IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
18.10.2008
Tilastot
Käyntejä: 744
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 2 (40 %)
Poikia: 3 (60 %)
Keski-ikä
20,0 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 19,8 vuotta

Jäsenet (5)

ciao`[Puma-Mmiksutinhenmo|lias
« Uudemmat - Vanhemmat »

KernelPääsykokeet.. Ha!Luonut: KernelSunnuntai 10.05.2009 05:11

SLK:n pääsykokeet oli helpoimmat koulu-uran historiassa. Sellasta mukavaa Ala-aste tasoa etten sanois. Ne "fiksut" ihmiset siellä oli poistanut sielt viel ne vaikeimmat osuudet eli ryhmätyö paskan ja psykologisen osuuden paperi tentistä.

Sen oli svetäny jumankauta ala-asteelainen läpi helposti Ruksikaa isoin ja pienin numero.. LAita järjestykseen.. Mikä ei kuulu joukkoon?) Me tehtiin noita jo eskarissa for fucks sake!

Mikä teitä ihmisiä siis vaivaa? Jos ette SLK:hon pääse niin pakko teissä on olla jotain vikaa, ja selvästi onkin. IQ 40:llä pääsee tonne.

Hoh hoh..

[PumaYKKÖSRISTEILY! PARAS VKL!Luonut: [PumaMaanantai 19.01.2009 00:42

Oli muute ihan helvetin hauska reissu! Juominen alko siin perjantai aamuna klo 9 ja päätty tänä aamuna joskus 8-9 välissä :D Nukuin n. tunnin koko risteilyn aikana... ;>

Perjantaista ei muistikuvia... Paitsi se, et istuttiin klo 7 Annin ja Jeren kanssa 5hyttien käytävällä ja riehuttiin siel. Kuperkeikat onnistu melkeen ;) Tanssilattiaaki tuli käytettyy aika huolel.

Lauantaina sitte riipasin tajuttoman kännin päälle. Joka paikka on täynnä nytte tusseja, joilla kaikki kirjotteli niihi sinisiin paitoihin :DD Tussia sitte löyty lopulta seiniltäki. Pallomeriki käytii kokeilemas. Joku runkkari varasti mun ja Noran juomia! Ellei sitte ite oltu imetty niitä. Loppuilta sitte meni juodessa ja eksyin sitte mällihyttiin... :D:D Pahoittelen aiheuttamaani häiriötä! MUT VOITIN RENEN!
Annin kans tanssittiin pöydällä ja kulutettiin taas huolella baarin tanssilattiaa :)

Sunnuntaista ei kerrottavaa... :D Selviydyin omaan hyttiin umpitunnelissa. Nyt sitte äske heräsin ja tajuton darra päällä :D


Vkl ei muistikuvia kauheesti... Mut jäljet ainaki kertoo siitä, kuinka railakasta oli. Hullu vekki jalas, kyljessä haava 6 Isoa mustelmaa ja 100000 pientä ja selkä tajuttoman jumissa :D

KIIITOS KAIKILLE MAHTAVASTA RISTEILYSTÄ!


« Uudemmat - Vanhemmat »