IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
10.3.2009
Tilastot
Käyntejä: 175
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
18,9 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 18,9 vuotta
Ylläpitäjä
PAPERB0Y

Jäsenet (2)

PAPERB0Ymmilsu-
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisKeittoLuonut: DaealisPerjantai 09.08.2013 12:52

Pitkästä aikaa lohikeittoa tulille, kun oli kala halvennuksessa. Laiskana miehenä en tietenkään jaksa paskarrella kokonaisesta lohenkyljestä lihaa, vaan ostan kraavilohet pois kun meinaavat mennä vanhaksi. Kilohinta on sama, valmiiksi siivutettua ja maustettua suolalla ja tillillä.

Sitten taas piti vilkaista internetsiin, että mitkäs olivatkaan ne suositellut sekoitussuhteet ja meinaa hermo mennä. Kaikki kalakeiton reseptit ovat suunniteltu pula-ajalle eivätkä sieltä ole ulos luikerrelleet. Keitto on laihaa, siellä kala etsii kaveriaan ja perunaa on melkein puolet kattilan painosta.

Litra vettä ja kaks desiä maitoa tai kermaa. Kilosta 1,5 kiloon perunaa ja puolisen kiloa kalaa. Eikun tänään tehdään keitto, jossa on hieman fiilistä, aloitetaan puolella litralla maitoa. Vettä niin paljon päälle, että perunat saadaan piiloon keittoliemeen. Kraavilohi, mitä on yhtä paljon kuin perunaakin, dumpataan 10 minuutin päästä mukaan porealtaaseen, viiden minuutin jälkeen heitetään päälle vielä 2,5 desiä ruokakermaa, 2 desiä punaista maitoa ja 3 rkl vehnäjauhoja. Saostetaan sitä lientä.

Sitten aletaan puhua jo kalakeitosta.
Eilen tein ensimmäiset muffinit evar, todella huonosta ohjeesta ilmeisesti. 3rkl kaakaota sanoi ohje. Käytin tummansuklaan oboeta, koska ajattelin että siinä on voimakkaampi maku, saatais enemmän sitä suklaan fiilistä. Tietenkin äijämäisesti ravistelen suoraan pahvilootaa jauhojen yllä:"Kaksi ruokalusikallista...kaks ja puoli...*FUMP*.....noin seitsemän..." Ei se mitään, tehdään loppuun asti, tuleepahan kunnolla suklaata.

Juuri ja juuri maistuivat suklaalta. Ilmeisesti ohje oli tehty jonkun hampaattoman muorin ohjeeksi, jonka mielestä vedellä laimennettu mannavellikin on liian maustettua huonona päivänä. Tuplamäärä tummaa suklaata eikä vieläkään ole kuin täpärästi riittävästi.

Tänään tehdään sille seuraksi suolaiset: Pekoni-maissimuffinit.

Koko päivän ruokailut muffiniformaatissa. Fuck yeah!
« Uudemmat - Vanhemmat »