IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
25.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 10900
Kommentteja: 61
Koko
725 jäsentä
Tyttöjä: 283 (40 %)
Poikia: 442 (60 %)
Sijoitus koon mukaan: 857
Keski-ikä
28,5 vuotta
Otos: 438 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,4 vuotta
Ylläpitäjä
sam`pe
Valvojat
NAMSQ, _JuuHANI_, jalperi

Jäsenet (725)

mikoakuolavisepstercarillovilperi96-duu-duu^^whomePinskuSiruprinsessakristjuliaa_MirhannajuuliajennaElCapitainEetuLNOx^^^Eetsa-HellHound13
« Uudemmat -

MetalsnakeTyötä tekevälle.Luonut: MetalsnakeSunnuntai 16.02.2014 13:24

On siitä näköjään aikaa kun on viimeksi ollut töissä ja nyt sen todellisuuden sitten muistaa aika elävästi, nyt kun on takaisin "sorvin ääressä"... tai paremminkin työstökeskuksen tällä kertaa.

Olen nyt jo 1,5kk ollut töissä ja se työkuva on muuttunut aika paljon viime kerrasta joka osa-alueella, mukaanlukien työilmapiiri, vaikkakin työpaikka on sama. Tietyt hyvät asiat ovat säilyneet ja suurimmassa osassa näitä atribuutteja on tapahtunut suuri parannus; palkkataso on korkeampi, työt ovat paljon paremmat ja tuottavammat, työilmapiiri on rento ja erittäin mukava, pomon kanssa voi vieläkin heittää läppää missä vaiheessa tahansa (ja sehän siinä paikassa kyllä lentää), enemmän "vapaa-aikaa", ei siis tarvitse koko työpäivää olla kädet kammissa ja vivuissa kiinni ja nyt työmatka on sen verran lyhyt, että autoa ei tarvitse lähteä raappaamaan tahi käynistelemään päästäkseni töihin. Ainakin talvella siihen kuluu paljon enemmän aikaa kun autoa kaivaa lumen alta pois, putsaa lasit ja ajaa töihin, kuin että yksinkertaisesti otan apostolin kyydin ja olen jopa paljon aiemmin perillä jalan kuin autolla.

Ekat pari kuukautta töihinmenosta on aina ollut hieman vaikeita, eikä tämäkään kerta ole poikkeus, muuttoon meni yksinään sievoinen summa ja uuden kodin kuntoonlaittamiseen/kalustamiseen meni oma osuutensa. Nyt kun tuloja on enemmän, huomasinpas että verojakin on alkanut kiskomaan välistä huomattavan paljon enemmän siitä lähtien kun olin viimeksi töissä, verottaja on muuttunut suorastaan riippakiveksi pelkästä piikistä pers-lihassa. Miten prosentti voi nousta 6 yksikköä, vaikka tuntipalkka ei ole noussut kuin vaivaisen euron? Mutta eihän se mikään ihme ole tässä valtiossa kun on nuo kuuluisat apinat siinä suuressa pylvästalossa päättämässä meidän asioista, meiltä kymättäkään.

Se asenne minkä olen ottanut mennessä työelämään uudestaan, on ihan erilainen kuin mitä viimeksi. Töitä olen painanut huomattavan paljon enemmän ja suostunut jopa viikonlopputöihin mielellään. Se on kyllä varma että nuo aavistuksen korkeamat tulot eivät vaikuta siihen miten paljon kusi alkaa nousemaan päähän, ainakaan tavallisesta poiketen :P Se on ainakin varma, että jo muutaman vuoden sisällä en asu enää yhdessäkään vuokrakämpässä tämän jälkeen, koska vuokrarahat on sellainen vara jota et koskaan saa takaisin kun se on mennyt vuokrafirmalle jemmaan.

Ideahan on, että joku päivä muutan vielä omakotitaloon, jossa säännöt ovat kokonaan minun omia eikä kenenkään muun määrittämiä, kuten näissä kämäsissä vuokrakämpissä. Jos esim. tulen yömyöhään töistä ja olo on saastainen, talonyhtiöstä löytyy takuulla kyrpää ohttaansa kasvattanut naapuri, joka valittaa asiasta. Siinä vaiheessa hänen majesteettinsa voi nuuhkaista peräpäätäni kun väännän tuhdin puhalluksen sitä itseään valittajan pahaa-aavistamattomiin sieraimiin. Omakotitalossahan ei tämmöisiä arkisia ongelmia ole, seinien takana on joko omia huoneita tai ulkoilmaa, ei naapureita.

Koska olin pois kaupungista vuoden ajan, kuviot ovat ehtineet hajota sen verran, ettei enää tiedä missä on menoja ja mistä etsiä itelle ajanvietettä, muualta kuin kesäviikonloppuisin kavereiden kanssa taistelukentiltä. Tässä on nyt keksittävä muutakin kuin kotona löhöilyä ja viikonloppuisin rellestämistä jo näin kevään alla. Ihmisiä tunnen suhteellisen vähän ja piirit ovat melko harvat sitten viime kerran. Uusien tuttavuuksien löytäminen ei ole siis niin tehokasta kuin se joskus oli, eli nykyiseen elämäntapamuutokseen on ehdottomasti lisättävä ihmisten ilmoilla käynti, eikä pelkästään kapakoissa. Se mistä aloitan, on monimutkainen tapa, sillä mitään selvää paikkaa tai aikaa ei ole ja sellainen on melkein joko järjestettävä itse tai pitää yrittää bongata lehdestä jotain muutakin kuin niitä ylimitoitettuja suviseura-kokouksia, joilla ei ole mitään tekemistä terveen järjen kanssa, kuten ei uskonnolla yleensä ole. Pointtina on, että on osallistuttava moniin eri tapahtumiin, nyt kun suureen osaan on jopa varaa ja intoakin.

TatorSaladSummer love :(Luonut: TatorSaladMaanantai 05.08.2013 18:46

Tämä pieni tyttö on jälleen päätynyt yksin :( olen kuin kesäkissa, otetaan hellään hoitoon kesän alussa ja kun kesä loppuu heitetään pihalle kuin roska.
Toivon mukaan vielä jostain prinssi uljas ratsastaisi paikalle..... en halua jälleen valittaa mutta en voi olla sanomatta mitään muuta kuin että ompas ihanaa taas olla yksin :(

Vastaus: Ei mitään, sillä molemmissa joudut laittamaan monia hakemuksia, että olisi edes mahdollisuuksia tapaamiseen. Sekä työnantajat että tytöt etsivät parasta vaihtoehtoa. Kun laitat hakemuksia, suurimpaan osaan et saa kummassakaan tapauksessa mitään vastausta. Jos sinulla käy tuuri ja pääset tapaamiseen on hyvä muistaa että todennäköisesti et ole ainoa paikan hakija ja lopulta joudut aina pettymään kun saat pakit koska et ole tehtävään sopiva :D

MetalsnakeLuottamusLuonut: MetalsnakeSunnuntai 24.03.2013 01:11

"Voin ehkä olla tavallinen ihminen, mutta olen yksilö. Katson mielipiteitä kuin ne olisivat tippoja valtameressä, sillä omanikin on. En esitä mitään, sillä olen oma itseni. En välitä olevani kukaan muu, vaikka idoleita ja alter-egoja on muutama. Moni ei ehkä tätä ymmärrä, mutta olen kuka olen, sitä ei kukaan voi muuttaa mikä olen, ja kuka olen. En aina halua olla oma itseni, mutta niin sen on vain oltava, ja se on oleva luotettava, luja-tahtoinen, yksin ja vailla tiedettyä tulevaisuutta. Tiedän mitä voin olla, mutten tiedä mitä tulen olemaan, tiedä miten sen tehdä, mutten mitä. Haluan olla oma itseni, en mitää enempää, en mitää vähempää."

Vaikka elämä on opettanut minulle sen, että pitää pitää kiinni siitä mihin uskot ja mikä pitää sinut oikeilla raiteilla, uskon kovasti siihen, että oikeat ihmiset ovat avain siihen. Ja vaikka olisikin osa kokonaisuutta, olen silti omalla tavallani uniikki, sillä yksikään tippa ei ole identtinen toisen kanssa, vaikka olisikin samanlainen. En havittele mitään mikä olisi omien kykyjeni ulottumattomissa, haluan vain sen mihin pystyn. Vaikka olen vain yksilö, ääneni kantaa kauas ja kaikuu vuosia kun kuolen, jos teen oikeat valinnat. Olen vain ihminen, mutta pystyn siihen mihin kuka tahansa muukin pystyy, eli ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, mikä tuntuu olevan sankarivoima näinä päivinä. Vaikka olenkin yksin, tiedän monien tukevan minua, ja vaikka olisinkin kokonaan yksin, pystyisin silti samaan, vaikken yhtä heikosti, sillä kaverit ja ystävät ovat niitä jotka määrittävät yksilön elämän todellisuudessaan ja siinä mitä on olevinaan.

Kaverit ovat kavereita mutta tosiystävät tunnistaa vain kun pääsee heidän päänsä sisään heidän omalla luvallaan. Se on vaan tosiasia että ystävän tunnistaa monestakin asiasta, minkä hän ei voi jakaa edes kavereiden kesken, saati sitten tuntemattomien. Ainakin kantapään kautta on tullut opittua se, että ystävä ei arvostele sinua, ei tuomitse, ei morkkaa, vaan auttaa vaikkei välttämättä tiedä sitä, tai ainakin myöntää sen, sen sijaan että alkaa selittelemään tekosyitä miten oilisi voinut auttaa. Saatan ehkä menettää yhden ystävän itsekkyytensä takia, mutta sen ainakin tiedän että on ainakin kaksi sellaista ihmistä, joiden käsiin uskaltaisin henkeni, jos vaan tilanne sitä vaatii. Heistä en luopuisi koskaan edes näilläkään näkymin, sillä he ovat todistaneet minulle arvonsa ystävinäni. Se on varmaan sanomattakin selvää: kavereita on aina tarpeeksi, mutta ystävän tunnistaa aina joukosta, sillä vain ystävä astuu esille oikeiden ongelmien ilmetessä auttaakseen.

Se on kyllä varma, että kaiken kokemani jälkeen, olen tosiystävä kaikille niille joihin luotan sen verran kuin luotan ja täysi painajainen niille jotka vain ajattelevat omaa napaansa. Kannattaa valita kaveripiirinsä tarkasti, sillä en aio piiloutua minkään tekosyyn taakse jos teen jotain pahaa jollekkin, sillä silloin tietää tehneensä jotaina TOSI väärää jos tietää löytäneensä jotain mikä ei kuulu siihen. Ihmisillä on vaan liikaan vapautta nykyään, luulevat että voivat tehdä mitä vaan muille selviten siitä. Se ei käy päinsä. Paha saa aina palkkansa ja se tarkoittaa sitä, että jos toiselle tekee jotain hyvää, siitä saa jotain hyvää, tavalla tai toisella, kun taas vstaavanlaisesti: ovi toimii kumpaankin suntaan, ei poikkeuksia.

Kuvan joudun lisäämään myöhemmin, sillä en ole omalla koneella juurin nyt.

TatorSaladminä + koulu = tyhjyysLuonut: TatorSaladMaanantai 18.03.2013 00:11

on ihan kamalan tyhjä ja stressaava ja ahdistunut olo :(( hmmmm saisikohan jonkun piristämään??

TatorSaladEttä näin....Luonut: TatorSaladSunnuntai 02.12.2012 01:22

Ehkä on normaalia elää menneitä aikoja uudestaan runojen ja satujen kautta. Ehkä on täysin ok itkeä yhä uudestaan tietylle kohdalle ja katua menneitä päätöksiä . Silti mä toivon joka ilta ja joka kerta kun ripsi putoo tai kello on 11:11 . Mä toivon ja rukoilen että voisin edes hetken aikaa tietää miltä tuntuu olla ilonen , onnellinen ja rakastettu . Miltä tuntuis seurustella , kertoo muille ja suudella julkisesti . Ei kai koskaan ole liian myöhäistä kasvaa ja oppia elämästä ja itsestään lisää . Joskus on vain hukassa , ja tarvitsee jonkun joka muistuttaa mihin suuntaan olikaan menossa .

TatorSalad[Ei aihetta]Luonut: TatorSaladTiistai 03.07.2012 02:34

"I just hope that everything could be just like they use to be"

Joskus osaan vain valita sanani väärin ja tehdä asiat monimutkaisiksi, liian vaikeiksi......

janika---[Ei aihetta]Luonut: janika---Tiistai 20.09.2011 21:40

Seuraava suudelmasi? - NEVER
Mitä biisiä kuuntelet? - vamos a la playa- loona
Pystytkö katsomaan kauhuelokuvia? - tottakai
Haluaisitko lävistyksiä? Mihin? - kulma ehkä jos joku, mut en aatelu ottaa
Jäisitkö nyt kotiin vai lähtisitkö johonkin? - kotiin jäisin :) yksin ah!
Lemppari alkoholijuoma? - tequila
Viimeisin ostos? - kanaa, vihannes wokkia ja nuudelia :D
Oletko avoin tunneasioissa? - riippuu
Oletko hyvä pitämään salaisuuksia? - luulisin että joo
Voisitko suudella jotakuta tehdäksesi tyttö-/poikaystäväsi hulluksi/mustasukkaiseksi? - emmä
Oletko suudellut ketään jonka nimi alkaa N:llä? - juu
Kuinka vanhalta näytät? - luullaan aina 18-19 vuotiaaks mutta en ees näytä
Onko suunnitelmia huomiseksi? - koulu<3
Onko henkilö jota viimeksi suutelit tehnyt sinulle fritsua? - juu
Tykkäätkö viettää perheesi kanssa aikaa? kenen niistä? emmi on mukava :)
Jos olet todella hiljainen, mitä se tarkoittaa? -mietin jotain yleensä
Mitä sinun pitäisi olla nyt tekemässä? - lukemassa bilsan kokeisiin
Montako lävistystä sinulla on? - ei yhtään
Entä tatuointia? - ei vielä yhtään
Kun joku tekstaa tai soittaa sinulle, meinaatko tulla hulluksi? - jos yöllä nii juu, mutta muuten ei haettaa
Missä kännykkäsi on nyt? - tuolla jossain
Oletko mukava kaikille? - en
Onko joku pettynyt sinuun tällä hetkellä? - tottakai
Millainen viime kesäsi oli? - iha jees :D
Onko seksi rakkautta? - riippuu kenen kanssa, yhe illan jutut ehei
Tykkäätkö kuhertelusta/kiehnäämisestä? - sillo ku siltä tuntuu
Kenellä on kyky satuttaa sinua henkisesti? - yhellä
Miltä sinusta tuntuu nyt? - ´vitunmoinen bile fiilis :D
Ketä halasit viimeksi julkisella paikalla? - jenna
Joku ajattelee sinua juuri nyt, eikö niin? - no ei taija
Onko joku joka ei pidä sinusta? - hell jeah
Luuletko että henkilö jota suutelit viimeksi, välittää sinusta? - ei
Onko mahdollista olla sinkku ja onnellinen? - todellaki!
Nukuitko viime yön yksin? -En
Uskotko että asiat muuttuvat seuraavien 3 kk aikana? - empä uskos
Olisiko ärsyttävää jakaa sänky jonkun kanssa joka yö? - riippuu ihan kenen :) mut kyl se periaattees

Ssacredok mitäääLuonut: SsacredMaanantai 15.08.2011 00:11

Jos tyttö-/poikaystäväsi ei kommentoi tähän vuoden kuluessa, häntä ei luultavasti ole

ajattelijatekipä hyvää:)Luonut: ajattelijaLauantai 11.06.2011 16:47

tekipä hyvää
pistin levyltä Jarrea soimaan, sidoin 2kilon puntit jalkoihin ja käsiin ja juoksin sen koko ajan ihan täysiä, huusin kiroilin, itkin ja paiskoin jumppapalloa pitkin kämppää.
« Uudemmat -