IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 2 617 (1.7.2008 alkaen)
Koko
95 jäsentä
Tyttöjä: 49 (52 %)
Poikia: 46 (48 %)
Keski-ikä
28,6 vuotta
Otos: 60 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,5 vuotta

Jäsenet (95)

ipewRikisorsankamu`jasu`AaaPee-erkkaA_d_a[p`ouki]--amandaankkalampieellaasuvviGoodYearTruthboya1noohavenoideaToderer
« Uudemmat - Vanhemmat »

BNUPete ja PossupoikaLuonut: BNUSunnuntai 07.02.2010 12:16

Nykyään, kun tupakka-askeissa on kaikenlaisia varoituksia, tulisi myös olutpulloihin lisätä seuraavat varoitustarrat:
VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut ihmettelemään, mihin helvettiin jätit alushoususi.
VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että kuiskaat, vaikket niin teekään.
VAROITUS: Alkoholin käytöllä on suuri merkitys siinä, että näytät idiootilta tanssiessasi.
VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut jankuttamaan kavereillesi kuinka paljon heistä välität.
VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut ajattelemaan, että osaat laulaa.
VAROITUS:Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että ex-rakastettusi kuolee, ellet soita hänelle neljältä aamuyöllä.
VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että sinulla on ihmeellisiä Kung Fu-voimia, johtaen siihen, että tulet itse piestyksi.
VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut pyörähtämään aamulla herätessäsi ympäri ja näkemään jotain todella kauheaa.
VAROITUS: Alkoholin käyttö on suurin syy selittämättömiin asvaltti-ihottumiin otsassa ja polvissa.
VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa aiheuttaa harhaluulon, että olet kovempi, fiksumpi, nopeampi ja paremman näköinen kuin muut ihmiset.
VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut luulemaan, että olet näkymätön.
VAROITUS: Alkoholin käyttö saattaa saada sinut uskomaan, että ihmiset nauravat kanssasi.
(Lisää tämä varoitus blogiisi, jotta muutkin tietävät, mitä alkoholi on. Nyt voit miettiä, miksi sinä luit tämän tekstin…)

siiri: (Luonut: siiriKeskiviikko 12.08.2009 03:35

En haluu kouluun. Loma vaa hupeni johonki ja nyt sitä on enää 5 päivää jäljellä. Tää ei oo mahollista. Sama juttu ku viime kesänä, tuntuu siltä etten ois saanu kesän aikana aikaseks mitään, en ees käyny lintsillä :(

Nomut nyt ku miettii ni kyl mä sentään jotain tein: kävin Hietsus ja Munkan rannas pari kertaa, stadikal, kiertämäs Suomee, Korkeesaares, shoppailin ja pelasin biljardii Tallinnas, kävin Ruotsis ja Karjalohjal, lenkkeilin, söin liikaa, näin Mikaa, lagasin himas, sain uuden koneen<33, pelasin Simsii, olin juhannuksen stadis, sain n. 5 auringonpistosta, nukuin, laitoin ruokaa, otin partsil aurinkoo, kuuntelin mp3:st, hoidin lapsii, ansaitsin rahaa ja tuhlasin ne, istuin 52:ssa, luin, ostin kenkiä, muutamat :DDD, kiersin Valtteris, söin pizzaa, ostin minijääkaapin, kärsin niskakivuista, ihmettelin menneisyyttä, itkin, nauroin, pussailin rakkaani kanssa, join Karjalohjalla tuotettua luomuomenamehua, ruiskutin aurinkorasvaa, makasin jättitrampalla, istuin vanhas navetas syömäs kalakeittoo ja ruisleipää, imeskelin tikkaria, haaveilin loppukesästä, odotin koulun alkua, olin innostunu, rusketuin liian vähän, pelkäsin tähtiä, palelin, hikoilin, kuuntelin taas Outi-tädin selityksiä 21:stä suomenhevosesta ja vatsalihakseni kuolivat nauruun, ostin koulukamat ja ahdistuin koulukirjoista, vietin erittäin, öö, väsyneen illan Viivin ja Myyn kanssa :D, näin unia (mm. että katkasin Michael Jacksonin reisiluun paljain käsin ja että Mika kasvatti heviletin ja blondas sen yläosan kusenkeltaseks), iloitsin Martan paluusta Suomeen, istuin espal syömäs mansikoit Idan kaa, vittuunnuin, raivosin, inhosin, pelkäsin raiskaajia, ostin vöitä ja mekkoja, löysin täydellisen kasvojenpuhdistussarjan, olin raivoamisen kohteena, katoin Pasilaa, ylirasitin mun tuuletinta, petyin. Mut sentään olin ja oon yhä onnellinen :)

« Uudemmat - Vanhemmat »