IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
29.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 47
« Uudemmat - Vanhemmat »

väritönwhat a day!Luonut: väritönTiistai 30.12.2008 00:31

oli huippupäivä kyllä tänään, kiitos siitä seuralle eli jennille, tiialle, inkalle ja pyrylle!
helsinki oli ihan jees ja melkeen löyty kengät (ei läheskään). etittii ruokapaikkaa varmaa muutaman kilometrin verran (ei ihme ku piti pitää palaverii keskel katuu ku haluttii eri juttui, inka halus soppaa, mie tsainiissii, jenni pizzaa, tiia subwayhyvää ja pyry pirtelöö) mut päädyttiinkin sitten forumin mäkkiin. ihan jees. pisteesta b pisteeseen a kaikkien mutkien kautta, aika huvittavaa mut ihan okei.
mun piti siis ostaa kengät ja korvikset tansseihin. no okei, korvikset ostin, mut ostin myös mm. 3 paitaa, joista tasan yks oli alennettu. hmm ok. nimikkeellä alennusmyynnit on aina hyvä lähtee ostoksille JA SILLEEN.
parhaita juttuja tuli vaikka kuinka mut en muista enää melkee mitää. paitsi tän mun oman lausahduksen minkä sanoin varmaan 50+ kertaa tän päivän aikana alkaen jo junassa n. klo 8:55.. eli siis "mul on nälkä." =)
melkee meni nälkä muuten arnoldsin fruitiel (listas nelonen, joku pineapple jne -kannattaa maistaa!) mut ei ihan!
junamatka kotiin oli hulvaton! yks nainen nauro mein jutuille (lähinnä jennille) ja heitti mein roskia roskiin. tuli ihmejuttuja mut se oli kai ihan ymmärrettävää kun vissiin vähän kaikkia väsytti?
mutta sellasta tänään joo. thanks again m8s<3
« Uudemmat - Vanhemmat »