IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
11.2.2009
Tilastot
Käyntejä: 514
Koko
100 jäsentä
Tyttöjä: 10 (10 %)
Poikia: 90 (90 %)
Keski-ikä
27,5 vuotta
Otos: 64 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,9 vuotta

Jäsenet (100)

APostoli1aleezmOsLabiohazard-metroitDon_LuciferrChlamydiaOssigrr`-sonni-^Illegal_Alien^Bloody_TearsAlieniHeguliiSeKoMaNiA-omgelqux-elbur
« Uudemmat - Vanhemmat »

STRAWBERRYCUT-Luonut: STRAWBERRYCUTPerjantai 01.03.2013 02:32

Jos niitä töitä nyt saisi niin voisi tämän polttavan pelihimon tyydyttää. Ostin jo viidelläkympillä EMPltä vaatteita aikaisemmin, mutta tuli nyt tuo Fear Alma again aka F.E.A.R 2 pelattua kunnolla läpi niin pitäisi saada huutonetistä tilattua F.E.A.R 1 ja F.3.A.R. Pääsisin kahdellakympillä. Ei vaan rahaa tipu jollei työtä ole. Ja muutenkin aika käy pitkäksi istuskellessa kotona. Hankittavien pelien listalle pääsee myös L4D2 xboxille. Pahemmin enään saastuta PCtäni WoWin viedessä niin paljon tilaa. Tässä nyt vaan sattuu olemaan F.E.A.R 2 koska ostaessani sitä en xboxia omistanut. Oli muuten kallis pirulainen, peli siis. Pidän vain liikaa mojovasta pelikokoelmasta muoveissansa tietokonepöydälläni ostaakseni kyseiset pelit xbox livestä taikka Steamista. Haluan jotain konkreettista käteen ostoksestani. Vaikka se aina maksaa pitkän pennin. Syynä saattaa olla myös halu repiä uuden pelin muovit auki. Hullu siitä maksaa ylimääräisen 20 e.

Rakastan muuten Almaa, hieno nainen. Traumatisoiva, hieno nainen. Kävi sääliksi.

Yolko[Ei aihetta]Luonut: YolkoMaanantai 23.03.2009 16:55

Lol tuli paketti postissa tänään. : DDD
F.E.A.R. 2. Ja kaikkee kivaa sälää - oli hiirimattoa, mukia, xboxin face platea.. What the hell am I supposed to do with this stuff?! XDD Varmaan lahjotan Artulle kaiken lol.. Tää hiirimatto on ihan jees mut mun kone ei varmaan ees pyöritä tota peliä ja oon muutenkin liian pelokas tollaseen kauhuräiskintään. >.>'' Kokeilen nyt asentaa, saa nähdä.
« Uudemmat - Vanhemmat »