IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
6.6.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 749
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 7 (70 %)
Poikia: 3 (30 %)
Keski-ikä
20,3 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,7 vuotta

Jäsenet (10)

IdleHamajoNiaLGolden_lamiaRai-channööräwsvärikäs_mustaDesu-kun
« Uudemmat - Vanhemmat »

13ackupDesuconin kasvot. :DLuonut: 13ackupTorstai 14.04.2011 14:22

Ei. En toki ole nauranut päätäni halki tälle ajatukselle. :______D

JoshuDesudesudesu!Luonut: JoshuMaanantai 08.06.2009 02:38

Aaa! Kaksi (+½) rankkaa, mutta sitäkin mukavampaa päivää takanapäin. Oli ihan törkeen kivaa ja aaaa, kiitos ihmiset (erityisesti Hips, Laa, Mins, Nems, Aura, Julia ja Panda)<3 Oon väsyny, mut onnellinen. Lattiamajoituskin tuli nyt koettua, kaksi yötä vietettiin Lahden lyseon lukion liikuntasalissa, makuupussissa ja makuualustalla kovalla lattialla. Hyvin kuitenkin nukutti (mikäköhän oli syy...). Lauantaina olin alussa hieman jäässä, harmitti se Lancia-cossi ku se oli fail, mut iltaa kohden oli hauskempaa. Tänään sunnuntaina oli kivaa, jossain vaiheessa ketutti peruukkisukka, ku se luisu jonnekkin tuonne vittuun ja Lambolla oli kauniita pinkkejä raitoja etc.

Yleisesti coni sujui oikein mukavasti, ensi vuonna aiotaan olla samalla porukalla ja ei nukuta la-su välistä yötä. Ollaan molemmat päivät Sibeliustalolla, kofeiinin voimin eletään ja silleen o/

Consaalis oli oikein maittava~♥

- Code Geass-laukku
- Code Geass-kaulakoru
- Katekyo Hitman REBORN!-doujinshipokkari
- t-paita
- kolme pinssiä (yhden sain siitä, ku ilmottauduin siihen kilpailuun ja yhden t-paidan ostamisesta kaupan päälle)

+ ihanan myyjän ansiosta sain CG-laukun ja -kaulakorun lisäksi kaupan päälle IHANAN CG-julisteen♥

Parhaiten conista jäi mieleen Desu-kun, joka oli mahdottoman sympaattinen maskotti, Pyramid Head, joka oli suloinen FFFightissa, DANTE, jota halailin kolme kertaa - saatiin vihdoin hänet hetkeksi siihen meidän luo pitkän metsästyksen ja ulinan jälkeen -, enkä saanut tarpeekseni (mutta kun aa Dante ja ihana cossi ja aa se miekka ja pyssyt ja ne miekan heilutukset ja asdkldkacx) + monet, monet muut ihanat ja suloiset.

Olette ihania, Aconissa nähdään! 8D

anselmi-KIITOS KIITOS KIITOS ♥Luonut: anselmi-Sunnuntai 07.06.2009 23:15

Olette ihania, kaikki. Tässä on nyt tullut valvottua ilman kunnollista unta (pieniä torkkuja lukuun ottamatta) lauantaiaamukahdeksasta lähtien (eli nyt suunnilleen 36 tuntia!) putkeen, kiitos ihanan 24/2-conin. :3 Ens vuonna varmana uudestaan, desu nee~?

Ja heei, jos joltain löytyy kuvia yökkäri-Sorasta niin saa lähettää osoitteeseen black.diamond--[at]hotmail.com (^____^)
« Uudemmat - Vanhemmat »