IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
6.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 1981
Koko
35 jäsentä
Tyttöjä: 13 (38 %)
Poikia: 22 (62 %)
Keski-ikä
32,9 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,5 vuotta
Ylläpitäjä
hemppa-harakka
Valvojat
Huhupuhe, TomTom, timpu, Kompassi-info, Muha61, welhoko

Jäsenet (35)

eltsaAksu-AguliinaBrainchildnainenrioGloriaHelsinki_jjjonna_Kallahden_nutaHuhupuheLaajasalon_NutaSumuinenHFRmeeriprinsessawelhokoMalmin_nutaruudolf-
« Uudemmat -
Onko haaveenasi dj-työ, katutanssit tai vaikka räppäys?

Bass Camp-projektin osallistujahaku on alkanut!

Bass Camp on vuoden kestävä, kerran kuussa viikonloppuisin järjestettävä maksuton workshop-projekti 13-17-vuotiaille.

Työpajoissa on mukana muun muassa katutansseja, biittien tekoa, räppäystä, dj-toimintaa ja paljon muuta luovaa tekemistä alansa parhaiden kotimaisten artistien opastuksella.

Ohjaamassa ovat esimerkiksi tanssiryhmä Flow Mo Crew, dj Orkidea, rnb-laulaja Stig Dogg, dubstep-tuottaja Tes La Rok, Loostkoosin mc Särre, Disney-ohjaaja Petri Hanttu, rap-artisti Super Janne, näyttelijä Mikko Kouki, dj Rico Tubbs, vaatemerkki Globe Hope, rap-artisti Paleface, Reginan laulaja Iisa Pykäri, dj Polarsoul ja monta muuta.

Kaikki saavat kokeilla kaikkia aktiviteetteja, jonka jälkeen joukosta valitaan yksi "päälaji" projektin ajaksi. Luvassa lisäksi useita extra-aktiviteetteja, joita tehdään oman lajin ohessa. Kokemusta lajeista ei tarvita, sillä jokainen laji opetetaan alusta lähtien.

Bass Camp huipentuu kesäkuussa 2011 pidettävään showcase-esiintymiseen, jossa vuoden aikana syntyneet ja treenatut tuotokset päästetään päivänvaloon yleisön edessä. Mikä tärkeintä, Bass Campissa tehdään ja luodaan rennossa ilmapiirissä ilman nihkeilyä!

Työpajat järjestetään Sörnäisissä sijaitsevassa nuorten toimintakeskus Hapessa kerran kuussa lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-18. Ensimmäinen workshop järjestetään 25.-26.09.2010.


VASTAA KYSELYYN OSOITTEESSA WWW.BASSCAMP.FI JA OLET MUKANA OSALLISTUJAVALINNASSA! VALITUILLE ILMOITETAAN HENKILÖKOHTAISESTI!
ANIMAISSITO - Animaatiotyöpaja 14-18-vuotiaille

21.-22.8. kello 10-17 ja 28.8. kello 13-17.

Luckan, Simonkatu 8, Helsinki.

Cinemaissí - Latinalaisen Amerikan elokuvafestivaali ja lasten ja nuorten elokuvapäivä Cinemaissíto järjestävät jälleen suosituksi osoittautuneen 14-18-vuotiaille suunnatun ANIMAISSITO-animaatiotyöpajan. Työpajassa käydään läpi stop motion -animaatiotekniikka alusta loppuun: juoni, lavasteet, kuvaus ja editointi. Valmis animaatio saa ensi-iltansa Cinemaissítossa lauantaina 9.10. Työpaja järjestetään yhteistyössä ruotsalaisen kulttuurikeskuksen Luckanin Bridge Projectin kanssa.

Työpajan ohjaavat brasilialaiset Luciano Rocha ja Claudia Calabi. Luciano Rocha valmistui kuvataiteista São Paulossa Brasiliassa. Hän on työskennellyt lehtien kuvittajana ja animaatiostudiolla, missä hän valmisti nukkerekvisiittaa ja pieniä stop motion -kulisseja. Viimeisten kymmenen vuoden aikana Luciano on myös ohjannut animaatiotyöpajoja kouluissa ja projekteissa Brasiliassa ja Suomessa.

Työpaja on ilmainen, mutta osallistujia pyydetään ottamaan omat eväät mukaan. Opetuskielinä ovat suomi, ruotsi, portugali, espanja ja englanti.

Osallistujat (max 15) valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 20.8. mennessä osoitteeseen cinemaissito(a)gmail.com.

Tervetuloa!

Katso kuvia viime vuoden työpajasta: http://www.cinemaissi.org/cms/fi/node/49

Latinalaisen Amerikan elokuvafestivaali Cinemaissí järjestetään 6. kerran Helsingissä 7.-10.10.2010.

Lisätietoja: cinemaissito(a)gmail.com


*************************

Animation Workshop for 14–18-year-olds

21.-22.8. at 10-17 and 28.8. at 13-17

Luckan, Simonkatu 8, Helsinki

Learn how to make a stop motion animation in three days: the basics of animation techniques, build the scenery, film and edit. The workshop is organised by Cinemaissí in collaboration with Luckan. Welcome!

More information + enrollment (before August 20): cinemaissito(a)gmail.com

FREE entrance, max 15 participants.
Kaipaatko kulissien hulinaa? Vetääkö veresi näyttämölle? Haluatko paistatella parrasvaloissa?

Narrin näyttämön ryhmiin otetaan jälleen uusia jäseniä. Jos haluat tutustua uusiin mahtaviin ihmisiin ja päästä oppimaan teatterin saloja, on Narri sinun paikkasi. Narrissa pääset improvisoimaan, käsikirjoittamaan, näyttelemään, puvustamaan ja pitämään hauskaa. Tänä syksynä aloittaa kaksi kokonaan uutta ryhmää, toinen harjoittelee tiistaisin kello 19-21, toinen perjantaisin kello 15.30-17. Myös vanhoissa ryhmissä on tilaa uusille, innokkaille nuorille. Vanhoihin ryhmiin otetaan niin monta nuorta kuin niihin vapautuu paikkoja. Ryhmät on tarkoitettu 11-18-vuotiaille. Paikkoja on rajoitetusti.

Narrin syyskausi alkaa 30.8. (tanssiteatteri aloittaa vasta 15.9.). Hinta syys- ja kevätkaudelta on yhteensä 50 euroa.

Ilmoittautuminen Narrin ryhmiin 16.-27.8. sähköpostilla narri(at)hel.fi.

KATSO: http://happi.nettiareena.fi/narri-tahtoo-sinut/
Nuorten voimin apua Haitille

Nuorten toimintakeskus Hapessa järjestetään torstaina 13.5. kello 19–22 Hyväntekeväisyyskeikka Haitille.

Kaikille avoimessa rockhenkisessä tapahtumassa esiintyy vain tätä keikkaa varten koottu Haitibändi, akustista musiikkia soittava trio ja 80-lukuvaikutteista rockia soittava Santa Cruz.Illan avaa vihreiden kansanedustaja Johanna Sumuvuori. Sisäänpääsymaksu, 3 euroa, menee lyhentämättömänä yhteistyökumppani Suomen Punaisen Ristin kautta Haitille.

Keikan järjestää 18-vuotias lukiolainen Aino-Maria Paasivirta, joka järkyttyi Haitin kokonaisvaltaisesta tuhosta.“Haitilla tuho koskettaa jokaista. Haiti tarvitsee edelleen apua, vaikkei haitilaisten hätä enää näy televisiossa tai lehdissä”, pohtii Aino-Maria.Kaikki esiintyjät ovat alle 20-vuotiaita ja esiintyvät ilman korvausta. Keikalle tuleminen on yleisölle helppo tapa auttaa: ei tarvitse kuin maksaa pari euroa ja nauttia hyvästä musiikista!

Tapahtuma Facebookissa
Hae hakusanalla: Hyväntekeväisyyskeikka Haitille (valitse event)

Nuorten toimintakeskus Happi on osa Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskusta ja sijaitsee osoitteessa Sörnäisten rantatie 31.

Katso kulkuyhteydet Happeen: www.reittiopas.fi -> mihin Happi

welhokoHapessa 8.5. Arpacon 12 -18Luonut: welhokoTorstai 06.05.2010 21:01

Arpacon on roolipeliharrastuksesta kiinnostuneille suunnattu ilmainen tapahtuma,jonne ovat tervetulleita nuoret, heidän vanhempansa ja kaikki muutkin uuden harrastuksen aloittamisesta kiinnostuneet.


Tapahtumassa on mahdollista kokeilla roolipelejä sen eri muodoissa, nähtä huikeita pukuja ja saada opastusta omien pelien järjestämiseen. Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään
yhteistyössä Helsingin Nuorisoasiankeskuksen ja Ropecon ry:n kanssa.

www.arpacon.fi
Nuorten toimintakeskus Hapessa järjestetään 24.-25.4. teatterifestivaali Narrifest, jossa esiintyvät Narrin näyttämön lasten ja nuorten teatteriryhmät. Luvassa on klassikkonäytelmiä Shakespearesta ryhmien itsensä käsikirjoittamiin teksteihin.

Ryhmät ovat vuoden aikana hitsautuneet yhteen ja pureutuneet monipuolisesti teatteri-ilmaisun osa-alueisiin.

Narrifestissä myös yleisö pääsee nauttimaan teatteriharrastuksen hedelmistä. Pääosassa ovat nuoret, teatteri ja tekemisen meininki! Tapahtuma on maksuton.

Narri on lasten ja nuorten teatteri- ja tanssitoimintaan erikoistunut Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen toimipaikka. Narrilla on yksitoista omaa teatteri- ja tanssiryhmää, joissa 11–18-vuotiaat nuoret tutustuvat ammattilaisohjaajien johdolla ilmaisun eri muotoihin.

Lisäinfoa Narrin sivuilta.

Nuorten toimintakeskus Happi, Sörnäisten rantatie 31, kolmas kerros.

Tervetuloa!

Kompassi-infoKasaribileet!Luonut: Kompassi-infoPerjantai 09.04.2010 12:30

Mitä? Bileet 80-luvun hengessä!

Missä? Nuorten toimintakeskus Hapessa tietty!

Milloin? Perjantaina 16.4. klo 18.00-22.45.

Tule ja koe 80-luku kaikilla herkuilla! Ohjelmassa muun muassa:

- 80-luvun kuumimmat hitit ja unohdetuimmat flopit!
- Noloimmat mainokset ja kasarilook-videot!
- Topatuimmat leffatrailerit!
- Musavisa ajan hengessä + himotuimmat palkinnot!
- Videopelejä ja viihdettä!
- Meikkausta tytöille ja pojille!

...ja muista! - Happi ei petä, vaikka vastassa ois ketä.

P.S. Asu vapaa, mutta pakollinen!

Ikäraja 15 v.
Tilaisuus on päihteetön.
Vapaa pääsy.

Tsekkaa myös nettisivut.
M-Cult etsii 15-18 -vuotiaita nuoria mediaprojektiin!

Kiinnostaako sinua lähteä kehittämään nuorten draamasarjaa? Television nuortensarjat ovat aikuisten tekemiä – voivatko ne oikeasti puhutella nuoria? KAAOS-projekti tuottaa tarinoita nuorilta nuorille nettitelevisioon.

Projektissa ideoidaan sellaista sarjaa, jota itse jaksaisit katsoa! Tarkoitus on kertoa nykynuorten elämästä tarinoita, joita myös aikuisten pitäisi kuulla. Elämä voi joskus tuntua kaaokselta. Nuorena on tehtävä monia valintoja – ihmeteltävä sitä kuka minusta oikein tulee.

Kaaoksen tuotanto tapahtuu työpajoissa, joissa osallistujien aiheita kehitetään ohjelmiksi. Tulokset julkaistaan eri nettikanavilla ja ne esitetään myös kaapelitelevisiossa osana helsinkiläisen M2HZ-kanavan ja syksyllä aukeavan StadiTV:n ohjelmistoa.

Mitä KAAOKSESSA tehdään?

Projektissa pääset:
*ideoimaan henkilöitä ja luomaan käsikirjoitusta yhdessä tiimisi kanssa
*kokeilemaan näyttelijän taitojasi
*oppimaan draamasarjan tuotantoa ja uusien medioiden käyttöä
*tekemään kuvausta, äänitystä ja leikkausta ammattilaisten kanssa
*pitämään hauskaa värikkäässä tiimissä

Milloin?

* Intropaja ti 6.4 ja ke 7.4 (illat)
* Tuotantopajat su 18.4 ja pe ilta- su 23.-25.4.
* Ensi-ilta ja arviointi la – su 15.-16.5.

Yhteisten pajojen lisäksi tiimit tekevät itsenäistä työtä. Tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Miten pääset mukaan?

Ilmoita osallistumisestasi 31.3. mennessä Carlos Marroquinille osoitteeseen: camido30@gmail.com

Tervetuloa Kaaokseen!
Nyt kaikki kesätöitä tarvitsevat kipin kapin Kompassiin! Tänään 8.3. Malminkatu 28:ssa Kompassin kesätyöinfo klo 14-19. Tule tekemään hakemuksia, selaamaan ilmoituksia ja täyttämään lomakkeita. Nuoriso-ohjaajat auttavat.

Kesätyöinfo Hapessa ke 10.3. klo 16-20!

Tänään aukeavat myös Helsingin kaupungin kesätyöpaikat, jotka on tarkoitettu 16-17 -vuotiaille. Selaa paikkoja ja täytä lomake Helsingin kaupungin sivuilla. Jeesiä kesätyöasioissa saat Kompassista!
Perjantaina Hapen alakerrassa nähdään varsinainen yhden naisen taidonnäyte. Nina Paleyn käsikirjoittama, suunnittelema, tuottama, ohjaama ja animoima Sita Sings the Blues (2009) on kertomus jumalatar Sitasta ja animaattori Ninasta, joiden molempien avioliitot ovat murenemispisteessä. Elokuva pohjautuu tekijän omaan tulkintaan Ramayanasta, yhdestä muinaisen Intian tärkeimmistä kirjallisista teoksista. Elokuvan ääniraidalla kuullaan Annette Hanshaw’n blueslauluja 1920-luvulta.

Katselmus on osa Katalyytti-clips-kokonaisuutta ja avoin kaikille kiinnostuneille. Lauantain Katalyytti-työpajan aiheena on animaatio. Työpajoissakin on edelleen tilaa uteliaille 15 + nuorille, muyös täysi-iköäiset tervetulleita!!!!!.

Katselmuksissa ja työpajoissa keskustelukielenä on englanti, sillä ohjaajana toimii skotlantilainen taiteilija Andrew Paterson.

Katselmus Hapen alakerrassa perjantaina 12.2. kello 18–19.30. Työpaja Pelitalossa 13.2. kello 14–16.
Screening in Happi’s ground floor on Friday 12.2. 18–19.30. Workshop at Pelitalo 13.2. 14–16

Nuorten toimintakeskus happi
Sörnäisten rantatie 31
00500 Helsinki

http://happi.nettiareena.fi/?p=2127
« Uudemmat -