IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
14.1.2009
Tilastot
Käyntejä: 6368
Koko
140 jäsentä
Tyttöjä: 60 (43 %)
Poikia: 80 (57 %)
Keski-ikä
25,8 vuotta
Otos: 46 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,9 vuotta
Ylläpitäjä
poro-erottelija
Valvojat
Netari, Rouskux, Carli, Hirvivaara, pakkasukko, Hillanyyrikki, Netard, Konstutar, Konstu, Netariharkkari2, LilliLotta, serihvi, Oulunpolliisi, -jepari-, pikkumedia, Pollari, ...

Jäsenet (140)

Zebratarjonttu16jambbuplayhockeyainokaarinaaJanzik-jepari-juttu_[stop]KehnokettuMakemewannadiehenn`Leevisakarishahir440Netariharkkari2Tiemu

Kyselyt

« Edellinen sivu (1) Seuraava sivu »
Iso osa poikiin ja nuoriin miehiin kohdistuvista väkivaltarikosta on fyysisiä väkivallantekoja. Viimeaikoina on mediassa kirjoitettu paljon myös poikiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta. Minkälaista apua ja tukea pojat ja nuoret miehet tarvitsevat sinun mielestäsi joutuessaan väkivaltarikoksen uhriksi? Mitä tekisit jos kaverisi joutuisi väkivaltarikoksen uhriksi? Mihin palveluun tai paikkaan ohjaisit väkivaltaa kokeneen ystäväsi?
Minkä tyyppisen väkivaltarikosyrityksen tai väkivaltarikoksen kohteeksi sinä olet tai ystäväsi on joutunut?
  • Voit valita 7 vastausta.
Mistä luulet ystäväsi tai mistä sinä hakisit apua, tukea tai neuvoja jouduttuasi väkivaltarikosyrityksen tai väkivaltarikoksen kohteeksi?
  • Voit valita 3 vastausta.
Saavatko nuoret riittävästi ohjeita tai apua kohtaamiinsa väkivaltatilanteisiin?
Mitä arvelet, vaikuttaako poikien tai nuorten miesten avun hakemiseen se, onko auttaja nainen tai mies?
Minkälaista apua ja tukea luulet poikien ja nuorten miesten tarvitsevan jouduttuaan väkivaltarikoksen tai rikosyrityksen kohteeksi?
  • Voit valita 3 vastausta.
Mikä madaltaisi poikien ja nuorten miesten kynnystä hakea apua jouduttuaan väkivaltarikoksen tai rikosyrityksen kohteeksi?
  • Voit valita 2 vastausta.
Tiesitkö, että Rikosuhripäivystys auttaa ja antaa käytännön neuvoja esimerkiksi rikosilmoituksen tekemisessä, tarvittavien viranomaislomakkeiden täyttämisessä ja korvausten hakemisessa ja yleensä monessa rikosprosessiin liittyvässä asiassa?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Luokiteltu yhteisöihin

RikupiiaKatuväkivaltaLuonut: RikupiiaPerjantai 04.10.2013 16:43, 607 vastaajaa

Kansallisen rikosuhritutkimuksen (2012) mukaan noin joka kolmas 15–74-vuotias kertoi vuoden aikana pelänneensä joutuvan väkivallan uhriksi iltaisin kodin ulkopuolella. Tämänkaltaista väkivaltaa, joka tapahtuu julkisella paikalla esim. kadulla, puistoissa, julkisissa liikennevälineissä, kauppakeskuksissa tai muissa vastaavanlaisissa paikoissa kutsutaan usein katuväkivallaksi. Tutkimusten mukaan nuoret joutuvat fyysisen väkivallan kohteeksi selvästi vanhempia ikäryhmiä yleisemmin, mutta vain pieni osa näistä rikoksista tulee poliisin tai muiden viranomaisten tietoon (Sirén, Danielsson, Kivivuori, 2012).
Oletko sinä kokenut katuväkivaltaa?
Kokemani katuväkivalta tapahtui?
  • Voit valita 20 vastausta.
Oliko väkivallan tekijä?
Oliko kokemasi väkivalta?
Oliko väkivallan tekijä?
Liittyikö tilanteeseen alkoholi tai muut päihteet?
Kerroitko kokemastasi väkivallasta?
Kokemastani väkivallasta aiheutui?
  • Voit valita 20 vastausta.
Oletko joutunut todistamaan nuorten välistä väkivaltatilannetta tai suoranaista väkivaltaa?
Tiesitkö, että Rikosuhripäivystyksen nuorten hanke tarjoaa käytännön ohjeita rikosilmoituksen tekemiseen ja tukea mahdollisen rikosprosessin aikana uhreille, läheisille ja myös väkivaltaa todistamaan joutuneille?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Luokiteltu yhteisöihin

NinnuliinaNettirikoksetLuonut: NinnuliinaTorstai 05.09.2013 15:38, 420 vastaajaa

Verkossa käyttäydytään usein toisin kuin reaalimaailmassa. Mahdollisuus nimettömänä tai nimimerkillä kommentointiin lisää vastuutonta ja yleisten normien vastaista käyttäytymistä verkossa. Pahimmillaan tämä voi johtaa tilanteisiin, joissa hetken mielijohteesta verkkoon ladataan ilkeitä kommentteja, äärimmäisiä mielipiteitä, epäsopivia kuvia tai muuta epäasiallista materiaalia. Toisten ihmisten satuttaminen ja äärimuodoissaan rikollinen toiminta esimerkiksi uhkailu ja kiristäminen ei ole sallittua myöskään virtuaalimaailmassa.
Onko sinulla kaikille avoin profiili tai julkiset tiedot jossain verkon yhteisössä tai kuvagalleriassa?
Oletko saanut riittävästi ohjeistusta tai käytännön harjoittelua yksityisyyden suojien asettamiseksi ja omien tietojesi suojaamiseksi verkossa?
Onko joku ystävistäsi joutunut netissä kiusaamisen, huijaamisen, häirinnän, ahdistelun, varkauden tai muun vakavamman rikosyrityksen tai rikoksen kohteeksi?
Oletko itse joutunut netissä kiusaamisen, huijaamisen, häirinnän, ahdistelun, varkauden tai muun vakavamman rikosyrityksen tai rikoksen kohteeksi?
Jos ystävääsi tai itseesi on kohdistunut rikokseen viittaavaa toimintaa. Liittyikö se?
  • Voit valita 6 vastausta.
Netissä tapahtuneeseen epämääräiseen toimintaan, rikosyritykseen tai rikokseen syyllistyi?
Moni nuori ei ymmärrä joutuneensa rikosyrityksen tai rikoksen kohteeksi. Mikä madaltaisi kynnystä kysyä tai kertoa omakohtaisesta tai ystävän kokemasta kiusaamisesta, huijaamisesta, häirinnästä, ahdistelusta tai painostuksesta netissä?
  • Voit valita 2 vastausta.
Tiesitkö, että Rikosuhripäivystyksen nuorten hankkeen työntekijät ovat tavoitettavissa reaaliaikaisen chatin kautta osoitteessa www.riku.fi/nuoret ja torstaisin IRC-Galleriassa?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Luokiteltu yhteisöihin
« Edellinen sivu (1) Seuraava sivu »