IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
30.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 6 337 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 15
Koko
204 jäsentä
Tyttöjä: 116 (57 %)
Poikia: 88 (43 %)
Keski-ikä
32,5 vuotta
Otos: 104 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta
Ylläpitäjä
Duude
Valvojat
Peacer

Jäsenet (204)

vihlo-otusjaspeee^^^DemoMCNTemotemokuubiBABYshishiBANGoonpihviMindelCUCUMBERNaddeeRstuningDiamonDieLuuranko_HiiriUkkogihiipparixBurnside

25849_-Luonut: 25849_Lauantai 13.10.2012 03:24

Delusion Steps

saapi seurailla :3
Tein tuonne FB:hen Virallisen sivun itselleni "Janmeeba":n nimellä ja Internet-henkilön roolissa. Käytännössä se siis edustaa minua Twitter- ja Youtube-henkilönä.

Tässä linkki:

http://www.facebook.com/JanmeebaOfficial

Saa käydä tykkäämässä, jos haluaa tai ajattelee olevansa minun fani(tai tykkää mun Youtube-videoista). :3

Niin ja tuo linkkihän EI vie FB-profiiliini, joka onkin sitten ihan vain kavereitani varten. :> Periaatteessa kuitenkin julkaisin nyt linkin sinnekin tuossa. XD

Mutta joo, ei muuta tällä erää. :D

EDIT: En siis toistaiseksi ole varma, tulenko mitään julkaisemaan/postaamaan tuolle sivulleni, siis ainakaan toistaiseksi. Tällä hetkellä se on ei-kavereideni-mutta-fanieni(toki myös kavereidenkin) määrän seuraamiseen tarkoitettu. :P

SaneU guys blue itLuonut: SaneTiistai 26.06.2012 23:51

Fucking fuck little fucks - eli siis bloggaajat

Tarkoitan, että mun ymmärrys ja suvaitsevaisuus näitä ihmisiä kohtaan on samaa tasoa kuin uusnatsilla neekeristä.

95% maailman väestöstä on tylsiä homoja (itsehän kuulun tähän 5% prosenttiin: mielenkiintoiset heterot), joilla ei ole koskaan mitään kiinnostavaa sanottavaa ja sitten valitettavan suuri määrä tästä yhdeksästäkymmenestäviidestä prosentista erehtyy luulemaan omaa elämäänsä mielenkiintoiseksi ja päättää alkaa kirjoittamaan siitä.
Näiden ihmisten päivän kohokohta on kaupassakäynti ja se, miten eivät osanneet päättää ostaako rasvatonta- vai hylamaitoa.
I mean, ette te mitään Gandheja tai Zyzzejä ole, joiden elämässä oli oikeasti jotain sisältöä josta kehtaa kirjoittaakkin jotain.

Gandhi tuskin kirjoittaisi blogiinsa siitä miten nukkui tänään vahingossa 12 tuntia vaikka piti käyttää Abdul-Aheezin koiria pissillä.
Ja Zyzz taas osaisi maustaa tekemisiään huumorilla, mikä tyystin puuttuu kaikista näistä blogeista, koska kaikilla bloggereilla on yksi yhteinen piirre: ne ovat naisia ja naiset eivät ole hauskoja u mad? Ellei postaa blogiins tissejä.

On eriasia kirjoittaa blogia jossain Galleriassa kaiken muun tekemisen ohella, mutta se että omistaa kaiken aikansa ja keskittymisensä yhteen ainoaan blogiin, lähentelee jo mielikuvituksettomuuden huippua.
Tietenkin jos olet Mark Zuckerberg, niin sitten kaikin mokomin kirjoita omaa blogiasi, mutta jos olet Leena 19v. saavutukset: ei vittu mitään, niin älä vitussa luule että ketään kiinnostaa keskinkertainen tylsä elämäsi. Nämä samat ihmiset ovat niitä jotka kirjoittavat merkityksettömiä päivityksiä facebookkiin: "jaahas. Taidanpa olla sit kipeenä" tai sanovat twitterissä: "se ois pyykinpesupäivä tänää :D"

Ymmärrän kuitenkin sen seikan, että jokainenhan pitää itseään kaikkein tärkeimpänä maailmassa ja nämä blogaajat kirjoittavat lähinnä itselleen, koska onhan se vitun hauskaa päivittää itselleen mitä minä (mielenkiintoisin ihminen maailmassa) tänään tein, mutta voi vittu, panostakaa edes presentaatioon, koska on kolme asiaa mitkä tekee voittoa oli aihe mikä tahansa: Veni, Vidi, Vici ja tässä tapauksessa Veni = huumorintaju, Vidi = presentaatio, Vici = Toteutus

....mutta, mutta...

kuinkas ollakkaan, vielä surullisempia tapauksia ovat ne, ketkä oikeasti lukevat ja pahimmassa tapauksessa seuraavat näitä blogeja :D (jos joku tällainen henkilö lulee nyt tätä: u mad?)
Kuinka sisällötöntä oman elämän täytyykään olla jos pitää seurata mitä muut, täysin tuntemattomat ihmiset tekevät vapaa-ajallaan?
Kai heidän on helppo samaistua näihin bloggaajiin, koska ovat itsekin aivan yhtä tylsiä ja aikaansaamattomia ihmisinä

Come at me bloggers

kadrii[Ei aihetta]Luonut: kadriiTiistai 26.06.2012 01:24

https://twitter.com/MandaSwaggie/status/217331939613483008

On ihan cool kun MandaSwaggie vastaa tweetiin ja IT'S RAINING FOLLOWERS, HALLELUJAH IT'S RAINING FOLLOWERS...~

VIIVIMARIA- folllloooow me :)Luonut: VIIVIMARIASunnuntai 25.03.2012 11:50

zehi•Luonut: zehiTiistai 13.03.2012 00:06

OK OK
nyt on twitter
seuratkaa
awesomeday_
ja ps. @kubi pakotti ;__;

A-styleHaminaLuonut: A-styleTiistai 24.01.2012 11:17

Nyt Haminaan ;D Koko päiväksi ;D en tiiä ees mis se o Xd
Mul on siel tänään koko päivän kestävä edustustilaisuus! Auto hakee iha just :) päivittelen juttuja Twitterissä ja Foursquaressa xxx

JanmeebaTaas muutoksia Boxiin:Luonut: JanmeebaPerjantai 13.01.2012 21:58

Live Twitter Feed! :D

Kokeillaanpas, näkyykö se tässäkin( X) ):

[twitter]Janmeeba[/twitter]

^^

Vielä kun saisi tuon "Follow-buttonin" tonne Boxiin... :S