeän hintavalla sporttiautolla Singaporen törkeän ruuhkaisessa keskustassa.

+
+


Voi vittujen vittu mitkä paineet.

Meininki starttaa nopeasti: Armotonta kämmäilyä vastaantulijoiden kaistaa ajaessa, josta sitten käännyin jalkakäytävälle ja pysähdyin hetkeksi miettimään: Minneköhän helvettiin mun piti ylipäätään mennä?

Näin jalkakäytävällä jotain tuttuja, jotka eivät sitten pätkääkään jeesineet mua tehtäväni kanssa. Räkäisesti nauroivat ohikulkiessaan, mokomat molopäät.

Noh, sitten löytyikin moottoritielle vievä autohissi, johon ymmärsin söheltää itseni.



Hississä oli useita parkkipaikoille ja sivuteille vieviä tasoja, joista motari oli kaikista korkeimmalla, viidennessä kerroksessa.
Tätä kerrosta odotellessani astuin jostain kumman syystä ulos autosta ja pysähdyin juttelemaan kahden suomalaisen (häh?) tyypin kanssa, jotka sattuivat olemaan hississä ilman autoa. Siinä sitten jauhettiin kaikkea maan ja taivaan väliltä, kunnes he poistuivat johonkin jalankulkukerrokseen.

Vilkuillessani heidän peräänsä huomasinkin, että tuo toinen tyyppihän kantaa jotain taulua mukanaan. Rupesin miettimään, että ei sitä nyt ihan joka päivä näe jengiä kulkemassa taulu kourassa. Sitten tajusinkin, että sehän on kaikella todennäköisyydellä meikäläisen vastuulle uskottu taulu!


Juoksin hissistä kavereiden perään ja pyysin taulua takaisin vedoten huonoon päivääni, jota en halunnut enempää pilata. Sitten häiskä vilautti tauluaan, eikä se edes ollut sama taulu.

Hölmistyneenä pahoittelin, käännyin ympäri ja lähdin kohti hissiä, jonka ovet sulkeutuivat nenäni edestä. Siellä se Aston Martin jökötti avaimet virtalukossa ja taulu pelkääjän paikalla, matkalla ties mihin kerrokseen. Voi vittu ja morjenstapäivää. En voinut oikein mitään muuta sitten tehdä kuin tilata hissin kerrokseeni ja toivoa parasta. Mitä muutakaan mä olisin voinut tehdä? Soittaa poliisille (numero ei ollut tiedossa), kertoa olinpaikkani (ei myöskään tiedossa) ja tilanne (paniikissa ja helvetin nopeasti)?

Hissin ovet avautuivat, enkä ollut uskoa silmiäni. Auto oli tuurilla saapunut oikeaan kerrokseen, mutta voi vitun perse niitä fiiliksiä kun huomasin että joku perkeleen läski istuu siinä Aston Martinissa ja on mällännyt sen hissin seinään varmaankin niin kovalla vauhdilla kuin siellä pienessä tilassa ylipäätään pystyy kiihdyttämään. Nokka oli ihan lytyssä ja hissi oli pikimustaa savua täynnä. Rupesin sitten raivoamaan kyseiselle valopäälle:

- Tajuatko ja tiedostatko sä ollenkaan,
että tää ei tosiaankaan oo sun autosi?
- Joo ei olekaan, toi tossa vieressä on mun. *osoittaa jotain törkeän rumaa ja vanhaa ruostekasaa, joka oli autoni vieressä*


Kyseinen äijä poistui autosta ja lähtikin kävelemään samaan suuntaan, jonne kaksi muuta suomalaismiestä kävelivät. Siinä vaiheessa otti nuppiin niin paljon, että se vitutus potkaisi mut ylös sängystä.

Herättyäni en loppujen lopuksi edes voinut ymmärtää, miten olisin voinut sössiä jotain vielä pahemmin. Jee!

MaiMiauTietoinen unennäkeminenLuonut: MaiMiauSunnuntai 30.08.2009 19:56

<3

Tietoisena oleminen unessa.
Aivan upeeta.

Valtava uusi potentiaali käytössä sitä kautta.

Kahden vkon harjoitus tuotti tulosta.

http://www.hoyhensaaret.info/

Saastepisara[Ei aihetta]Luonut: SaastepisaraKeskiviikko 06.05.2009 09:18

Tätätääää~

Vittu näin ihanaa unta ;______;
Yhähyhyy~♥

Soli söpö uni, ja sitte mää möhlin kaik, tietty X'DD Juust like always~



~~

Mulla on masu pipi o_o
taas.

Nyt sei enää kyy murise nii kauheest XD
Mut tahtoisin silti syyä, mutten pysty .__.'

Mä en oo ees kaakaoo juonu täl aamul DD'8
Eilenki otin vaa pienen mukillisen 8<

MIKÄ VITTU MUA VAIVAA?! ;;___;;

Nyt, ku kerranki oon tyytyväine masuuni [ainaki ees kohtalaise ..] ni sit;
EN PYSTY ENÄÄ EES SYÖMÄÄ!
No on vittu jo kumma >w>''
Eilen illal painoin .. vähän X'D
Vähän, minulle. 8<
Paljon, sinulle. XDD mutta kuitenki 8')

Yhyy. Mun pillifarkutki jo putoo päält 8<
Ku sillo ku ne ostin ni nei meinannu MILLÄÄÄÄN mahtuu >w<'
Ja vyötäki on pitäny kiristää viimesee reikää X'''D
Ei vittu 8<

On mullaki onkelmii XDD
Haluun syyä, mutten pysty.
Enkä silti haluu lihoo.
Ja en laihtuukkaa haluu 8'<
Meinaa oon jo melkee siin rajal, minkä vaimoni minulle määritteli X'DD
O_o'

HMMMMMMM vittu D8

Help meh~?

Kapne[Ei aihetta]Luonut: KapneTiistai 20.01.2009 20:37

Kapne sanoo:
awwww !

Kapne sanoo:
näin viimeyönä unta, et olin jossain pöpilässä, ja siellä oli yks ihan helvetin ihana poika ja sitten tykkäsin siitä ja luulin että se vihaa mua. mut sit yhtkkiä se tuli halamaan mua ja sano että tykkää minusta hirveesti. ^___^ meinasin itkee aamulla kun se ei ollukkaan totta :( sillä oli niin ihanat silmät ja hymy !

iwwa sanoo:
oijjjjjj
vähän varmaa oli ihana uni^^

Kapne sanoo:
no olii, ärsyttää kun tuommosista voi vaan nähä unta ;(((

PastTENSE☆2o3☆Luonut: PastTENSESunnuntai 04.01.2009 16:49

Toppu on aika kivis <3

Ennu-[Ei aihetta]Luonut: Ennu-Keskiviikko 08.10.2008 02:03

Nään muute ihania unia. Eräässä mun 8w pikkuveli jäi metron alle, koska en ehtiny pelastaa sitä, ja toisessa 14w pikkusisko melkee raiskattii. Sen kyl kerkesin pelastaa, onneks, mut seki oli just ja just.
« Uudemmat - Vanhemmat »