IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
28.7.2008
Tilastot
Käyntejä: 3708 (1.7.2008 alkaen)
Koko
263 jäsentä
Tyttöjä: 207 (79 %)
Poikia: 56 (21 %)
Keski-ikä
26,9 vuotta
Otos: 109 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,3 vuotta
Ylläpitäjä
Jouzer
Valvojat
Jouzer, EtuZzI^

Jäsenet (263)

nepaapurkkiorjaJouzerWolfíeheviaErtzuu-ssofia|_Swallow_Laba^anuuu`memelukkitinzeri^AgathaopriiiiNELLIBMicca
« Uudemmat -

A-style★ New Year Party 2014Luonut: A-styleLauantai 01.03.2014 00:56

SNJAI miss how happy I was with youLuonut: SNJATiistai 04.02.2014 21:44

thumb.jpgthumb.jpg
thumb.jpgthumb.jpg
thumb.jpgthumb.jpgthumb.jpgthumb.jpglarge.gif

JJEPAdrink drank drunkLuonut: JJEPALauantai 27.07.2013 05:09

NETSAAAtänään räjähtääääLuonut: NETSAAALauantai 18.08.2012 15:44

VITUN VIRKAVALTA, VITUN LAKI SAATANA !!!!!!
kiva se o kyttii pakoo juost vittu ko toise vaa chillaa
mut hei cämöööun eipäs saanu mun juotavii
alas kaataa, lällällläälä ja tänää sit jos ottais taas vähäg
mut kiitti kaikil eilisest, ootte ihanii ♥

Noni, keissi on ny semmone, että läppäri siis vetäs vähä olutta, ja ei toimi.

Tästä vastoinkäymisestä sain motivaation ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007 mennä ns. oikeisiin töihin, eli niinku samaan aikaan ku normaalit elämäänsä kyllästyneet tantat.

Koska mä tykkään kuitenkin vetää vaikeustason täppiin, niin jatkan myös mun viikonloppuhommaa. Eli mä teen 6 päivää viikossa duunia, mää haluan nähdä, että mitä toi helvetin ulina on jota kuulee kännisten ihmisten suista kun on niin rankkaa.

Siis ihmisellä on rankkaa kun sen ei tarvi muuta tehdä ku käydä töissä? Koitappa vetää vaikka vuosi työttömyyttä. Sen lisäks, että sullei oo massii oikeestaan muuhun kun ruokaan, joudut jokaikinen päivä keksiin itelles jotain tekemistä ettei sun kuuppas sekoo toimettomuuteen.
Tää on vähän sama juttu kun epäitsevarmat hylkiöt itkee että ku on niin rumia ja aina yksin. Siis. Tee itelles jotain. Oikeesti. Ja sitten ku oot tehny ja saavuttanu rikkomattoman itseluottamuksen ni ne vaikeudet alkaakin kun maamme paikalliset popedaa fanittavat lippalakkipäiset nuuskahuulet tulee uliseen sulle kun sää et käyttäydy niinku massat. Se on ihan vitun rasittavaa joutua aina ilmottaan noille urpoille, että ei, ihan oikeesti mua ei kiinnosta vittuakaan sun mielipitees eikä sulla ole mitään auktoriteettiä mun tekemisiin, me ei olla hei yläasteella enää, kasva roolistas ulos, näytät vammaselta.Mutta anyway, jos tommosetkin urpot pystyy käymään jossain päiväduunissa tyyliin 40 vuotta putkeen takomassa jotain metallia hikisellä parintonnin kuukausipalkalla, niin mää oon semmonen megamies ettei mua haittaa vaikka pitää vetää 6 päivää viikossa, ja vielä joka viikonlopun aikana kääntää unirytmi päivähörhöstä yöliitäjäks ja takas. Niin ja en vitussa tekis jotain metallihommaa parilla tonnilla loppuikääni. Jos sää saat kakstonnii metallilla puhtaana kätees niin sun pomos saa sun työpanoksestas vähintää kaheksantonnii.. tekemättä mitään fyysistä. Oikeesti homma toimii työelämässä niin, että mitä vähemmän sun täytyy oikeesti tehä duunii, sitä enemmän sää saat liksaa.

Mää pohdin tossa jokuaika sitten että tää yhteiskunta toimii sinällään hauskasti, että koulutusjärjestelmä prosessoi ihmisiä niinku lihamylly joka erottelee luut, nahat, jänteet, ja lihat toisistaan.

Etenkin tää Amis se vaan tienaa enemmän -väite kiihdytti mua miettiin näitä asioita, kun näin joidenkin idioottien amisten penkkarirekan tjsp.
Ilmeeni kun amisrekka.

Sä meet peruskouluun. Peruskoulussa ne joita se opetus ei kiinnosta tuomitaan suoraan suurimpaan loukkuun eli amikseen, jonne menee varmaan noin puolet? Amista hehkutetaan sillä että amis se vaan tienaa enemmän, joka on tilastotieteellisesti totta, mutta silti ihan täyttä vitun bullshittii. Vaikka se amis tienaiski elämänsä aikana 100000e enemmän ku se pitkään opiskellu lukio/yliopistoheebo, niin se amis tienaa kymmenenkin vuoden päästä edelleen sen 2500e/kk bruttona. Ja se vastavalmistunu yliopistoheebo, joka valitsee itelleen rahakkaan ja mielekkään alan (koska siihen tää väite perustuu, lisää massia) tienaa suorilta sen 3500-4000e/kk, ja sen palkka vaan kasvaa mitä vanhemmaks se kasvaa. Kummalla sitten on isompi elintaso? Amispetterillä vai yliopistohikellä? Yliopistohikellä tietenkin. Vaikka se saavuttais tilastotieteellisesti vähemmän massii elämänsä aikana, se saa silti nauttia tuplasti, jopa triplasti korkeemmasta elintasosta.Onneks amiksesta kuitenkin löytyy vielä mahdollisuus kavuta pois tosta keskiluokan montusta, ja se on ammattikorkee helpoimmassa vaihtoehdossaan. Jos haluaa, niin tässä maassa on mahdollista suoraan lähtee grindaan aikuisopiston kautta lukioo, ja siitä jatkaa yliopistoon, tai sit menee AMK->Yliopisto. Tai sitten kouluttautuu korkeimmalle AMK:ssa.

Mun mielestä ammattikoulu noin niinku työssä käynnin perusteella on naurettava asia, sä opiskelet kolme vuotta asioita, sit sä meet duunipaikkaan ja oot sielä ihan DERP! kunnes viikon päästä sä oot oppinu lähes kaiken mitä sun toimenkuvaas kuuluu.. kysymys, mihin vittuun sää tarvittit sitä kolmen vuoden opiskelua? Sen kolmen vuoden opiskelun tarkotus on mun mielestä vaan prosessoida lisää ihmisiä, se antaa valmiudet, hyvät valmiudet jatko-opiskeluille, ja tuomitsee ihmisiä keskiluokan kurjuuteen.Ihminen joka menee lukioon, yleensä oikeesti on aika suhteellisen fiksu. Ainakin jos se tiedostaa nää asiat. Toki se voi olla myös ihan urpo ja menettää tarkotuksella motivaationsa ja joutua sitä kautta kaupanalalle keskiluokkaan. Mutta toi amis on kyllä semmonen monttu, että mua ihmetyttää miten ihmiset ei tajua sitä asiaa, että ne on kusetettu meneen sinne jotta ne päätyis keskiluokkaan ja ottais ne asuntolainat, jollon ne on myös ikuisesti kiinni siinä keskiluokassa. Hanki perhe, hanki lainat, hanki koira.. tajua 20 vuoden päästä, että kappas ku sua onkin vähä niinku kusetettu, mutta et voi tehdä mitään kun oot jo niin syvällä suossa ettet halua muutaku hukuttaa ittes sinne. Onneks löytyy tota alkoholia, alkaa kilpajuoksu, kumpi ehtii ensin, noutaja vaiko lainanmaksu.

Mutta se siitä palataan muihin aiheisiin siis..

6-päivän työviikko tulee oleen siitä jees, ettei oo koskaan aikaa juoda, tai tissutella, tai harrastaa muutakaan täysin turhaa aktiviteettiä, josta ei oo mitään hyötyä, vaan haittaa. Ja kaikista eniten keholles. Teollisuusliuotinta kurkusta alas.. mun mielestä tossa alkoholinkittaamisessa ei oo mitään eroo johonkin gamman kittaajiin. Paitsi että gammaa otetaan pienempi annos.

Työpaikka tarjoo luontaisetuuksina liikunta -ja kulttuuriseteleitä. Tää on ihan vitummoine jepa, koska noi kulttuurisetelit kelpaa lippupisteseen yms. Ei tarttene miettii enää että lährenkö johonki kemuihin vai en.. määhä lähren.

Olen lähes pahoillani blogauksen hieman aggressiivisuudesta otteesta, mutta oikeesti mikä helvetti siinä on että noita lampaannussijoita sikiää tähän maahan.

Sitten nää samat idiootit ympärikännissä rupee aukoon päätänsä kebabpaikassa ja haukkuun kaikki ählämeiks ja ihmettelee kun sieltä kulmapöydästä nousee lähi-idän syntyperää omaava jäbä joka lyö siltä hampaat kurkkuun. "MITÄÄN EN TEHNY TULI VAAN JA LÖI!!". Niin varmaan juu. Mulla ei oo koskaan ollu mitään ongelmaa yhdenkään ulkomaalaistaustaisen kanssa yöelämässä, ei edes kaikkien kavahtamien romaanien. Viime lauantaina sain shufflauksestani propsit mustalaisruhtinaan näköseltä jäbältä, kättelin sitä ja toivotin hyvää iltaa.Ei siinä, kyllä siellä yöelämässä on oikeesti hienoja suomalaisiakin, mutta eniten suomalaisista erottuu ne idiootit. Ainoa kansallisuus suomessa jotka käyttäytyvät yöelämässä kun mitkäkin perseeseen raiskatut marakatit. Mikä teidän ongelma on? Ai niin, kateus. Ei se ole mun vikani eikä ongelmani jos teidän tytöt haluaa kattella kun mää tanssin. Vie muijas johonkin muualle tai opettele ite tanssiin. Tai ragee vaikka sille muijalles, ei oo mun ongelma. Äläkä yritä tehdä siitä mun ongelmaa. Minkä vitun takia te koitatte kaataa oman kyvyttömyytenne mun niskaan. Te ette osaa antaa tarpeeks mielenkiintosta ohjelmaa tytöillenne yöelämässä ja sitten se on mun vika? Ainii, sehän on vain suomalaisuutta. Syytetään muita ja juodaan lisää, mikään ei johdu koskaan itestään.Sitte tulee vielä joku kuntosalietu päälle.. mää en oo kyä koskaan tykänny punttaamisesta, mun mielestä se on ihan hemmetin tylsää, mutta meikälle synty just aika mahtava idea liikuntamuodosta. Paljastan sen joskus kun oon ite eka todennut sen joko toimivaks tai toimimattomaks.

Suomessa ei oo mitään muuta vikaa kun noi isänsä nussimat ja äitinsä pukemat popedalippalakkijeejeet.

Hu-Huh. Olipa taas olevinaan asiaa. Helpotus on lähes yhtä suuri kuin saadessani.. persikoita. Tai jotain.

Peace.

:::-)annicaawnäin se meneeLuonut: annicaawMaanantai 12.12.2011 18:39

tumblr_lw0swlwi9P1qgjc31o1_500.gif

CriminalBabySRSLY.Luonut: CriminalBabyTiistai 30.08.2011 23:25

Eiks kukaa muu täällä oo tajunnu et Remember the Urge, koko fucking single on jo ladattavissa. o - O

Mulla on ihan omat bileet täällä. +tietty iki-ihana tumblrin väki. <3

-sinisGoGoGoGoLuonut: -sinisTorstai 09.06.2011 22:22

Nyt vuokattia kohti -->
maistuu istua autossa tossa helteessä ;)

yukoasd-+Luonut: yukoasd-Lauantai 19.03.2011 21:38

PITÄÄ SITÄ NYT VÄHÄ JAMMAJAMMA.
left 4 dead 2 ft. julia

MihashiNight time, party time~Luonut: MihashiSunnuntai 16.01.2011 04:00

Jos saat yli 100 olet kokenut liikaa
[1] halannut tyttöä
[2] halannut poikaa
[3] tanssinut pojan kanssa valssia
[4] tanssinut tytön kanssa valssia
[ ] jäänyt melkein junan alle
[5] jäänyt melkein mopon alle
[6] jäänyt melkein auton alle
[7] ollut ihastunut
[8] vihannut jotakuta
[9] ollut mustasukkainen
[ ] ollut kreikassa/kreetalla
[ ] ollut ruotsissa
[10] ollut virossa
[11] ollut venäjällä
[12] ollut espanjassa
[13] ollut metsässä
[14] uinut järvessä
[15] uinut meressä
[16] ollut saunassa
[17] ollut höyrysaunassa
[18] ollut porealtaassa
[19] ollut uima-altaassa
[20] ollut tekemässä uimahyppyjä
[21] ostanut kaupasta litran maitoa
[ ] käynyt Ankkarockissa
[22] lakannut varpaankynnet
[23] ajanut mopolla/skootterilla ojaan
[24] omistanut kauluspaidan
[25] ollut vesirokossa
[26] heittänyt jotakuta lumipallolla päähän
[ ] kaatunut lasketteluhissijonossa
[27] nauranut toisen epäonnistumiselle
[28] katsonut Kauniita ja Rohkeita
[29] pelannut jalkapalloa
[ ] antanut pojan meikata itseni
[30] uinut alasti
[ ] kirjoittanut sanomalehden yleisöpalstalle
[31] tiputtanut roskia ventovieraiden postilaatikkoon
[32] lukenut salaa jonkun toisen tekstiviestit
[33] leikannut itseltäni otsahiukset pois kokonaan
[34] polttanut selkäsi auringossa
[35] hypännyt talon katolta
[36] lyönyt jotakuta pesäpallomailalla päähän
[37] ajanut pyörällä, jossa ei ole jarruja
[38] laskenut pulkalla hiekkatiellä
[39] kaivertanut puuhun tekstin
[40] tehnyt juhannustaikoja
[ ] leiponut omenapiirakan
[ ] syönyt simpukoita
[41] esittäytynyt toiseksi ihmiseksi
[ ] ostanut yli satasen maksavat farkut
[ ] ratsastanut kamelilla
[42] tanssinut sadetanssia keskellä tietä
[43] polttanut sormiani tulitikkuun
[44] räjäyttänyt ilotulitteita
[45] pudonnut laiturilta järveen toisen tönäisemänä
[46] halannut äitiä
[47] ostanut jotain kirpputorilta
[48] juonut kahvia
[49] laittanut neonvaloa silmiin
[50] ollut laivalla
[51] laulanut karaokea
[52] käynyt Särkänniemessä
[ ] ollut yksin lentokoneessa
[53] potkaissut seinään
[ ] vittuillut kirjaston tädille
[54] laulanut suihkussa
[55] valehdellut ikäni saavuttaakseni jotain
[56] opiskellut saksaa
[ ] varastanut mummolta omaan pussiin
[57] potenut jostain syystä koti-ikävää
[58] kontannut keskellä tietä
[59] vuorannut huoneeni seinät julisteilla
[ ] neulonut villapaidan
[60] antanut jollekulle joululahjan
[61] tehnyt lumiukon keskelle pihaa
[62] pelannut Monopolia
[ ] jäänyt kiinni tupakan poltosta
[63] tiskannut
[64] itkenyt itsensä uneen
[65] vittuuntunut virtalähteen pitämään ininään
[ ] soittanut hätänumeroon
[66] nukkunut pommiin
[67] syönyt muurahaisen
[68] värjännyt hiukset
[69] ollut blondi
[70] tehnyt läksyt kunnolla
[ ] saanut 4:n kokeesta
[71] viskonut omenoita
[ ] ollut putkassa
[72] nukkunut roskiksessa
[73] tehnyt rikoksen
[74] paiskonut tavaroita
[75] kuunnellut iskelmää
[76] värjännyt hiukset yli 20 kertaa
[77] lintsannut
[ ] juonut kusta
[78] nukkunut tunnilla
[ ] käyttänyt huumeita
[79] ollut lentokoneessa
[80] muuttanut
[68] tilannut tuotteita netistä
[ ] tehnyt yli 100n euron puhelinlaskun
[81] seonnut Marilyn Mansoniin
[82] ollut haastattelussa
[83] saanut turpiinsa
[ ] varastanut posteja laatikosta
[84] lyönyt vetoa
[85] poseerannut alasti
[86] leikkinyt aidoilla hämähäkeillä
[87] yöpynyt hotellissa
[88] oksentanut matolle
[89] lukenut seiskaa
[90] pelannut Harry Potteria
[ ] väärentänyt kokeeseen nimen
[91] juossut pakoon ampiaisia
[92] pyytänyt anteeksi
[93] istunut koneella jopa 8h putkeen
[94] soittanut pilapuheluja
[95] vihannut räppäreitä
[96] soittanut väärään numeroon
[97] nukkunut sohvalla
[98] nukkunut puun alla
[99] ollut sairaalassa
[100] valvonut koko yön
[101] juossut ulkona alasti
[102] käynyt avannossa
[103] hypännyt ikkunasta ulos
[104] puhunut puhelimessa yli 40min
[ ] pudonnut hevosen selästä
[105] saanut 10:n kokeesta
[106] leikannut omia hiuksia
[107] kiroillut ruokapöydässä
[108] polttanut levyjä
[109] harrastanut liikuntaa
[110] karannut kotoa
[111] näytellyt
[112] nukkunut päivällä
[113] käynyt ulkohuusissa
[ ] ostanut tupakkaa
[ ] polttanut talon/pientalon
[114] grillannut
[115] nähnyt teurastettuja sikoja
[116] ollut linnanmäellä
[117] uskonut horoskooppeihin
[118] tuhlannut yli 50 euroa rahaa samalla kertaa
[119] käyttänyt vanhempien korttia
[120] ajanut autoa
[ ] syönyt matoja
[ ] raiskannut
[121] hyppinyt katolla
[122] eksynyt ostoksilla
[123] matkustanut junalla
[124] nukkunut bussissa
TOTAL: 124.
« Uudemmat -