IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
3.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 836
« Uudemmat - Vanhemmat »

Tomide<3Luonut: TomideMaanantai 06.12.2010 07:31

03062010♥

6 kuukautta takana ja koko elämä edessä! <3 rakastan sinua

Moonu^^JASSUUUUUUUUUU!Luonut: Moonu^^Tiistai 08.06.2010 04:17

Jassuu, missä oot?

Mä oon huolissani..

En oo kuullu susta ku aamul viimeks :S

toivottavasti kaikki on kunnossa..




NII JA HALUUN SEN YHEN MUN UNIIN NYT JA HETI!

kkarita__<3Luonut: kkarita__Tiistai 16.02.2010 22:27

Jassuuu on ihaanaa ystävää<3 med. kaikki mopo sekoilut<3 OOT PARAS<3

Joskus uusiks?`<3 Vai ONKO SULLA POKKAA ONKO SULLA POKKAA? ;)

MAFIAPANDAOLIPA KERRAN JASSU-ELÄINLuonut: MAFIAPANDAKeskiviikko 24.06.2009 05:08

ULKONÄKÖ:
Jassu-eläin on siikamainen otus, joka muistuttaa ehkä jostainkohdin maasikaa, tosin myös alpakan piirteitä löytyy. Sillä on korea nokka ja sen orrella notkuvat rautaiset rillit. Jassu-eläimellä on myös keskipitkä pehko rasvaisia suortuvia jyhkeää kaksoisleukaa kehystämässä. Sen runko on kylmäverisen runko, lyhyehköt jalat ja salomainen vatsa. Jotkut jassubongarit saattavat kehitellä ajatusta, että Jassueläin polveutuisi janiboysta. Tämä tosin on vaan yksi mielipide.

ameebaveli16.1.2009Luonut: ameebaveliLauantai 17.01.2009 19:14

NO OLIKO EDES KIVA PÄIVÄ? No ihan jees... JA VÄHÄ PÄÄLLE MUAHAHA. ♥

Elikkä, 10:50 bussilla lähdimme Hennan ja Jassun kanssa stadiin. Perillä oltiin joskus yhen maissa, ku jäätiinki Kampin sijasta Itiksessä pois (Kampis bussi ois ollu 13:20). Siellä söimme Mäkissä ku oli aika hemmetin kova nälkä siin vaihees ja sit Henna otti rustoon lävärin. 8) Sen takii me Itiksee mentiiki. Pyörittiin vähä kaupoiski, ostin Gina Tricotista semmosen kivan neulepaidan ja tunikan. ^^

Sitten lähettiin metrolla Kamppiin ja pyörittii siellä ja sitte Forumissa. Mic Macista ostin hupparin (just semmosen mitä kuolasin kesällä, siel oli tasan yks mun kokoo enää! eli se oli tarkotettu mulle) jaa Bäkkäristä alias Backstreetistä huivin. 8) Sitte mentiin Waynesiin (Wayne's Coffee). Jonku ajan päästä Jassun kaveri, hänkin nimeltään Henna, tuli sinne (ja toinen kaverinsa Annikin käväisi pikaisesti) ja sit istuskeltiin siellä iha hyvän aikaa. Sitte lähettiin ostamaan karkkia (irtsareita hihi) ja sit mentii Tennariin alias Tennispalatsiin istuskelemaan sinne ylös. Siellä sekoiltiin joku melkei tunti kunnes kello tuli seittemän eli meijän kolmen piti Jäähallille. Ei oltas millää jaksettu/haluttu, me oltii koko päivä mietitty et pitäs kaupata meijän liput ohikulkijoille. :'DDD Mut kyl me nyt sit kuitenki sinne hankkiuduttiin, ratikalla mentiin. Henna jäi siinä vaiheessa kelkasta. Tosi mukava tyyppi kyllä, oli kiva tutustua. 8)

Joo elikkä Jäähallille tultiin sit joskus puol kasin maissa. Mentiin eka istumaa. Sit se homma alko ja huomattiin et siel istumakatsomos oli niin kuollu meininki et ois ollu silkkaa rahantuhlausta olla siel. Mentiin sitte permannolle, pääsiin tosta vaan kolmanteen riviin vasempaan reunaan. Se oli oikeestaan aika sama asia ku eturivi koska olin korkkareineni päätä pidempi kaikkia muita :'D (eikä Henna ja Jassukaan mitään lyhyitä ole). Mut sitte väliaikaan mennes mun jalat oli niin kipeet oli pakko ottaa ne pois (eikä sinänsä ihme et ne oli kipeet, koko päivän niis juossu ympäri stadii :'D). Olin sit sukkineni siellä, mut ihan hyvin silti näin, ei mtn ongelmaa.

Ihan hyvä konsertti oli kyllä, siel oli siis kaikki semifinalistit laulelemassa. Olihan se Pete aika ihana. 8---D Laulo Posteljoonin ja Cadillacin, mun lempparit, kiitoksia niistä. Ja oli se muutamien muidenkin mielestä ihana, se kun heitti pyyhkeen katsomoon nii jotku vitun idiootit tappeli siit varmaa puol tuntii. -.- Kymmenen ihmist vaa roikku siin pyyhkees. Ne oli aika lähel meitä ja mua ärsytti niin paljo ku ne vaa tappeli siin katsomos et hakkasin niit iha täysii selkään Hennankaa ja lopulta sit saatii muutamien muidenkaa työnnettyy ne sinne taaemmas jolloin eturivistöön ja sen ympärille laskeutui jälleen rauha. :'D Niinku lol oikeesti, se on vaan pyyhe!

Joojajuu, oli ne muutkin toki hyviä. Vaik Kallelle kyl repeilin, anteeks nyt vaan mut ihan oikeesti. Viiminen laulu oli sitte luonnollisesti Hyvää Yötä Ja Huomenta, jonka ne kaikki laulo, kuten myös yleisö. Hienolta kuulosti. 8) Sittten kun se loppu nii lähettiin äkkiä veks että ehittäis 23:10 bussiin. Eli ei jääty venailemaan niitä minnekään, ei oikeen kiinnostanu. :---D Mut oli kädet vähän kipeet ja kurkussa tuntu, et kyl siel tuli ihan kivasti bailattua.

Joo, lähettiin ratikalla takasin Kamppia päin, mut yhtäkkii se kääntyki Kaivopuistoon. :''''D Oltii ei sillee ei vittu ja jäätii pois ja sit käveltii Kamppiin. AI SAATANA mun jalat. Et niinku joku vuorikiipeily ei oo mtn sen rinnal ku kävelet puoljuoksuu korkkareil jotai yli kilsan, käveltyäs jo sitä ennen koko päivän niillä. :'DDD Et kyllä oli aika ihana päästä bussiin. Siellä sit oltiin sillee puolnukuksissa ja bussi oli perillä Karhulassa 01:15. Jassu jäi siellä pois, meni Lissulle tietysti ;> ja mä ja Henna jatkettiin sit toisella bussilla Haminaan. Sitte viel Hennan kyydillä kotiin ja aah! Oma sänky. <3

Eli siinä eilinen päivä noin lyhykäisyydessään. Ja mä ku aattelin etten jaksa kirjottaa mitään pitkää stooria. :'D

THX HENNA, JASSU JA HENNA. ♥ Voisin uusia tuon päivän vaikka heti. 8))) (Tai ainaki heti ku saan rahaa...)

surmanluoti<3Luonut: surmanluotiMaanantai 05.01.2009 22:23

05.01.2009 18:03 <ilovechino> se oli ihana ku menit tyylii mun taakse 'apua tuu toho se paloheinä tulee taas' 8'DDD <3

37mm[Ei aihetta]Luonut: 37mmTiistai 14.10.2008 00:54

Mie: Äiti, mie annoin Jassulle minu munuaisen!
Äiti: *nauraa* Ei sitä munuaista Jassulle kannata antaa.
Mie: ...siis munan keltuaisen.


Jassu, siis meen koira. :D
« Uudemmat - Vanhemmat »