IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
19.5.2009
Tilastot
Käyntejä: 485
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
17,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 17,1 vuotta
Ylläpitäjä
-HoNeyBuNnY-

Jäsenet (1)

-HoNeyBuNnY-
« Uudemmat - Vanhemmat »

misstepns. kaverit 8) <3Luonut: misstepMaanantai 09.11.2009 17:54

tulin tänää koululle, just ku olin päässy ovesta sisään, lotta on parin metrin päässä: "HYI KATJA PAINU TAKAS KOTII!!!" olin sillee mitäs vittuuuaaaaaa, sit se selitti. sit jatkoin matkaa naulakoille, tuli sonja vastaan: "YYYHHH saastunut sakltjhafälnjafkj" ööö... okei, sovitaa sit sillee. sitte pääsin naulakolle: "hyihiyihyihihyiyhiy katja yöyyyyääää oikeesti äääää tartutat hyihyihyi mee kauemmas"
Ja kaiken tämän sain kestää ihan vain miiran takia, lotta oli vissii vähä tiedottanu tosta miun eilisestä blogi merkinnästä :D

sit venäjän tunnilla oltii norssilla koneilla, piti tehä venäjän sijamuoto harjotuksia, ja koska ollaan nii innokkaita opiskelee prepositionaalin päätteitä, kaikki oli facebookissa tai ryhmäkeskustelussa mesessä. sittenpä natalia viimeinki tajus mitä oikeesti tehtii, nii se kerto miten siinä opettajan koneella on sellane nappi millä saa kaikista koneista netit kiinni, ja et siitä se saa seurattuu mitä tehään koneella. nooohh, Natalia päätti toteuttaa uhkauksensa, mut sit hups:
" mina ei nyt löydä se nappi..."

ja dataus sai jatkua ;D
« Uudemmat - Vanhemmat »