IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
21.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 304
Koko
16 jäsentä
Tyttöjä: 8 (50 %)
Poikia: 8 (50 %)
Keski-ikä
26,7 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,2 vuotta
Ylläpitäjä
yksinkertainen

Jäsenet (16)

sybillaZ4ckBrajje^^pin-ni[[riikka`Robin-DRAGOTH-AbbsoluteIcariumMKDELTAaurinkosadeGendermaagushDrakdkatsytaikina
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tää lesbotouhu, jota saa aivan kaikkialla kansainvälisessä netissä seurata, kuvottaa. Niin paljon perusteiltaan varmaan ihan perusälykkäitä ihmisiä ja niin vitusti paskaa. Kommunikaatiokatkoksien ja suoranaisten valheiden helvetti. Danten monitasoinen draamahelvetti jossa tuskin kukaan on syytön.
Ei täs muuta, tää meininki on eittämättä aivan kaikkien puolelta aivan tajuttoman ällöttävää, mielipuolista, psykoottista, pakkomielteenomaista ja henkilökohtaisissa kielimuureissaan suorastaan epäinhimillistä narttuilupaskaa, joka kaiken kukkuraksi varmaankin on puoliksi tiedostamatonta ! Eikö joku voisi jo lopettaa tai pudottaa ohjuksen meidän kaikkien päälle, koska mua iljettää edes tietää mitään.

Mulla ei ole mitään yhtään ketään vastaan ja käyttäydyn sen mukaisesti, mutta meiningin ollessa tämmöstä, varmaan elämäni aikana joudun tän ilmiön kynsiin itsekin, enkä odota innolla, hyi helvetti.

Mä olen aivan liian rehellinen putkiaivo (ja siten tälle naisten maailmalle aivan liian oikeudenkaipuinen ja suora) sitten kai sydämeltäni, koska nää mittasuhteet saa fyysisen oksennusrefleksin aikaseksi.
Get real, all of you !




MULLA OLI EILEN SWENGISSÄ HETEROIDEN KESKELLÄ AIVAN VITUN KIVAA. KOHTA JUOKSEN RAIVOLLA NIIN SYVÄLLE TAKASIN KAAPPIIN ETTÄ PAKASTAN PERSEENI NARNIASSA.
Puhun liikaa itsestäni ja omista asioistani ja prosesseistani. Tajusin juuri että tällä hetkellä minun tekee mieli vain olla ja tehdä kaikkea. Rauhoittaa itseäni. Liika kommunikoiminen haasteellisista ja vaikeista prosesseista ihmisten kanssa, jotka eivät ole samalla aaltopituudella tai niin ymmärtäväisiä, vaan saa kelailemaan liikaa että mitäköhän vittua noi kelaa musta, mun elämästä ja siitä mitä mun päässä liikkuu. Rauhoitun nyt. Kelaan sitten, kun olen rauhoittuneempi. Kelaan nytkin tosin. :)

herääntymä[Ei aihetta]Luonut: herääntymäLauantai 21.03.2009 05:50

Mä olen saanut avattua erään ihmisen ajattelukanavia. Se tuntuu hassulta. A warm and fuzzy feeling on se, kuulkaas lapset.
Tapahtuipa yhteisössä Ajattelen likaa ja se vaikeuttaa elämääni

14.12.2008 16:23 <allupoju`> Ajattelen liikaa ja se vaikeuttaa elämääni
15.12.2008 08:32 <Koenoe> ^no toi jätkä ei selkeestikään ajattele liikaa!

Ahaha

herääntymä[Ei aihetta]Luonut: herääntymäPerjantai 05.12.2008 23:56

usko sokeasti
siihen mitä koet oikeaksi
pitlele veitseä elämän kurkulla
huutaen samalla
kurkku suorana
ANARKIAA SAATANA

muista
et ole omistamasi materia
et ole ajatuksesi
olet kaikkeus
etkä ole mitään

et ole sama ihminen kuin eilen
et ole se ihminen joksi tulet huomenna

ole muutos
tule verbiksi

vain muutos on pysyvää
ja niin on hyvä
« Uudemmat - Vanhemmat »