IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
15.5.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 940
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 10 (50 %)
Poikia: 10 (50 %)
Keski-ikä
21,2 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,4 vuotta
Ylläpitäjä
MIELOIN
Valvojat
Pateski

Jäsenet (20)

MIELOINdeWiholistiW||SaaraNååra_TriksuuhPateskiWeeT|WeliIjaffakeksi_Kozzu-88H3nG-Ju\ia-RADIATIONtatja|ankiinaJuzku_vilmaemilia96^^walde
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisKrapulaleffojen krapulaLuonut: DaealisPerjantai 12.07.2013 17:22

Kreisikomediat ovat kuolleet sukupuuttoon. Bio-Domen, Dumb & Dumber:in tai Ace Venturan tyyppisiä elokuvia ei enää tapahdu. Genrestä nousi kaksi uudenlaista subgenreä: Paskat parodiat, kuten Scary Moviet, Mitäs Me Spartalaiset ja Vamppyyrien Imussa, ja kreisikomedioiden hieman hillitympi, mielestäni se henkinen seuraaja edellämainituille elokuville. Tähän kategoriaan putosi Hangover - Kauhea Kankkunen.

Hangover alkoi vahvasti, ensimmäisen osan ollessa juuri ja juuri sattumiensa kanssa uskottavuuden rajamailla. Ehkä se teki elokuvasta niin huvittavan, että jokainen kunnon känni-illan joskus nähnyt tai viettänyt pystyisi kuvittelemaan sen olevan melkein mahdollista. Melkein. Hahmojen toilailu tuntui suurimman osan ajasta uskottavalta(olet hammaslääkäri,vedä kännissä oma hampaasi irti kun kaveri yllyttävät).

Hangover 2 heitti lisää kapuloita rattaisiin ja vei tarinan suoraan mahdottoman puolelle. Useammin kuin ensimmäisessä homma oli niin mielipuolista, että touhu tuntui enemmän klassiselta kreisihuumorilta, putoamatta koskaan kovin pitkäksi aikaa takaisin tavallisten kuolevaisten ongelmien äärelle.

Eilen näin kolmannen osan sarjasta ja totesin sen olevan täyttä paskaa alusta loppuun. Missään vaiheessa eivät vitsit tuntuneet hauskoilta, missään vaiheessa ei hommassa ollut kreisihuumorimeininkiä tai melkein uskottavaa, surkeiden sattumien summana tapahtuvaa kohellusta. Konsepti on kulunut, hahmot vedetty överiksi tai valiumiksi. Toivottavasti tajuavat kuopata sarjan eivätkä lähde Scary Movien ja American Pien linjalle, tuottamaan loputtomia jatko-osia, vaikka kaikki hyvät vitsit käytettiin sarjan ensimmäisessä osassa loppuun.

nooramarikoo[Ei aihetta]Luonut: nooramarikooTorstai 02.06.2011 02:35

..käytii sit kahtoon Kauhea Kankkunen 2, ai ei ollu hyvä!
tumblr_llvq5eNl7E1qbta7so1_500.gif
Luoja että sai nauraa..
Happy New Year 2010 ! ~
tästätuleesittenromaanikirjoitus
Ihana uusvuos with, Jasmin ja Jasu. Herättiin aikaseen cittariin ostaa meille syötävää, ja raketit. Lähettiin iskän ja jasunkaa!!, jasmin jäi nukkuu. jasmin haista sun kokkoos. mut sit tultiin kaupasta, ja ja otettii vaan sellanen apinan huuto mikälie pata ja sit joku finlandia rakettirandom. sit ku pääsin just himaan, jasmin soittaa lähetsä tilaa aikaa kampaajalle nyt, no mä sitten suostuin. daaamnn ulkona oli kylmä, muutta tooosi toosi kaunista.keskiviikkon ei saatu aikaa, se oli kiinni, turhaa käveltii pakkasessa. <-- sanoin jasminille et onkse kattonu et onkse varmasti keskiviikkona auki sit se vaan selittää joo on. <'D saatin jasminille aika lauantaiks, puoli kolme. ~ selitin jo siitä bindaustopista joo se siis tuli kanssa eilen, nyt on perjantai aamu joten älkää narisko siitä. sitten tultiin sieltä, menttiin pulkkamäkeen, hukkareissu D8 pulkat eikä nalle puh patja laskenu, ja sitten lunta oli puoleen jalkaan, ja yllätysojat. ~ <3 sitten sen jälkeen aloitimme mokkapalojen tekemisen ! yay. tekstillä " HAPPY NEW YEAH "

NAM NAM, en syöny ku yhen palan oon ähkyssä vieläkin. : D
sitten mitäs me tehtiin, ainii pelattiin kertsillä aliasta !, alien ja samppa vs jasmin,minä ja jasu. voitettii. >'D sitten kello tuli vähä yli kaheksan, sit mentii meille minä,jasu ja jasmin, keitettiin riisiä, ja laitettiin hornettei uuniin. nam nam oli hyvää. iskä ja mr.banaamies tuli meille, : D banaanimies on santtu --> iskän kaveri. mahti tyyppi, käytiin keskustelua siinä parikyt minuuttia ? en tiiä mut silti. : d sitten mentiin kertsille, haettiin singstar ja pleikkari 2 jasminilta, ja tv mun huoneesta kertsille ja laulettiin siinä noin puolisen tuntia tai vähemmän. sen jälkee kello oli puol kakstoista, lähettiin meille hakee raketit ja ne iisot tähtisädetikut, siinä keikisteltii pellolla ihan jäässä ja sytytettiin kaikki kolme semmottet tikut, ei kyllä helposti syttynyt. mut sit kello läheni tasaa kahtatoistaa, ja uuttavuotta !! niin menin laittaa sitä finlandia rakettia sinne niin ja näpit jäässä. kello tasan sytytin sen. yhyy, se ei toiminu kunnolla mut se ois ollu hieno. ;w; mut sit laitettiin se apina mikälie pata, hirvee ääni x'D mut sit mentii meille äkkii, nimittäin oltii jäässä. hyhy oli kylmä. sitten mentii kertsille, ja katottiin samppa,minä,alien,jasu ja jasmin sitte tykiltä kauhea kankkunen, iha hyvä leffa. : DD nauroin ainaki siin ja niin nauroi noi kaks hyyppää myös siinä vieressä, jasu ja jasmin.x'D hirvee hörötys korvan juures. syötiin sipsii ja sen sellasta kaikkee muuta mukavaa, leffan jälkee kello tuli 2, sit jasu häippäs, se meni nukkuu. D8 mut sit jäätii jotai kolmee asti höröttää minä jasmin samppa ja alien. : dd puol neljältä katottii pari jaksoo simpsoneita sillai pilkkimiskatsomista. : D kello tuli sit jotakuinki puol viis, otin noi kamat, tv jne mukaan ja menin himaan. ja nyt oon täällä kirjottelemassa tätä näin, ja on ihan yli pirtee olo, enkä jaksa mennä nukkuu. : D mut hyvät uuet vuoen "pileet" oli meillä. ~

Anomuumi[Ei aihetta]Luonut: AnomuumiTorstai 30.07.2009 17:31

Hehehee Its so funny coz he's fat :3

AIKM-Kauhea Kankkunen!!!Luonut: AIKM-Perjantai 17.07.2009 05:18

Suosittelen lämpimästi! &lt;kieli&gt;

hilda]ihku<3Luonut: hilda]Torstai 16.07.2009 02:39

emmauu(=Luonut: emmauuKeskiviikko 15.07.2009 01:41

JULIAN kanssa oltii leffas ! &lt;sydän&gt; oli hyvä 8)) jja sit oltii vaa tampereeel ja jossai kaupois kierreltii (=
ja ostettiin hienot avaimenperät &lt;vink&gt; <rakas>






Kyu#093Luonut: KyuTiistai 14.07.2009 20:32

LLiLLii[Ei aihetta]Luonut: LLiLLiiPerjantai 10.07.2009 00:23

olin jossai 3D leffas Karininkaa :''D joku laste leffa ku KAUHEESEE KANKKUSEE ei ollu vierekkäisii paikkoi :( <3 :''D &lt;sydän&gt;
« Uudemmat - Vanhemmat »