IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
7.6.2009
Tilastot
Käyntejä: 1 314
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 4 (50 %)
Poikia: 4 (50 %)
Keski-ikä
28,9 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,2 vuotta
Ylläpitäjä
PIUSA
Valvojat
cryeq

Jäsenet (8)

nortti_TahvoPepeLadyBug-PIUSAcryeqsibyllaaBeautifulLie-Archetype
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ilta oli loistava, keikka meni helvetin hyvin! Kiitos mukaan päässeille kavereille, tuntemattomille ja järjestäjille! Muutama bisse menikin talon piikkiin, eksyttiin takahuoneeseen, vedettiin shotteja ja eturivissä moshattiin, myöskin meidän uutukainen tulokas moshas. Jesse sai vahingossa esiintyjärannekkeen ja kuvailikin sitten meitä, kiitos siitä. Kuvia tulee myöhemmin ja koko keikka videoitiin! Sen pääsee ehkä hamassa tulevaisuudessa löytämään netistä. Keikan jälkeen olinkin sitten naamallani bändiläisten kanssa, meno oli huikea. Selvittiin ilman suurempia mokailuita ja välispiikitkin skulas. Eka keikka takana ja olin lavalla kuin kotonani. Keikkaan mahtui happinaamari, ilmainen iso kossukola (joku yleisöstä tarjosi, thänks), hikeä, roudausta ja rutkasti alkoholin juomista ja kiittelyitä. Helvetti, lava on toinen kotini!
Muistakaa että tissit on tissit ;)

Nyasism kiittää ja kumartaa <3
Ensin Schitzophrenia pyytää minua telttakaveriksi, kunnes tajuan että pitää ostaa kahen päivän lippu ennen kun voi ostaa lipun leirintään. Noh, hommahan luonnollisesti kusahti. Sitten aloin miettiin miten helvetissä saan rahaa, kun minähän en aikuisen hintaa junassa maksa. Hienosti: JUNNUNA SIIS! Sitten fleccjew ilmoittaakin ettei pääsekään Kuopioon, juuri kun minä olen saanut järjestettyä rahat ja kaikki kuntoon että vittu pääsen sinne Kuopiorockin ulkopuolelle dokaan kaikkien mahtisonnien kanssa. Sitten päätetään, että "joo no minä jään sitten fleccjewille Pieksämäelle ja dokataan siellä pe-su" Päätän, että menenkin sitten jo ylihuomenna mäelle, miksi sitä turhaan odottelee perjantaihin, kun torstai alkaa t-kirjaimella ja juon vain teellä alkavina päivinä eli tiistaina, torstaina ja tänään. Niin ei saatana, fleccjew ilmoittaa että kaverit lainaaki sille satasen ja että päästäänkin Kuopioon. Olin ihan et mitä satan, täällä oikein tapahtuu?
No nyt edittinä tähän miten asiat ovat:
Menen siis ylihuomenna Pieksämäelle, dokaan illan Rassen kans, perjantaina otan pari loiventavaa ja uuteen nousuun, Teija hakee meidät ja suunnataan autolla kohti Kuopiota ja aletaan rankka ryyppäys laatunarttujen ja kaikkien muiden machohoratsujen sun muiden liibalaabalehmien kanssa.

Ps. montako Nyasismin demoa otan mukaan? Ketkä kaikki sen nyt haluaa, otan vain sen verran kun niitä varmasti menee! Että nyt sit HEPPIÄ pöytään !!
« Uudemmat - Vanhemmat »