IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
4.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 83 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

MokusoarghLuonut: MokusoTorstai 07.10.2010 15:09

Kommentoin yhden koulukaverin facebook kuvaa. Sanoin että muistuttaa avatar hahmoa. Hieman loukkaantui, niinkun minäkin tämän jälkeen :--)) kiitos tästä päivästä. Onneks jotku sit piristi mun aamua koulussa.

"Tiedätkö sä et tunne mua ja mä en sua eikä mua kyllä kiinnostakkaan. Hey sun on turha arvostella ketään koska sä oot sukupuolta vaihtava pelle. Ooh mä oon nainen mä en tykkää nyt yhtään mä haluun o...lla mies. OH MY GOD!!!!"

wtf?? Oliks toi ohikulkija muija vai jätkä? No siis onhan se normaalia että lähes automaattisesti ensisilmäyksellä luokitellaan ihminen naiseksi tai mieheksi. Sitä saamarin sukupuolta pidetään yhtenä keskeimistä ihmistä määrittävistä tekijöistä, koska sen ajatellaan olevan synynäinen, pysyvä ja jatkuva ominaisuus. Vois jopa sanoo et sukupuolesta on tullu meille niin keskeinen käsite, että sukupuolijaon voidaan ajatella kuuluvan ihan maailmankäsitykseemme!

Ku skidi syntyy, riittää et katsoo sen haarojen väliin ja sen ulkoisten sukuelinten perusteella määritellään sen biologinen sukupuoli(ainako???). Biologisten ominaisuuksiensa perusteella ihmisele määritetään siis vieläpä oikeudellinen ja sosiaalinen asema yhteiskunnassa joko naisena tai miehenä, ja tämän ajatellaan pysyvän muuttumattomana kehdosta hautaan.
Kulttuurissamme siis ihmisyys on totuttu ymmärtämään ja tulkitsemaan sukupuolisidonnaisesti eli jakamalla ihmiset kahteen luokkaan. Näihin luokkiin liitetään tietyt piirteet ja ominaisuudet sekä useimmiten käsitys näiden seksuaalisesta halusta vastakkaista sukupuolta olevaa ihmistä kohtaan. Eli eletään vittu sitten sukupuolen kanssa! No joo joo, se seksi mut.. ARGH. Ruvetkaa Bisseiks (biseksuaalisuus jos joku ei tajunnu jostain kumman syystä).
Eletään siis kulttuurissa, joka on paitsi sukupuolittunut, myös läpensä seksualisoitu heteroseksuaalisen järjestyksen mukaisesti.

Homoseksuaalisuus on edelleen rikos 77 maassa ja kuolemantuomion siitä voi saada Iranissa, Mauritaniassa, Nigeriassa, Saudi-Arabiassa, Sudanissa, Arabiemiraatteissa ja Jemenissä. Suomessa homoseksuaalinen kanssakäyminen laillistettiin vuonna 1971 ja vuodesta 2002 lähtien homoilla on ollut mahdollisuus rekisteröityyn parisuhteeseen. Wohooo! Edistystä pikku hiljaa....
« Uudemmat - Vanhemmat »