IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
7.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 262
« Uudemmat - Vanhemmat »
elisa says (21:07):
.......................HMM, ehkä haukummekin väärää puuta? Mitä mieltä olet, kuomaseni?

ani says (21:09):
empäs tiedä kolleegani. minusta tämä juttu on melkein peace of cake, mutta ehkä meidän pitää ottaa yhteyttä Los Angelsin F.B.I:hin..mitä mieltä olet asiasta agentti ygsceturi?

elisa says (21:10):
Olen täysin samaa mieltä kanssasi, Agentti ragstikainen. Mielestäni olisi kuitenkin fiksumpaa ensin ottaa yhteyttä päämajaamme Ruotsin kaakkoisimmassa kolkossa. Vai teleporttaammeko itsemme suoraan Los Angelesiin?

ani says (21:13):
Olen täysin samaa mieltä kanssasi agentti ygsceturi. Ehkä meidän pitää kumminkin ottaa ensimmäiseksi yhteyttä reykjavikin lähipoliisi toimistoon. Kun ajattelee että tilanteen vakavuus on äärimmäisen suuri. syyllinen A on poistanut tärkeän kuvan tärkeältä internet sivustolta. mitä ajattelet tästä arvostettu kolleegani?

elisa says (21:17):
Arvoisa kuomaseni, Oletko täysin varma että se on syyllinen A, vai syyllinen toinen A jota ensin syytimme tästä vakavasti rikkeestä? Reykjavikin toimistoon on hyvä ottaa yhteyttä, mutta tekisin sen vasta Ruotsin kaakkoisimman kolon etsimisen jälkeen. Oikeastaan meidän kannattaisi harkita myös vaihtoehtoa B, jonka mukaan otamme yhteyttä Norsunluurannikon Ugabugaguggug heimopäällikköön, jonka lähetimme suorittamaan salatehtävää 2 vuotta sitten.

ani says (21:21):
Tässä tehtävän annossa on paljon mietittäviä traligaali asioita. Minusta ensimmäinen A on syyllinen mutta tosin mukana voi olla myös toinen A, B ja C. Lähetin jo raportin Ugabugaguggug -maahan. Sieltä vastattiin todella epäselvästi ja lähetin vastauksen oitis kääntäjälle. Tämä on todella haastava tehtävä. Meillä on paljon tukijoukkoja, mutta minusta apukutsut pitää lähettää bosnia hertsekovinaan.

elisa says (21:23):
Kyllä, bosnia hertsekovina kuulostaa oikealta vaihtoehdolta tähän hätään. Apukutsut todellakin ovat tarpeen jos aijomme napata tämän rikollisen X, tradigaalit asiat huomioon ottaen tietysti. Mielestäni meidän pitäisi ankarasti ja hyvin vakavamielisesti harkita Ugabugaguguggug heimopäällikön erottamista, mielestäni hänen työkykynsä ovat heikentyneet huomattavasti eikä kehitystä ole
juurikaan tapahtunut.
Ehdotan että seuraavassa viestissä ratkaisemme ongelman rikollisen X suhteen, kuomaseni.

ani says (21:27):
Havaitsin aivan saman asian Ugabugaguguggug -päälliköstä. Mutta muistathan arvostettuni että meillä on vaihtoehto 7x9. Minun neliöjuuripääni ja minun erittäin viisas fysiikka pääni sanoo että ratkaisu on henkilö X. Nyt hänet enää pitää vain saada kiinni. Voi ei, nyt tiedän missä hän on arvon arvostettuni: hän on Porissa.
Lähetämme siis etelä afrikasta oitis poliisiratsian hakemaan hänet.

elisa says (21:30):
Siis SUOMEN Porissa? Miksi tarvitsimme näin paljon maita ja mantuja tämän tehtävän ratkaisemiseen, jos tiesimme henkilön X olevan jo Porissa? Minäpä pirautan henkilölle X, joka on tehnyt tämän radikaalin ja täysin moraalittoman teon. Arvon kuomaseni, tehtävä on...Ratkaistu. Kiitos jälleen kerran yhteistyöstä kanssani arvon kuomaseni, oli ilo työskennellä noin korkea arvoisen neliöjuuripään kanssa.
Tapaamisiin ensi tehtävän merkeissä! Toivoo, Arvon Arvostettu.

ani says (21:31):
kiitos arvostetusta yhteistyöstä. Löimme taas jälleen viisaat päämme yhteen oi arvostetuin. Kiitos.
« Uudemmat - Vanhemmat »