IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
23.9.2008
Tilastot
Käyntejä: 250
Koko
52 jäsentä
Tyttöjä: 35 (68 %)
Poikia: 17 (32 %)
Keski-ikä
26,4 vuotta
Otos: 31 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,0 vuotta

Jäsenet (52)

tinkeli-WIRAmisuliJösi90Morgenstern^hennahhH`anzqu-ketola_69H3nnaBRniinuska__Antt1_russian88AP_KinGiJayPpaholaisentytarKirsi_2911
« Uudemmat - Vanhemmat »

Inak__[Ei aihetta]Luonut: Inak__Torstai 25.09.2008 12:19

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi. Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

LaLuna<3Luonut: LaLunaTorstai 25.09.2008 00:15

Käytiin just viemässä kynttilät tyttöjen kanssa Imon muistopaikalle, missä Kauhajoen SEAMK:n uhreille sai jättää muistokynttilän. Tuli vähän haikea olo, kun ajatteli jos siellä olisi ollut joku tuttu. Tai mistä sitä tietää, voi siellä ollakkin ollut joku tuttu. Toivottavasti ei. Jaksamisia oikeasti kaikille jotka jonkun tuntee, joka siellä on ollut ja kuollut. Tuntuu jo muutenkin hirvittävältä, kun on saman ammattikorkeakoulun opiskelijoita, jotka tapauksessa on kuollu. Ja varsinkin kun on nähnyt surua oman kouluyhteisön keskuudessa, kun joku on menettänyt ystäviä ja läheisiä. Ei omaakaan mieltä kyllä tapauksen jälkeen ole kauheasti lämmittänmyt. Ajattelee lähinnä vaan, että mitä jos se olisikin ollut omassa yksikössä, missä opiskelee.

Jaksamisia<3

Black^angelsuru :(Luonut: Black^angelKeskiviikko 24.09.2008 17:15

päivä on hieno mut silti todella synkkä :(
tänään on kulunut tasan 2v kun rakas veljeni lähti enkeleitten matkaan :'( iso ikävä painaa edelleenkin.

sitten se eilinen ihan kamala juttu joka tekee tästä päivästä todella synkän..

toivottavasti kolmatta tuollaista ei koskaan tulis enään.. toivottavasti poliisit osais jo huomioida tuollaisissa jo tarvittavii asioita..

E||1kauheaa:'( Otan osaaLuonut: E||1Tiistai 23.09.2008 23:57

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.

TÄNÄ ILTANA SYTYTÄMME KYNTTILÄN KLO: 22 UHRIEN MUISTOKSIKauhajoen koulussa kuolleiden muistolle

Se hiljainen hetki pidetään myöhemmin, mutta tiedossa on jo kuolleita. Ota osaa suureen suruun, kopioimalla tämä omaan päiväkirjaasi ja lisäämällä mukaan oman nimesi/nimimerkkisi.

Suremme liian aikaista pois menoanne: jarsta^,ebllla`, Eetu] , jasmiina`, pjauliina , pinjäu , sofiaö jänina, nettajAu`, answ`, SaneGee, Laurää, wau, kkaisasi, jennaå, ototo, maiksii ,janitajau , `sfia , Alinaaa| , Mahyr, E||1
« Uudemmat - Vanhemmat »