IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
7.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 781
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 6 (75 %)
Poikia: 2 (25 %)
Keski-ikä
22,9 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,8 vuotta
Ylläpitäjä
pantiainen
Valvojat
pantiainen

Jäsenet (8)

pantiainenn0or4KryddanNibtec-kamomillaEMMU--Maikki[
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ylioppilastutkintolautakunta postittaa kevään 2009 tutkinnon tulokset lukioihin 15.5.2009.
Jokainen kokelas saa tietää omat tuloksensa omasta lukiostaan lukion ilmoittamasta
ajankohdasta alkaen. Pisterajat julkaistaan 15.5. ja keväällä 2009 tutkinnon suorittaneiden ylioppilaiden nimet 26.5.



VOI VITTU ETTÄ JÄNNITTÄÄÄ!!!!!!!!

DNRYO-kokeiden alustavia pisteitäLuonut: DNRTiistai 24.03.2009 20:57

Äidinkieli: 83 = Vahva E (Mitä helvettiä? Millä näytöillä? :
D)
Pitkä englanti: 293 = Vahva L
Keskipitkä ruotsi: 233 = Heikko E vuoden 2008 syksyn pisterajan perusteella.
Historia: 18 = Heikko C

Palikkamatikka: ?
Lyhyt saksa: ?



Opetus: Kielet ja äidinkieli onnistuu lukemattakin, reaalikokeeseen ei välttämättä kannattais mennä istumaan, kun on ensin tuhlannut koko lukuloman kaikkeen muuhun kuin koulukirjojen selaamiseen. Mutta ah, miten totta onkaan lausahdus "Villisorsa vei älläni". Essee nimittäin lähti 50 pisteellä ja tekstitaito 33 pisteellä. YTL vois olla kiva ja lahjoittaa mulle vielä jostain hyvästä 5 pistettä. (Hah! Ihan varmasti tapahtuu :
D)

lostboiAFFjkhasddgbbgaaaaaLuonut: lostboiLauantai 07.03.2009 17:30

Nyt alkaa tuntua siltä, että pää hajoaa pienen pieniksi paloiksi. Tuntuu etten osaa yhtään mitään, ja asiaa ei helpottanut se, kun luin abitreenien keskustelupalstaa: jokatoinen joka tähän mennessä on kirjoittanut filsan, on kirjoittanut siitä L:n. En mä mitään ällää tarvitse, kunhan edes M:ään yltäisi. Mutta tällä hetkellä osun ehkä tuurilla B:hen.

Ja en ymmärrä miksi juuri filsasta stressaan, koska sitä sentään olen aktiivisesti lukenut ja opiskellut koko lukion ajan, ja lukulomalla en ole muihin aineisiin edes vilkaissut. Kun taas englanti olisi mulle sellainen mitä pitäisi kerrata ja opiskella, niin ei, en ole avannut kuin kerran kakkos kurssin kirjan. Miksi filosofia ei voisi olla jo maanantaina, niin saisin sitten rauhassa lukea äikkää ja englantia loppuviikon?

Haluaisin myös tietää tekstitaidon tulokset. En vaan ole saanut aikaiseksi raahata luitana koululle kysymään niitä. Ihme että sentään tajusin lähettää eilen sähköpostia yhdelle äikän maikoista kysyäkseni, tietääkö tämä edes keneltä voisin niitä kysyä. Kun olisi se ollut ihan kiva saada tietää miten ensimmäinen osa meni, ennen kuin nyt maanantaina menee paskomaan toisen osankin. Luulen kyllä vähän, että se saatanan villisorsa vei mun lakkini, tai ainakin E:n mennessään. Ammutaan se?

Huoh, takaisin vielä kertaamaan vaikeita kohtia ja tekemään luetteloa filosofeista ja filosofisista suuntauksista. Katsotaan olenko enää hengissä tuon tulevan viikon jälkeen.
Uskaltauduin kysymään tänää äikäntekstitaidon alustavii pisteitä, iiks. Jokasesta vastauksesta alustavasti 4 pistettä! Odotin kyllä paljon huonompia tai ainakin siit yhdestä tehtävästä :> Jos en ihan totaalisesti mokaa jotain siinä esseekokeessa ja kirjotan sellasen normaalitaosen esseen niin aika todennäkösesti voisin E:n saada =) Eikä se L:kään ihan mahdoton ole.. mutta en kuitenkaa edes viiti toivoo sitä, ettei tulis sitte sellasta pettymystä kun syksyllä.. Mut jos lasketaan mun kaikkein heikoimman esseen pisteet IKINÄ yhteen noitten tekstitaidon vastausten kanssa ni silti tulis M ihan helposti =) mutta ei kuitenkaa parane mennä asioitten edelle, koska noi alustavat pisteet voi hyvin tippuu YTL:ssä. Ei todellakaan olis ensimmäinen kerta!! ja ehkä tää spekulaatio on järkevämpää sen esseekokeen jälkeen :DD Joten kiitän ja kuittaan tähän :)

PS. Toivossa on kuitenkin hyvä elää ;D

smartass_Aaah neroutta.Luonut: smartass_Keskiviikko 18.02.2009 22:47

Tehtävä nro:
4
Lähettäjä:
Juutas pappi
Paikkakunta:
Juvankoski
Kysymys:
mitenkä on kun tuota minä tässä pähkäilin ja pohdiskelin että voisko koppalakki olla homon sympoli ja pupu kovan mieskunnon? (puput jylykyttääväy mahottoman paljon) ja toesaalta onhan pupu kani myös sen playpoinkin maskotti että paljonkos tuommosista tulis sitten niitä pojoja?


Vastaapa tuohon, sensori! Saatanan lähetti maan päällä. Ihanaa, että joku pottuilee sensoreille meidän nössöjenkin puolesta. Huiiii.
« Uudemmat - Vanhemmat »