IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
7.10.2008
Tilastot
Käyntejä: 10365
Kommentteja: 14
Koko
1345 jäsentä
Tyttöjä: 434 (33 %)
Poikia: 911 (67 %)
Sijoitus koon mukaan: 348
Keski-ikä
36,1 vuotta
Otos: 908 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,2 vuotta
Ylläpitäjä
Jufda
Valvojat
RonssoN, Nanoxt, Lemieaux, Ai, Sabbe, raztaman, Sorin, t_Mu, KidsWithGuns, Eetu_Karioja, Sinfull, Pulttikristus, MrGanja, angeloz, astikain

Jäsenet (1345)

JuhasdLaNttuLooratiiiina^^Daealishimppadeolkion1`setämies`chris_RevolverimiesErrorIEvolutionNumbNuts^Kurskii^julma_almaBoogeyfilthpigtuittulainen
« Uudemmat -
Ärsyttääkö sossu? Tympiikö kansalaispalkka? Ei hätää. Tässä tulee KANSALAISLAINA! \o/

Kansalaislainan ideoinnin taustalla on liberalismin ajatus. Vapautta ja vastuuta. Kansalaislaina toimii siten, että jos tulee äkillistä rahan tarvetta eikä duuniakaan ole, niin käänny pankkisi puoleen ja hae valtion takaamaa kansalaislainaa, inflaatiokorolla. Opiskelijoille tuttu juttu ;) up to 1000 euroa kuussa. Saat itte valita suuruuden :) bonuksena valtio voisi tarjota lainastasi jopa huntista kahteen kuussa :)

Jotain vastuutakin tässä on tietty takana. Laina näes pitää maksaa takas. Sit kun massia löytyy =) paitti jos delaat :/ niin omaisuutesi ulosmitataan. Mut perilliset ei tätä lainaa peri. Sen sijaan he saa kyl etuoikeuden lunastaa perintöä ensimmäisinä ulosmittaushintaan :) Ja jotta valtio ei jäis puillepaljaille nii viel ku elät sulle voitas asettaa vaik 10% lisäveroprosentti kunnes saat velkas kuitattua.

Nerokkuushan täst löytyy viel siit, et oikeestiha me kaikki sossupummit ollaa velkaa valtiolle ja veronmaksajille, me ei vaa nähä sitä, mut sit me oltas ihan konkreettisesti velkaa :)Plussat ja miinukset:

+parhaimmillaan vähentää valtion kustannuksia

+sossut voi keskittyä muuhun ku rahalappujen pyörittelyyn

+jengin ei tarvi marista et sossu on perseestä

+ei tee duunin teosta kannattamatonta

-jotku käyttäs tätä lainaaki varmasti hyväks :/

-lannistaako laina? O_oPs. Ideaa vois laajentaa ja poistaa yrityksiltä sairaiden palkanmaksu velvotteet. Ethä sä hei kipeen tee duunii mistä sulle maksetaan :S sen sijaa kaikki sairaat vois hakee tätä huippu huokeaa kansalaislainaa! :) extra suuruudella työnantajan palkkatodistusta vastaan.

JufdaMoving ForwardLuonut: JufdaTorstai 27.01.2011 02:42

JufdaSitaatteja: randomiaLuonut: JufdaPerjantai 16.04.2010 15:52

“Jos katsot tarkkaan voit todeta, että lähes kaikki mikä todella merkitsee meille paljon, kaikki mikä koskettaa syvimpiä tunteitamme siitä kuinka ihmiselämää tulisi elää ja vaalia, perustuu jonkinlaiseen vapaaehtoisuuteen.”
~ Margaret Meadin

“Yksi paviaanien opetus meille on niiden kyky, muuttaa yhteiskuntajärjestelmäänsä yhden sukupolven aikana, vaikka olemme luulleet, että tällaiset asiat ovat ‘kiveen kirjoitettuja’... Meillä ei ole enää tekosyytä sanoa, että jotkin asiat ovat muuttumat-
tomia ihmisen yhteiskunjärjestelmissä.”
~ R. Sapolsky

“Vanhat taipumukset rodulliseen, seksuaaliseen, uskonnolliseen ja nationalistiseen kiihkoiluun alkavat murtua. On kehittymässä uusi tietoisuus, joka näkee maapallon yhtenäisenä organismina ja joka ymmärtää, että itseään vastaan sotiva organismi on tuhoon tuomittu. Me olemme yksi planeetta.“
~ Carl Sagan

“Merkittävä, kiihtyvällä tahdilla kasvava teknologinen ja tieteellinen kehitys eivät ole saaneet rinnalleen tasa-arvoista sosiaalista, taloudellista tai poliittista kehitystä. Olemme vasta alkaneet teknologian ulkopuolisten kehitysmahdollisuuksien tutkimisen - niin sosiaalisten, poliittisten, kuin taloudellistenkin. Voidaan olettaa että modernin tyyliset sosiaaliset saavutukset, kuten kapitalismi, fasismi ja kommunismi, katsotaan tulevaisuudessa primitiivisiksi yhteiskuntakokeiluiksi.“
~ Ralph Linton

“Jos valtion tuotantoteollisuus olisi organisoitu kokonaan järjestelmälliseksi kokonaisuudeksi osaavien teknikoiden johdolla, maksimoidessamme hyödykkeiden ja palveluiden tuotannon - välinpitämättömien liikemiesten hallinassa tapahtuvan voitontavoittelun sijaan - näkisimme tuotteiden ja palveluiden tuotantomäärien ylittyvän useilla sadoilla prosenteilla.”
~ Thorstein Veblen

JufdaTerve, luet terroristin blogia :oLuonut: JufdaPerjantai 09.04.2010 21:54

" - - ihmiset, jotka ovat aborttia vastaan, omistavat kultaa tai näyttävät Yhdysvaltain lippua ja jopa ihmiset, jotka keskustelevat elokuvasta Zeitgeist, luokitellaan poliisin “vihollisiksi”. - - "

http://www.infosota.fi/2009/03/17/poliisia-ohjeistettu-pitamaan-asiosita-hyvin-perilla-olevina-terroristeina/
Hienointa Z-liikkeessä on se, ettei ole minkäänlaista byrokratiaa, turhaa päätöksentekomenettelyä tai ylimääräisiä johtajia pyörittelemässä papereita. Z-liikkeessä ideat toteutetaan jos ne on tarpeeks hyviä. Ihmiset osaavat kyllä äänestää jaloillaan.

Tämä itseasiassa koskee koko Z-liikettä: jos se ei vakuuta, emme koskaan tule näkemään resurssipohjaista järjestelmää... ja maailma jatkaa kohti... noh... erilaista tulevaisuutta.

Jos haluat kantaa kortesi kekoon niin tuo esiin omat ideasi tietoisuuden levittämiseksi: http://zeitgeistfinland.uservoice.com

Tuolla voit myös äänestää muiden ideoita (käytössä 10 ääntä). Kommentoimalla jo postattuja ideoita voit tehdä alkuperäisistä ideoista vielä parempia, tai osoittaa niiden toimimattomuuden.

Jos joku idea - oma tai muiden - on mielestäsi törkeen hyvä, älä epäröi postata sitä Facebookiin, Twitteriin tai muualle.

Peace,

Tomi
Ihmisen evoluutio on viimeisten kymmenen tuhannen vuoden aikana ollut noin sata kertaa nopeampaa kuin aikaisemmin. Eroamme 5000:n vuoden takaisista esi-isistämme enemmän kuin he eroavat 400 000:n vuoden takaisista neandertaleista. Mikään ei osoita että geneettisen kehityksen vauhti olisi hidastumassa. Päinvastoin, alan tieteilijät antavat ymmärtää että tahti kiihtyy jatkuvasti. Jos se on (suhteellisen) hiljattain kiihtynyt satakertaiseksi, se viittaa eksponentiaaliseen kasvuun.

Kunhan tätä kiihtymisen ilmiötä käsittelevä tiede, kybernoiva teknologia, ja geneettinen manipulaatio kehittyvät, ampaisee evoluutiossa vielä ihan uusi vaihe käyntiin. Jos evoluutio siihen asti oli sellaista 100-1000-kertaista muihin lajeihin verrattuna, niin voipi olla että se kiihtyy niin paljon että meidän on sitä nyt hyvin vaikea ylipäätään käsittää. Se mitä pidetään utopistisena, tai vasta "vähintään miljoonien vuosien päässä" saavutettavissa olevana, voi olla ihan nurkan takana. Tekoälyyn ja koneelliseen prosessointiin (löyhästi) integroitu ihmismieli on tuskin monenkaan sukupolven päässä.

Sitä aikaisemmin tullaan toki näkemään aivojen sähkömagneettisilla aalloilla ohjattuja vehkeitä. Meidän nykyihmisten aivot eivät todennäköisesti kykene kovin hienovaraiseen "ohjaukseen", tai pikemmin kommunikointiin sellaisten laitteiden kanssa. Nuoresta asti laitteen käyttöä opettelevalle tilanne on eri, ja hänen jälkeläisellään sitten taas vielä helpompaa. Myöhemmin opitaan rakentamaan kone samankaltaisista osista kuin aivotkin. Ihmisen ja koneen raja tulee hämärtymään ja roimasti.

Jonain päivänä voidaan myös erityisesti suunnitella kyberneettinen laite joka sopii jälkikasvun geneettiseen profiiliin. Niinkun että isillä on vielä Härpäke-Järjestelmä 2, mutta kun pikku-Ismo syntyy niin sitä varten on geenikartoituksen avulla sitten neuroteknisesti kustomoitu versio 3, tyyppi Y valmiina :D

Jotkut futuristit kuvailevat myös ns. geneettisen adaptaation kyber-varusteille. Eli että biologinen evoluutio mukautuisi tekniseen. Joko geenimanipulaation avulla, tai miksei itsestäänkin. Tämä istuu teoriaan eri evoluutioiden (biologinen, kulttuurillinen, tekninen) yhdentymisestä. Kulttuurinen ja biologinen evoluutio ovatkin jossain määrin lomittuneet, tästä todisteena ihmisen korvan sisällä olevat kuuloelimet. Yksikään laji ei kykene yhtä tarkkaan ääniaaltojen käsittelyyn korvillaan. Vaikka apinalle antaisi ihmisen aivot, sen olisi silti hankala ymmärtää ihmisen puhetta. Ensimmäiset viitteet ihmisen yrityksistä laskea aikaa, ovat suunnilleen saman ikäisiä kuin ensimmäiset viitteet kehittyneemmästä korvan rakenteesta. Biologisen kehityksen voidaan siis sanoa mahdollistaneen, joidenkin mielestä ehkä jopa "tarkoituksellisesti", koko kulttuurimme kehityksen.Vaikuttaa ehkä vähän hörhöltä tekstiltä, mutta mielestäni on aika selkeää että jo lähitulevaisuudelta on odotettavissa läpimurtoja joista emme kuitenkaan vielä tiedä. Ihmiskunnan evoluutio on, yllätys yllätys - meille täysin ennennäkemätön asia. Alan johtavat tieteilijät ja visionääritkään eivät tarkalleen pysty kertomaan mitä tuleman pitää. Jos väittävät pystyvänsä, älkää uskoko.

Siitä kuitenkin on tieteelliset todisteet että ihmiskunnalla menee aika lujaa, ja kiihtymiselle ei näy loppua. Pitäkää kiinni.


Lisää:

NBC:n tiedesivu, ja sieltä Future of man, josta kohdat numan, cyborg ja astran on mielenkiintoisia. Niiden vieressä olevat aikaennusteet eivät taas perustu yhtään mihinkään, jonkun moukan ääripessimistinen näkemys varmasti.

How Stuff Worksin artikkeli aiheesta, videonpätkä ja kaikki

Scientific American kulttuurin vaikutuksesta evoluutioon
Poliittiset puolueet jaetaan perinteisesti oikeiston ja vasemmiston akselille. Klassisessa mielessä oikeistolaisuudella on tarkoitettu taloudellista liberalismia, konservatiivisuutta, isänmaallisia arvoja sekä vapauden korostamista. Vasemmistolla taas on tarkoitettu sosiaalista oikeudenmukaisuutta, muutoksellisuutta, työväenliikkeen arvoja sekä oikeuksien korostamista. Nykyään oikeistolla tarkoitetaan vasemmiston vihollisia ja vasemmistolla oikeiston vihollisia. Mitään muuta merkitystä niillä ei enää ole.

Hyvän esimerkin tästä tarjoavat perussuomalaiset. Taloustutkimuksen tekemän tutkimuksen mukaan perussuomalaiset on hieman keskustasta vasemmalla oleva työväenpuolue. Perussuomalaisten kunnallisvaaleissa saaman voiton jälkeen Paavo Lipponen kuitenkin vertasi perussuomalaisten taustalla vaikuttavia ideologioita 1930-luvun äärioikeistolaisiin ideologioihin. Euroopan unionin uutisia välittävä EUObserver puolestaan kertoi Perussuomalaisten kannattavan kovia oikeiston arvoja. Tietysti perussuomalaisetkin tahtovat haukkua muita äärioikeistoksi, jotta heitä itseään ei haukuttaisi. Tämän vuoksi Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Vesa-Matti Saarakkala korostikin Ilkka-lehdessä 11.10.2009, miten Muutos 2011 on hänen mielestään äärioikeistoa. Nämä esimerkit eivät ole yksittäistapauksia, vaan arkipäiväinen osa politiikan sekä median retoriikkaa.

Se, miten poliittiseen spektriin liittyvää termistöä käytetään mediassa tai poliitikkojen itsensä keskuudessa, ei seuraa minkäänlaista johdonmukaisuutta tai kaavaa. Kyse on pelkästään kuumasta ilmasta, eli sisällöttömästä aukomisesta vailla minkäänlaista pointtia. Oikeiston ja vasemmiston merkityssisältö vaihtelee tasan sitä mukaa, mitä käyttäjän motiivit sattuvat milloinkin olemaan, missä yhteydessä asiasta puhutaan ja kenen kannalta asiasta puhutaan. Kun itsensä oikeistolaiseksi mieltävä ihminen tahtoo käyttää leimakirvestä, hän toteaa vastustajiensa olevan "kommunisteja" tai "vihervasemmistoa". Kun taas vasemmistolaiseksi itsensä mieltävä tahtoo herjata, ottaa hän esille "fasismin" ja "laitaoikeiston". Mitään perusteita millekään näille määrityksille ei anneta -- koskaan. Jos termit määriteltäisiin, ne menettäisivät tehonsa leimakirveinä.

Myös termien historialliset merkitykset heittävät häränpyllyä ajasta ja paikasta riippuen. Yleinen oletus toisen maailmansodan tilanteesta oli se, että Saksan natsit olivat "äärioikeistoa" ja Neuvosto-Venäjän kommunistit "äärivasemmistoa". Todellisuudessa näillä kahdella järjestelmällä ei kuitenkaan ollut mitään olennaista eroa. Molemmat kannattivat omaa versiotaan sosialismista; Saksalla kyse oli kansallissosialismista ja Neuvostoliitolla kommunistisesta sosialismista. Kumpikaan järjestelmä ei suosinut taloudellista tai poliittista liberalismia. Molemmat järjestelmät olivat totalitaarisia diktatuureja, jossa kaikki valta oli keskittynyt vahvalla hallintakoneistolle. Järjestelmät jaettiin oikeistoon ja vasemmistoon, koska ne olivat sodassa toisiaan vastaan ja pyrkivät demonisoimaan vastustajansa.

Alunperin vasemmisto/oikeisto-akseli on peräisin Ranskasta 1700-luvun loppupuolelta. Status quo'n säilyttämistä kannattaneet istuivat lainsäädäntöelimissä oikealla, siinä missä taas muutosta ajavat tahot istuivat vasemmalla. Tämän vuoksi nykymaailmassakin eletään monessa suhteessa oletuksessa, että oikeistoon liittyisi konservatiivisuus ja vasemmistoon taas muutoksellisuus. Asia ei kuitenkaan kestä lähempää tarkastelua, sillä se, mikä on konservatiivista ja mikä ei, vaihtelee.

Konservatiivisuus (lat. conservare, säilyttää) merkitsee vanhan tilanteen säilyttämistä tai pyrkimystä vanhaan tilanteeseen. Jenkkilässä konservatiiveina pidetään republikaaneja, jotka kannattavat pieniä veroja ja valtion vähäistä puuttumista talouteen. Ihmistä, joka on kannattamassa verovaroilla kustannettavien palvelujen lisäämistä, pidetään Jenkkilässä muutoshenkisenä. Tästä esimerkkinä Barack Obama ja hänen terveydenhuoltouudistuksensa. Suomessa perinteinen järjestelmä taas on ns. hyvinvointivaltio, eli valtio, joka huolehtii verovaroista kustannettavilla sosiaalisilla tulonsiiroilla kansalaistensa hyvinvoinnista. Taloudelliseen vapauteen puuttumisen ja positiivisten oikeuksien korostamisen vuoksi järjestelmää voidaan perustellusti pitää klassisella akselilla vasemmistolaisena. Jos henkilö ehdottaa hyvinvointivaltion ja siihen liittyvien arvojen lopettamista täyden talousliberalismin edessä, ei häntä voida Suomessa pitää mitenkään konservatiivina, mutta tästä huolimatta hänen ajamansa politiikka olisi klassisesssa mielessä oikeistolaista.

Konservatismin liittäminen oikeistoon on vain yksi esimerkki. Ongelma itsessään syntyy siitä, että arvoja ja asioita, joilla ei ole mitään välttämätöntä liitonnaissuhdetta toisiinsa, niputetaan yhteen nimikkeiden alle. Ei ole mitään syytä, miksi vahvasti isänmaallinen ("oikeistolaisuus") duunari ei voisi samaan aikaan kannattaa työväenliikettä ja hyvinvointivaltiota ("vasemmistolaisuus"). Mikään asia koko universumissa ei tee sitä, etteikö äärimmäisen liberaali ("oikeistolaisuus") ekonomi voisi katsoa valtiorajojen olevan puhtaasti keinotekoisia konstruktioita, joita ei tarvita ("vasemmistolaisuus"). Minkäänlainen looginen välttämättömyys ei sääntele sitä, mitkä asiat liittyvät vasemmistolaisuuteen ja mitkä oikeistolaisuuteen. Kyse on puhtaasti ihmisten sanavalinnoista.

Vasemmiston ja oikeiston jaottelusta seuraa se, että poliittiset vaihtoehdot tarjotaan ihmisille könteissä. "Jos kannatat tätä asiaa, silloin kannatat myös tätä asiaa." Kun ihminen ottaa vasemmistolaisuuden tai oikeistolaisuuden mielivaltaiset etiketit osaksi identiteettiään, hän tekee näistä mielipidekönteistä osan itseään. Todellisuudessa kuitenkaan asioita ei voi koplata yhteen köntiksi, vaan esimerkiksi kysymys kansallisvaltiosta on täysin erillinen kuin kysymys sosiaalisista tulonsiirroista. Vastaavasti yhä suurempi ja suurempi osa asioista ovat sellaisia, että niitä ei voida millään tavalla pistää oikeiston tai vasemmiston perinteiselle akselille. Yksi hyvä esimerkki tästä ovat sähköisen liikenteen tunnistetiedot. Kumpikaan, ei oikeisto eikä vasemmisto, tiedä, mitä nämä tunnistetiedot ovat tai miten suhtautua niihin. Teknologia ja kehitys tuovat jatkuvasti uusia asioita, eivätkä vanhat, kalkkiutuneet oletukset poliittisesta "vasemmasta" ja poliittisesta "oikeasta" pysy sen perässä.

Ihmisten poliittinen jako vasemmistoon ja oikeistoon on vanhentunut ja turhanpäiväinen tapa. Se, mitä siitä todellisuudessa seuraa, on kansan jakaminen itseään vastaan. Kansalle luodaan tällä keinotekoisella jaottelulla omasta keskuudestaan vihollisia, joita syyttää yhteiskunnan erilaisista epäkohdista. Talouskriisin aikana tämä näkyi äärimmäisen selvästi "vasemmistolaisten" syyttäessä talouskriisistä oikeistolaista liberaalipolitiikkaa ja "oikeistolaisten" taas haukkuessa kriisin syyksi vasemmistolaista sääntelyä. Todellisia syyllisiä osoitetaan sormella hyvin harvoin, kun on mahdollista käyttää syntipukkia. Vasemmistolle oikeistossa on aina syntipukki ja oikeistolle puolestaan vasemmistossa.

Koska vasemmistolle tai oikeistolle ei ole edes etäisesti yhtä merkityssisältöä, ajattelevat ihmiset vasemmiston ja oikeiston tarkoittavan eri asioita. Joillekin vasemmistolaisuuteen liittyvät liberaalit ajatukset, toisen mielestä taas se on perinteisesti työväenliike. Joillekin oikeisto on kansallismielisyyttä, toisille klassista liberalismia. Ongelma, mikä tästä seuraa, on se, että ihmiset puhuvat samoilla sanoilla eri asioista, eivätkä tämän vuoksi tajua toisiaan. Keinotekoisen vastakkainasettelun lisäksi vasemmiston ja oikeiston jaottelu etäännyttää ihmisiä toisistaan.

Todellinen poliittinen spektri ei jakaudu vasemmistoon ja oikeistoon. Todellinen poliittinen spektri jakautuu niihin, jotka ovat ihmisten puolella, ja niihin, jotka eivät ole. Jos ihminen on korruptoitunut tai psykopaattinen, ei sillä ole mitään väliä, mitä väriä hän tunnustaa. Jalot ideologiat eivät paina mitään vaakakupissa, jossa on henkilökohtainen etu, raha ja oman valtansa kasvattaminen. Oikeiston ja vasemmiston välisen vastakkainasettelun ja keinotekoisen jaottelun ylläpitäminen vaikeuttaa keskustelua, kangistaa ajattelua ja piilottaa olennaisia kysymyksiä savuverhon taakse. Se on turhaa ja vahingollista.

Marko Sihvonen on ollut eduskuntatalon edessä nälkälakossa 1.2. alkaen vastustaakseen Suomen pohjavesien yksityistämistä ja myymistä ylikansallisille suuryrityksille. Veden hinta on nousemassa räjähdysmäisesti ja nykyinen talouskriisi ainoastaan kiihdyttää tätä. Suomen hallitus on asettamassa lakia, joka mahdollistaa kansallisten pohjavesivarantojen myymisen yksityisille yrityksille. Asia liittyy EU-direktiiveihin.

Asiasta ovat kirjoittaneet ainakin:
Riikka Söyring 1, 2
Veli-Pekka Kortelainen 1
Lars Österman 1
Kullervo Kalervonpoika 1, 2

Marko Sihvoselle on tehty Facebookiin tukiyhteisö ja hänen mielenosoitukselleen on perustettu tukisivusto. Yle ei ole huomioinut Marko Sihvosen mielenosoitusta mitenkään. Suomen lain mukaan laillisen mielenosoituksen järjestämiseksi ei tarvita minkäänlaista lupaa, vaan ainoastaan järjestysluonteinen etukäteisilmoitus viranomaisille. Marko Sihvonen oli todistettavasti tehnyt tämän ilmoituksen. Tästä huolimatta 3.2. poliisit ottivat Marko Sihvosen kiinni ja laittoivat hänet poliisiauton taakse. Poliisi ei perustellut Sihvosen kiinniottoa millään tavalla.

Se, mitä tässä tapahtuu, on, että Suomen virkavalta ei kunnioita lakia, eli sitä ainoaa asiaa, jonka ansiosta heillä on lainkaan minkäänlaista valtaa yli kenenkään toisen. Se, miksi näin tapahtuu, on se, että julkinen valta ei tahdo ihmisten näkevän, että ihmiset pystyvät sanomaan ääneen mielipiteensä julkisen vallan moraalittomista ja oikeudettomista toimista. Julkinen valta ei kestä ihmisten mielipiteitä, joten ihmiset pyritään pelottelemaan hiljaiseksi.

3.5.2009 Helsingin Sanomat uutisoi Suomen syyllistyneen viimeisen 15 vuoden aikana useampaan ihmisoikeusrikkomukseen kuin kaikki muut Pohjoismaat yhteensä. Kun ottaa huomioon sen, että muissa Pohjoismaissa on yhteensä 3,7 nousee luku vielä merkittävämmäksi. Ainoastaan seitsemän Euroopan neuvoston maata on saanut Suomea enemmän tuomioita sananvapauden rikkomisesta. Suomi liukuu jatkuvasti yhä kiihtyvällä tahdilla kohti samankaltaista vastustuksen ja vaikutusmahdollisuudet nujertavaa kontrollijärjestelmää kuin mikä naapurimaa Venäjällä on vallinnut muutamia hassuja poikkeuksia lukuunottamatta koko Suomen nykyisen olemassaolon ajan.

Kehitys ei ole ainutlaatuista Suomessa, vaan tämä sama ilmiö tapahtuu kaikkialla Euroopan unionissa. Naapurimme Ruotsi on ottanut käyttöönsä telekuuntelujärjestelmän, jolla se pystyy valvomaan kaikkea sen rajat ylittävää tietoliikennettä, mikä tarkoittaa käytännössä hyvin suurta osaa Suomen tietoliikennettä. Tämän lisäksi Euroopan yhteisöjen tuomioistuin vaati Ruotsia ottamaan käyttöönsä lait, jotka pakottavat teleoperaattorit tallentamaan asiakkaidensa puheluja ja sähköposteja.

Britannian hallitseva puolue Labour on luonut keskimäärin 33 uutta rikosta joka ikinen kuukausi siitä asti, kun se on ottanut vallan. Labourin hallituksen aikana on myös ryhdytty asentamaan valvontakameroita 20 000 tuhanteen yksityiseen kotiin. Valtontajärjestelmän hinta on noin 400 miljoonaa puntaa. Britannia on asentamassa kameroita talojen sisälle myös valvoakseen ihmisten naapureita, jalankulkijoita ja katunäkymää.

Ei ole mitään syytä olettaa, että kehitys tulisi pysähtymään siihen pisteeseen, missä se on nyt. Valvonta-, hallinta- ja seurantajärjestelmien kehittely ja implementointi on ainoastaan kiihtynyt ja se kiihtyy yhä edelleen. Koko Euroopan unioni, ei vain Suomi, on kulkemassa kohti köyhää, kurjaa ja hallittua dystopiaa. Tässä ei ole mitään omituista, sillä järjestelmät ja ihmiset niiden takana ovat läpi historian halunneet valtaa muiden ihmisten yli. Nykyhetki olisi historiallinen kuriositeetti, jos niin ei olisi tälläkin hetkellä.

Kansanedustajilla, ministereillä tai virkamiehillä ei ole todellisuudessa lainkaan valtaa. Heidän ainoa valtansa on kirjoittaa paperille tai tietokoneelle asioita ja puhua. Heidän puheensa ja kirjoituksensa vaikuttavat todellisuuteen ainoastaan sen takia, että ihmiset eivät ole vaivautuneet sanomaan vastaan. Kun ihmiset sanovat heille vastaan, heidän hallitsijan viittansa putoaa pois ja heistä tulee tasan samanlaisia tyyppejä kuin kaikista muistakin.

Perjantaina 19.2. Marko Sihvosen tukijoukot järjestävät ulkoilmabileet Arkadianmäellä. Kannattaa myös liittyä Facebookin tukiyhteisöön ja harkita Söyringin ja muiden blogien levittämistä läpi Internetin.
"EU vaatii veden ja vesipalvelujen täydellistä liberalisointia ja yksityistämistä. Tällaisten hankkeiden seurauksista on paljon varoittavia esimerkkejä kehitysmaista. Yleisiä seurauksia on aina ollut veden ja vesipalvelujen nopea ja reipas kallistuminen (useiden satojen prosenttien hinnanousut kuutiota kohti, jopa muutaman kuukauden sisällä). Kehitysmaissa tilanne on johtanut pahimmillaan siihen, että köyhimmillä ei ole enää ollut varaa edes peseytyä."

http://turjalainen.blogspot.com/2010/02/skandaali-viinivaaran-pohjavesihankeen.html

* Suomen pohjavesien yksityistäminen eli ryöstäminen tavalliselta kansalta on parhaillaan eduskunnan käsittelyprosessissa uuden vesilain muodossa
* http://www.supportmarkosihvonen.com/
* Kävin itse tukemassa Markoa vuorokauden ajan ja vein mm. Addendum DVD:n hänelle. Z-liike on muutenkin ollut kohtalaisen hyvin esillä nauhoitetuissa keskusteluissa.
* Hallituksen esitys vesilaista eduskunnan käsittelyssä ti 16.2.2010
* Täysistunto vesilaista nähtävillä :
http://www.goodmoodtv.com/internettv/application/eduskunta/system/Eduskunta.html

ks. https://wave.google.com/wave/?pli=1#restored:wave:googlewave.com!w%252B6ZAHv8dAC.2
Ajattele miltä maailma näyttäisi jos kaikki puhaltaisivat yhteen hiileen. Ajattele jos kenenkään ei tarvitsisi miettiä miten tulee selviämään hengissä seuraavaan päivään. Ajattele mihin ihmiset alkaisivat panostamaan kun perustarpeet olisi turvattu. Ihmisen uteliaisuus ja tiedonjano valjastettuna 7 miljardin ihmisen yhteistyöhön on suurin käyttämätön resurssi mitä tältä planeetalta löytyy.

Z-liikkeen toiminta on viime aikoina pyörähtänyt aivan mielettömän hyvällä draivilla eteenpäin, sekä Suomessa että maailmalla. Tänään 20.2.2010 Z-liikkeessä on 379,035 jäsentä (thezeitgeistmovement.com -osoitteeseen kirjautuneet lasketaan).

Kaikki varmaan jo tietävätkin, että Z-päivä (zday2010.org) on tuloillaan 13. maaliskuuta. Silloin galaksit räjähtää kun kaikki Z-ihmiset mobilisoituvat kylissä ja kaupungeissa ympäri maailman, tavoitteena lisätä tietoisuutta Z-liikkeestä ja Venus-projektista. Luvassa on faktapohjaista tietoutta nykyjärjestelmän epäkohdista ja keskustelua mahdollisista ratkaisuista, luultavasti Addendumin ja PJ:n luentojen siivittämänä.

Nyt kuitenkin tarvitaan jokaista asiasta vähääkään kiinnostunutta kartamaan kortensa kekoon. Z-päivänä tapahtumia voi järjestää kuka tahansa. Siihen ohjeet löytyy kansainväliseltä Zday2010.org sivulta, johon kaikkien toivotaan myös ilmoittavan tapahtumansa. Olisi myös hyvä, että innokkaat ihmiset hakisivat apua käytännönjärjestelyihin Z-liikkeen aktiiveilta (häiritkää vaikka Nanoa!), että tilaisuudesta syntyy paras mahdollinen kokemus kaikille osallistujille.

Ei ole liian pientä tapahtumaa ettetkö sitä voisi järjestää. Pyydä kaverisi kylään ja katsokaa porukassa vaikka PJ:n luento tai miksei vaikkapa uusi haastattelu www.whoispeterjoseph.com -osoitteesta, jos porukka on jo jonkin verran selvillä näistä asioista. Niin ja tietysti yön pikkutunneilla voi sitten tsiigailla New Yorkin päätapahtumaa livenä.

Keskustelkaa ja pähkäilkää mitä nämä asiat tarkoittaa oman itsensä kannalta juuri nyt. Resurssipohjainen järjestelmä ei ole mikään tulevaisuuden utopia - staattinen unelmatila tulevaisuudessa - vaan tieteelliseen metodiin perustuva prosessi, jonka kautta parempaa maailmaa voidaan alkaa luomaan jo tänään.

Entä jos pelkkä videoitten katselu tai keskustelu ei tunnu riittävältä? Mikään ei estä lyöttäytymästä yhteen isommalla poppoolla ja säntäämästä turuille ja toreille jo ennen Z-päivää. Tarvitaan iso joukko aktiivisia aktivisteja levittämään flyereita, pitämään metakkaa kouluissa, pommittamalla päättäjiä relevanteilla kysymyksillä, vaatimalla mediaa tekemään juttua, vääntämään YouTubeen promovideoita, floodaamaan Facebook ja Galtsu... ja niin poispäin. Omaa luovaa hulluutta saa ja pitää käyttää.

Orientation Guidet, flyerit ja muut löytyy täältä enkuks:
http://www.zday2010.org/about-zday/what-is-the-zeitgeist-movement

Suomeks matskua tulee kans paljon täs noin parin viikon sisään.

Tulkaa sunnuntaina TeamSpeak -miittiin klo 19:30 niin jutskataan (mikki ja kuulokkeet ois suotavia, mutta tekstichatti onnistuu kans).

Lataa: http://teamspeak.com/?page=downloads

Asennuksen jälkeen vaan tuplaklikkaus ja ei muuta ku Connect:
Address: teamspeak.zeitgeist-movement.com
Port: 9987
Nick: [omanimi]
Server Password: tzm

Sieltä löytyy "Finnish - Suomi" niminen huone kun scrollaa alaspäin.

See ya! Hear ya!
« Uudemmat -