IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
19.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 342
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
22,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 22,1 vuotta
« Uudemmat - Vanhemmat »
käyn vissiin joka päivä mutsil syömäs, nytteki oon tääl, vaik äiti on koko viikonlopun jollai kurssil. mut himas ei oo safkaa, ei oo rahaa sellasee. enkä osaa käydä kaupas ja tehä ruokaostoksia. jos joskus käynki kaupas, muual ku alkos jopa, kassist löytyy helvetisti kokista, namia ja pakastepizzaa.

tankatahan en myöskään osaa, iskä tankkaa mun auton. kuten eilen kun bensa loppu ja olin tasan keskel risteyst :D siin sit istuskelin ja venasin et iskä tulee pelastaa mut ja sielthän se heti tuliki hinaamaa mun auton tankkausmestalle :D

työssäkäyvän ihmisen pitäs vissii olla taloudellisest omavaranenki vai? no ei.

samoin se tuli toissapäivän pelastaa mut ku imuri ei toiminu ni se vaiihto siihe pölypussin. kyl mä yritin kattoo miten se sen teki mut näytti hirmu vaikeelt ni tuskin osaisin vieläkää. : / samal se lisäs autoo ikkunanpesunesteet mikä on kans ihan hirmuvaikee homma. huomen se tulee lisäämää öljyy mun autoo. kyl mä iteki sen osaisin mut en yhtää viiti ku se on niin likast hommaa.

pin-[Ei aihetta]Luonut: pin-Maanantai 02.03.2009 02:54

olin taas tyylikäs punasen pakastelaatikkoni kans keskel lumihankea soittaas iskälle et tulee pelastamaa mut kun en pääse pois kun auto ei liiku mihinkään.
« Uudemmat - Vanhemmat »