IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
10.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 584
« Uudemmat - Vanhemmat »
Bussi oli juuri kaartamassa pysäkille, kun humalainen parikymppinen mies tuli pummimaan tulta. Vastasin kohteliaasti, että ei ole, sori. Mies kääntyi jonossa seuraavan, noin parikymppisen naisen puoleen. Nainen pudisti päätään vastaukseksi ja kääntyi poispäin miehestä jatkaakseen puhelua joka hänellä oli kesken. Samalla mies näki jotain, mikä sai hänet ärsyyntymään.

Mies tuohtuneena: "No oliko pakko sit valehdella."
Nainen kääntyy takaisin: "Minä. En. Polta. Tupakkaa."
Mies vielä tuohtuneempana: "No miten sulla voi sit muka olla noin hyvä perse? Hä ?! "

neanna-TAIJAN KALA eli DORIS !Luonut: neanna-Lauantai 20.02.2010 21:48

oumaigaad me tapettii melkee taija kala se joutu koomaaki ! :o

taijajajajan kala^ nää ois ollu ne muistokuvat siitä jos se ois kuollu !

eka jade kaato sille puolpurkkii vahingos kalaruokaa, sit me oltii iha paniikis ja alettii siiviläl ottaa niit ruokii pois sielt koska se meinas kuolla ku se ois syönny nii paljo ja se ois poksahtanu.

sit me aateltiii et koska ei saatu niit ruokii sielt pohjalt ja sillee et me otetaa se kala johonki ja putsataa se laatikko mis se on !

sitte veera hakee johonki toisee sellasee astiaa vettä , pyydystän sen kalan sil siiviläl sinne toisee astiaa. sit se ui siel sillee vähä aikaa sit yhtäkkii se meni väärinpäi ja se oli kuollu ! sit kaikki huutaa TAIJA SUN KALA KUOLI ! taija tulee se itkee ja nauraa.

sit me koitetaa saada se nopee takas siihe vanhaa laatikkoo, sit se on iha kuollu, sit osun vahingos mun kädel siihe toisee astiaa se vesi oli JÄÄKYLMÄÄ. Ei ihme ku ois kuollu :D HYVÄ
VEEERA


se kala vaa lillu siel pohjal kuolleen ! sit mä taas pyydystän sen taijan johonki kalanpesuaine vetee. sit se alko elää, vähä oltii happyi ! jeejee , voi kala raukkaa ;<

SIT PESTII SE TANKKI VEERANKAA JEE JA LAITETTII VÄÄRÄNLÄMPÖST VETTÄ KOKOAIKA !

DANIEL JADE VEERA NEA
osaa hoitaa kaloja , oho

idasophia[Ei aihetta]Luonut: idasophiaTorstai 24.09.2009 23:37

aina ei mee asiat iha putkee

jynni[Ei aihetta]Luonut: jynniPerjantai 05.06.2009 18:14

"kyllä se siitä"

vittu tällä hetkellä niin perkeleen idiootit sanat vonkauksen rinnalla että ei luoja.
helppo se on sanoo "kyllä se siitä" kun itellänsä ei oo minkäänäköstä ongelmaa tai riitoja nii hellurei :))))))))))))))))))))))))))))))))))
« Uudemmat - Vanhemmat »